Single reizen - Last minute Ontdek en beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Tanzania

Staan onvergetelijke vakanties op jouw bucketlist? Dan is het tijd voor een actieve, avontuurlijke singlereis naar Tanzania in Afrika! Met deze groepsreizen ga je met andere singles dit prachtige Afrikaanse land ontdekken, de Big Five van dichtbij zien en… als je goed getraind bent en het aandurft…. de Kilimanjaro beklimmen. Ben jij klaar voor een onvergetelijke reis naar Tanzania?!?

Unieke safari’s in Afrika

Tanzania ligt in Oost-Afrika en staat bij velen hoog op het wensenlijstje als het om meest favoriete vakantiebestemmingen gaat. Hier kun je echt wildlife van dichtbij bewonderen tijdens unieke safari’s, ademloze zonsopkomsten meemaken en de hoogste bergtop van Afrika bedwingen!

Resorts en safari’s
Een reis naar Tanzania bevat alle uitersten. Relaxen in een luxe resort wordt afgewisseld met een safari door het bekende Serengeti Nationaal Park waar de grootste wilde dieren zoals leeuwen, olifanten, nijlpaarden en veel meer, nog in het echt veilig te zien zijn. Veilig, want elke safari wordt natuurlijk goed begeleid door ervaren gidsen.

Kilimanjaro beklimmen met andere singles

Maar ook kan een reis naar Tanzania een uitdagende en avontuurlijke vakantie zijn als je daar de Kilimanjaro gaat beklimmen. Deze verzorgde singlereis wordt volledig begeleid door Engelssprekende gecertificeerde gidsen die ook medisch bevoegd zijn. Deze beklimming is immers geen sinecure en vergt veel, zelfs van geoefende bergwandelaars!

Voor geoefende singles: beklimming van de Kilimanjaro
Toch is de beklimming van de Kilimanjaro in Tanzania letterlijk een hoogtepunt dat je niet vaak zult meemaken. Geen wonder dat veel mensen dit hoog op hun bucketlist hebben staan! En Singlereizen.nl helpt je dit te realiseren. Met een unieke groepsreis voor singles naar de Kilimanjaro, Tanzania. Deze singlereis duurt 11 dagen (inclusief heen- en terugreis) waarvan 5 dagen besteed worden aan het beklimmen van de Kilimanjaro. Dit gebeurt samen met de andere singles die voor deze reis gekozen hebben en de gidsen. Naast deze ultieme uitdaging biedt deze actieve groepsreis naar Tanzania natuurlijk ook voldoende tijd om te relaxen.

Genieten van Afrika vanuit een lodge
Relaxen en genieten in Afrika is eigenlijk een must voor iedereen die dit land bezoekt. En dat kan dus ook met de verschillende singlereizen naar Tanzania. Beleef daar heerlijke dagen in goed verzorgde lodges of heerlijke hotels en bewonder het prachtige natuurschoon en de dieren. Bezoeken aan de Ngorongoro krater en het Ngorongoro National Park mogen zeker niet vergeten worden. Kortom, hoe jij ook jouw vakantie wilt inrichten, Tanzania heeft alle ingrediënten om er een singlereis in Afrika van te maken zoals je die altijd al wilde meemaken!

Maak ook een onvergetelijke reis, bezoek Tanzania met andere singles!
Onvergetelijke reizen, die maak je niet zo vaak. Maar je beleeft het wel als je meegaat met de singlereizen naar Tanzania. Het bijzondere land, de unieke wisselingen in landschap en vegetatie maar ook de sfeer die in deze groepsreizen onder de deelnemers ontstaat… dit wordt een unieke ervaring die je nooit meer vergeet. Kijk snel wat het huidige aanbod in singlereizen naar Tanzania is en bereid je voor op de reis die je altijd al wilde maken!
Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen