Single reizen - Vertrekgarantie Ontdek en beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Zuid-Afrika

De reis der reizen. Oftewel, een verre reis met een fantastische groep singles naar Zuid-Afrika, Mozambique. Avontuurlijk, cultureel en onvergetelijk. Bezoek het Kruger Nationaal Park en spot de 'Big Five', ontdek de magische onderwaterwereld van Barra Barra, ongerepte natuur en de bakermat van de anti-apartheid, Soweto. Wil je ook nog de mooiste route van Zuid-Afrika meepakken? De bekende Panorama Route maakt deze absolute droomreis compleet.

Verre reis voor singles
Als je denkt aan verre reizen, dan denk je natuurlijk aan Zuid-Afrika. Het land heeft werkelijk alles te bieden. Zoek het avontuur op tijdens een safaritocht door het Kruger National Park. Dit park staat bekend om de grote variatie aan wildlife. Wie weet spot jij de Big Five wel! Verder is een bezoek aan de magische onderwaterwereld van Barra Barra absoluut aan te bevelen.

Vilanculos en de Bazaruto Archipel
De Bazaruto-Archipel is een groep van zes eilanden voor de kust van Mozambique. Palmbomen, ongekende uitzichten, helderblauw water en wit zand. Het is niet voor niets dat deze stranden tot de mooiste stranden ter wereld behoren. Vilanculos is het perfecte voorbeeld. Het is hier zelfs mogelijk om honderden meters het helderblauwe zeewater in te lopen. Schiet stiekem nog even het perfecte plaatje voor je social-media volgers!  

Soweto: de beroemdste sloppenwijk van Zuid-Afrika
Uiteraard mag een bezoek aan de beroemdste sloppenwijk van Zuid-Afrika niet ontbreken. Hier vind je één van de armste delen van de stad. Het is een indrukwekkend en aangrijpend stuk geschiedenis van Zuid-Afrika. De wereldbekende Nelson Mandela en Desmond Tutu zijn hier eveneens inwoners geweest.

Panorama Route – Zuid-Afrika
De allermooiste route in Zuid-Afrika beleven? Door de Panorama Route zie je in slechts één dagje de meest indrukwekkende wereldwonderen. Zo ook het weidse panoramisch uitzicht bij Gods Window. Hier besef je pas hoe immens Zuid-Afrika is. Ook bezoek je Bourke’s Luck Potholes, rotsformaties die eeuwen geleden zijn gevormd. Door een wandeling over paden en bruggen (ongeveer 700 meter) ontdek je dit bizarre verschijnsel. Zuid-Afrika is een typische once in a lifetime experience. Ga je mee op ontdekkingsreis? Maak herinneringen en vrienden voor het leven!

Boek vandaag nog jouw singlesreis naar Zuid-Afrika!

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Zuid-Afrika, Swaziland & Lesotho Indrukwekkend Zuid-Afrika

Accommodatie SZD

Maak kennis met het indrukwekkende Zuid-Afrika en de dwergstaatjes Swaziland en Lesotho. Spot de Big Five in het Kruger Nationaal Park. Maak een wandeling door de schitterende Drakensbergen en ontmoet de vriendelijke bevolking van Lesotho.

  • 18-65 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 2833,00
Zuid-Afrika - West-Kaap - Kaapstad
Reisthema's:
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies
Vervoer:
  • 2 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 19-11-2023
  • Laatste vertrekdatum: 19-11-2023
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen