Single reizen - Aanbiedingen Ontdek en beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Thailand

Rondtrekken in het land van de fraaie natuur, witte stranden en Boeddhistische tempels? Ga dan op single reis naar het indrukwekkende Thailand. Bezoek de wereldstad Bangkok met de imposante gouden Boeddha. Wil je de stad op een andere manier ontdekken? Stap dan in de TukTuk en ervaar van dichtbij het leven op straat. Natuur vind je in het grootste Nationale Park van Thailand: Kaeng Krachan. De Pala-U-waterval, de Phanoen Tung berg en het wildlife zoals de Aziatische olifant. Ben je een strandganger? In de badplaats Phuket vind je prachtige lange stranden omgeven door wuivende palmbomen. Deze plek biedt ook alle ruimte om op te gaan in het bruisende nachtleven. 

“Het leven in Thailand is geweldig. De witte stranden, tempels en het heerlijke eten maken het tot een onvergetelijke reis.” - Diam

Groepsreizen naar Thailand
Zeg je Thailand, dan heb je het uiteraard ook over tempels. In het zuiden bij Krabi staat de beroemde Tiger Cave tempel. Daaromheen staan grotten voor bezoekers die willen mediteren. Klim je naar boven via de ruim 1.200 treden, stuit je op een groot gouden Boeddhabeeld. Vanaf deze plek heb je een overweldigend uitzicht over de jungle. Thailand staat ook bekend om de prachtige baaien en de parelwitte stranden. Hier in de buurt vind je vast een mooi restaurant om te genieten van een typisch Thais gerecht, zoals Massaman Curry.

De hoogtepunten van Thailand:

  • De wereldstad Bangkok met de gouden Boeddha
  • National Park Kaeng Krachan met de imposante Pala-U-waterval
  • De badplaats Phuket met de witte stranden en wuivende palmbomen
  • Indrukwekkende tempels zoals Tiger Cave
  • Genieten in een restaurant van de heerlijke Thaise keuken

Boek jouw single reis naar Thailand
De gastvrijheid van de bewoners in Thailand is geweldig. Bezoek eens de Night Market,
een schitterend tafereel van kleurrijke kraampjes en grote wokpannen met culinaire hoogstandjes. Uiteraard mogen ook Chiang Mai en Chiang Rai niet ontbreken. En wil je echt even chillen dan is Pattaya the place to be. Ben je klaar voor deze Aziatische parel?

Boek direct jouw single reis naar het mystieke Thailand.

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen