Single reizen - Aanbiedingen Ontdek en beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Slovenië

Wil je een verrassende mix van bergen, meren en cultuur? Stop dan maar met zoeken. Deze single reis naar Slovenië gaat je namelijk prikkelen. Een absolute parel is de hoofdstad Ljubljana. Met het gelijknamige kasteel, de Tromostovje bruggen en de Preserenplein. Slovenië staat natuurlijk ook bekend om het meer van Bled. Omgeven door schitterende bergen, kun je hier een heerlijke duik nemen. Misschien zwem je wel naar het eilandje met de fraaie kerk. Ook wandelaars vermaken zich rondom het water uitstekend. Staat voor jou natuur op één? Ga dan naar het Nationaal Park Triglav met de hoogste berg van Slovenië. Ook culinair is dit land een fijne bestemming. Geniet hier zeker van een lokaal wijntje.

“Verborgen parels vind je niet meer zo makkelijk, maar dit is er één. Dit behoort zeker tot de mooiste landen van Europa” -  Kim

Groepsreizen naar Slovenië
De diversiteit van Slovenië is echt geweldig. Bezoek de Postojna en de Skocjan grotten en geniet van de ondergrondse wereld. Nog zo’n fraai natuurverschijnsel is de Vintgar kloof. Dit spectaculaire gebied is prachtig voor wandelliefhebbers. Het brengt je langs de rivier en een aantal watervallen. Houd je van cultuur? Dan zijn steden als Piran en Koper zeer de moeite waard. 

5 redenen voor een single reis naar Slovenië

  • Ljubljana met het kasteel en de Tromostovje bruggen
  • Zwemmen in het meer van Bled met de prachtige bergen
  • Wandelen in het Nationale Park van Triglav
  • De ondergrondse grotten van Postojna en Skocjan
  • De Vintgar kloof met de rivier en watervallen

Boek jouw single reis naar Slovenië
Huur eens een auto en navigeer over de Vrsic pass. Deze bergpas is misschien wel de mooiste van Slovenië en brengt je naar prachtige uitzichten over de bergen. Wil je dit Balkanland op je lijstje zetten?

Boek dan direct jouw solo reis naar Slovenië. 

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen