Ontmoeten wij jou ook?Zonnige Feestdagen in Side

Boek nú, betaal later

Singlereis Zonnige Feestdagen in Side

8.6
Side Royal Palace

Vier Kerst en/of Oud en Nieuw met een gezellige groep 50plus singles in de Turkse winterzon. Je verblijft op basis van all inclusive in een luxe 5-sterren hotel waar het je aan niets zal ontbreken. Ontspan in het wellness center van het hotel, maak lange wandelingen langs zee of ga mee met één van de leuke excursies.

Wat kun je verwachten?

  • Vier Kerst en/of de jaarwisseling in de winterzon
  • Diverse excursies: cultuur, natuur, shoppen
  • Speciale diners tijdens Kerst en Oud & Nieuw
  • Genieten in een luxe 5-sterrenhotel met wellness
  • All-in: incl. alle maaltijden, snacks en dranken
Binnenkort beschikbaar
Singlereis Zonnige Feestdagen in Side
Singlereis Zonnige Feestdagen in Side
Singlereis Zonnige Feestdagen in Side
Singlereis Zonnige Feestdagen in Side
Singlereis Zonnige Feestdagen in Side
Singlereis Zonnige Feestdagen in Side
Singlereis Zonnige Feestdagen in Side
Singlereis Zonnige Feestdagen in Side
Singlereis Zonnige Feestdagen in Side
Singlereis Zonnige Feestdagen in Side
Singlereis Zonnige Feestdagen in Side
Singlereis Zonnige Feestdagen in Side
Singlereis Zonnige Feestdagen in Side
Singlereis Zonnige Feestdagen in Side
Singlereis Zonnige Feestdagen in Side
Singlereis Zonnige Feestdagen in Side
Turkije - Turkse Rivièra - Side
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Reisgenoten:
  • 50-75 jaar
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
All Inclusive
Vervoer:
Meer info & reserveren
  • Reisthema's:
  • Verblijf:

Singlereis Zonnige Feestdagen in Side

Wil je de komende kerstdagen en/of de jaarwisseling niet thuis zijn? Ga dan gezellig mee met onze 50plus singlereis naar het zonnige Side in Turkije. We hebben voor deze reis een prachtig 5-sterrenhotel uitgekozen, waar het je aan niets zal ontbreken.

Je verblijft in dit hotel op basis van all-inclusive. Je kunt genieten van de uitgebreide buffetten met zowel typisch Turkse heerlijkheden als ook internationale gerechten. Voor ieder wat wils dus. Gedurende de dag kun je verder bij de diverse bars terecht voor lekkere drankjes (tot 12 uur 's nachts) en kleine snacks. Op kerstavond en met oudennieuw zijn er speciale diners met livemuziek en entertainment. Laat je verrassen en ga op een feestelijke manier het nieuwe jaar in.

Hoe je vakantie er precies uit zal zien, bepaal je helemaal zelf. Ter plaatse wordt een viertal excursies aangeboden, waarvoor je je ter plaatse aan kunt melden. Maar daarnaast is er in en rondom het hotel ook voldoende te doen. Het hotel beschikt over een verwarmd binnenzwembad, fitnessruimte en een fijn wellness centrum, waar je heerlijk kunt ontspannen. Ook kun je urenlange wandelingen maken over het wandelpad langs de kust of met je blote voeten over het zandstrand lopen. De centra van de nabijgelegen plaatsen Side en Manavgat zijn eenvoudig met de bus of een taxi bereikbaar.
Eind december is de temperatuur overdag aan de Turkse Riviera rond de 18 tot 20 graden.

BELANGRIJKE INFORMATIE BETREFFENDE DE VLUCHTEN BIJ DEZE REIS
Gezien het grote prijsverschil tussen vluchten vanuit Amsterdam en Brussel én de gunstige vertrektijden vanuit Brussel hebben wij voor deze reis gekozen voor vertrek vanaf Brussel Zaventem airport.
De luchthaven is goed bereikbaar met de auto en parkeren eenvoudig en zelfs iets goedkoper dan op Schiphol. Ook is er ieder uur een rechtstreekse treinverbinding tussen Amsterdam Centraal en Brussel Zaventem Airport (duur 2.22 uur) met tussenstops in Rotterdam Centraal (duur 1.39 uur) en Breda (duur 1.08 uur). Hierdoor is het voor iedereen, waar je ook woont in Nederland, mogelijk om met de trein te reizen.
De groepsapps voor deze reizen zullen ongeveer een maand voor vertrek worden aangemaakt, waardoor het mogelijk is om met de andere deelnemers afspraken te maken over eventueel samen reizen.
Let op: de prijs waarvoor wij de vluchten inkopen, staat niet vast. Dat betekent dat de prijs van de reis hoogstwaarschijnlijk een aantal keer verhoogd zal moeten worden. Wil je verzekerd zijn van de laagst mogelijke prijs, boek de reis dan snel.

Wil je toch liever vanaf Schiphol vertrekken, dan is dat tegen betaling van een (helaas hoge) toeslag mogelijk. Aangezien er geen vluchten op de vrijdag vanaf Schiphol zijn, zal de reis dan van zaterdag tot zaterdag zijn i.p.v. vrijdag tot vrijdag. De toeslag (onder voorbehoud van wijziging) is als volgt:
- Kerstreis van zaterdag 23 t/m zaterdag 30 december: 170 euro

Naar activiteiten

Activiteiten

Tijdens deze singlereis kun je, wanneer je wilt, deelnemen aan één of meer van de volgende vier aangeboden excursies:

Vrijdag - 22 of 29 december
Aankomst op de luchthaven van Antalya en transfer naar hotel Side Royal Palace.

Zaterdag - 23 of 30 december
Vrij programma, suggestie: maak een lange wandeling langs zee naar het gezellige centrum van Side.

Zondag - 24 of 31 december
Excursie: bezoek aan de antieke stad en het archeologisch museum van Side 
Wanneer je in Side bent mag een bezoek aan de antieke stad zeker niet ontbreken. Gelegen op het smalle gedeelte van een schiereiland loop je letterlijk door de oudheid heen. Daarnaast brengen we een bezoek aan het archeologische museum en heb je tijd om door de gezellige winkelstraatjes te struinen en een terrasje te pakken. (Kosten ± €30)

Maandag - 25 december
Excursie: Antalya, oude centrum, archeologisch museum en Düden watervallen 
De provinciehoofdstad Antalya ligt op ongeveer een uur rijden van het hotel. We beginnen met een bezoek aan het archeologisch museum van de stad en gaan daarna naar de oude binnenstad met zijn smalle straatjes, gezellige haventje en bekende poort van Hadrianus. We sluiten deze excursiedag af met een korte wandeling langs de Düden watervallen. (Kosten ± €40)
Maandag - 1 januari
Vrij programma, suggestie: Doe een nieuwjaarsduik.

Dinsdag - 26 december
Vrij programma, suggestie: neem een bus of taxi naar het winkelcentrum van Manavgat. Shop till you drop!
Dinsdag - 2 januari
Excursie Antalya (zie bij maandag 25 december)

Woensdag - 27 december of 3 januari
Excursie: Alanya
Vanuit het centrum van Alanya nemen we de kabelbaan naar de burcht vanwaar je een fantastisch uitzicht over de stad hebt. Dwaal door de smalle straatjes van de wijk naast de burcht en geniet van een glas verse jus d’orange. Daarna heb je tijd om zelf nog het centrum van de stad in te gaan. (Kosten ± €40)

Donderdag - 28 december of 4 januari 
Excursie: Aspendos
Aspendos is het grootste en bekendste antieke theater van Turkije, dus wanneer je in de buurt bent, is een bezoek daaraan eigenlijk een must. Naast het theater liggen nog de overblijfselen van een antieke stad, dus we zullen uitgebreid te tijd nemen om alles rustig te bekijken. We zorgen dat we tegen de lunch terug zijn in het hotel. (Kosten ± €30)

Vrijdag - 29 december of 5 januari
Transfer naar de luchthaven van Antalya en terugvlucht.

In verband met openingstijden of door weersomstandigheden kan het zijn dat ter plaatse besloten wordt om de volgorde van het programma te wijzigen.

Naar verblijf
Turkije , Turkse Rivièra , Side
Naam verblijf
Side Royal Palace
Type verblijf
Hotel
Zoover score:
8.6
250 meter
800 meter

Verblijf Side Royal Palace

Beschrijving

In dit schitterende 5-sterren hotel zal het je aan niets ontbreken. Kom volledig tot rust in het wellness center, houd je conditie bij in de fitnessruimte of trek baantjes in het verwarmde binnenzwembad. Daarnaast kun je onbeperkt genieten van luxe buffetten en heerlijke drankjes.

Dit prachtig aangelegde resort van 7000m2 ligt op slechts 250 meter van zee en heeft naast een fraaie tuin met heerlijk zwembad en ligbedden, een groot privéstrand. Over de boulevard kun je naar beide kanten lange wandelingen langs de zee maken.
Met de taxi of bus kun je gemakkelijk naar het centrum van Side of Manavgat, waar je gezellige terrassen en leuke winkels vindt.

Ontbijt, lunch en diner vinden plaats in (één van) de twee gezellig ingerichte buffetrestaurants, waar je een zeer ruime keuze hebt uit typisch Turkse, maar ook internationale gerechten. Daarnaast kun je voor dranken en snacks tussendoor terecht in de diverse bars (in de winter tot 12 uur 's nachts, in de zomer 24 uur per dag). De minibar op je kamer wordt dagelijks gevuld met water en frisdranken.

Dit 5-sterren hotel beschikt in totaal over 472 kamers verdeeld over twee gebouwen met elk zes verdiepingen. De luxe en ruime standaard kamers zijn hebben allen een zitbank, televisie met satellietzenders, gratis kluisje en internet, telefoon, airco en verwarming, een comfortabele badkamer en een balkon met zitje.

Hotelvoorzieningen

  • 24-Uurs receptie
  • Liften
  • Bagageruimte
  • Conferentieruimte
  • Grote lobby met gezellige zitjes, lobbybar en gratis WiFi
  • Fraai aangelegde tuin
  • Diverse restaurants en bars
  • Twee buitenzwembaden met gratis ligstoelen en parasols
  • Privéstrand met gratis ligstoelen en parasols
  • Verwarmd binnenzwembad (alleen open in winterseizoen)
  • Handdoekenservice
  • Fitnessruimte
  • Wellness center met sauna en Turks stoombad. Diverse massages en schoonheidsbehandelingen tegen betaling mogelijk.
  • Roomservice (tegen betaling)
  • Animatieprogramma

Kamers

  • Airconditioning / verwarming
  • Ruime badkamer met douche, wastafel, toilet en föhn
  • Balkon met zitje
  • Televisie
  • Telefoon
  • Gratis WiFi-internet
  • Gratis kluisje
  • Koffie-/theezetfaciliteiten
  • Minibar (inbegrepen, wordt dagelijks gevuld)

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Annulering bij te weinig deelname

Wanneer het minimaal aantal deelnemers geboekt heeft, gaat de reis definitief door en wordt deze op ‘vertrekgarantie’ gezet. Bij onverhoopt onvoldoende aanmeldingen voor deze reis, kan deze worden geannuleerd. De uiterste termijn waarbinnen de annulering door ons aan jou moet worden gemeld, is 21 dagen voor vertrek. In eerste instantie zullen we samen met jou kijken of we je kunnen omboeken naar één van onze andere singlereizen. Mocht het door ons geboden alternatief niet aansluiten bij je reiswensen, dan wordt je boeking geannuleerd en ontvang je de volledige door jou betaalde reissom binnen vijf werkdagen retour.

Leeftijdscategorie deelnemers 50+

Deze reis wordt georganiseerd voor deelnemers tussen 50 en 75 jaar. Val je buiten deze leeftijdscategorie, maar voel je je wel prettig bij de groepssamenstelling van de reis, dan ben je uiteraard van harte welkom.

Reisbegeleiding

Tijdens deze reis is Nederlandstalige reisleiding aanwezig, waarop je indien nodig 24 uur per dag een beroep kunt doen. Vaak reist deze vanaf de luchthaven van vertrek met de groep mee, maar het kan ook voorkomen dat hij/zij al op de plaats van bestemming is. Deze gastheer of -vrouw begeleidt alle groepsactiviteiten en zal bijvoorbeeld de uitleg van een Engelstalige gids in het Nederlands vertalen als dat nodig zou zijn. Maak je dus niet druk als je je vreemde talen niet zo goed beheerst. Hij of zij kan je desgewenst ook handige tips geven en je adviseren over hoe je je vrije tijd ter plaatse zou kunnen besteden.

Brandstof- en/of veiligheidstoeslagen

Wij behouden ons het recht voor om eventuele verhogingen van brandstof- en/of veiligheidstoeslagen door de luchtvaartmaatschappij aan je door te berekenen.

Vaccinaties voor Turkije

Voor Turkije zijn geen inentingen verplicht. Er worden wel enkele vaccinaties geadviseerd voor reizigers met een verhoogd gezondheidsrisico. Wij raden je aan om voor de juiste gegevens contact op te nemen met je huisarts of een vaccinatie instelling bij je in de buurt.

Belangrijke informatie i.v.m. geldigheid paspoort voor reis naar Turkije

Voor Turkije geldt geen visumplicht. Iedere reiziger dient in het bezit te zijn van een Nederlands/Belgisch paspoort of identiteitskaart, die op de aankomstdag in Turkije nog minstens acht (!!) maanden geldig is. Informeer bij de Turkse ambassade in Den Haag of Brussel welke documenten je nodig hebt als je over een andere nationaliteit beschikt.

Naar vervoer

Vervoer

Met het vliegtuig

Vluchtschema

Vluchttijden voor vertrek op vrijdag 22 en 29 december:
- Heenvlucht: Brussel-Antalya XQ551 (Sunexpress) 16.50-22.35 uur
- Terugvlucht: Antalya-Brussel XQ550 (Sunexpress) 13.45-16.00 uur

Tegen een toeslag zijn indien gewenst de volgende vluchten als alternatief te boeken:
- Heenvlucht op zaterdag 23/12: Amsterdam-Antalya CD633 (Corendon) 10.30-16.40 uur
- Terugvlucht op zaterdag 30/12: Antalya-Amsterdam CD634 (Corendon) 17.20-19.55 uur

De vermelde tijden zijn lokale tijden, het tijdsverschil met Turkije is 2 uur.
 
Wanneer je wilt kun je de andere deelnemers van deze reis al op de luchthaven ontmoeten om samen in te checken en verder te reizen. Het juiste tijdstip en verzamelpunt zal in de reisinformatie staan, die je ongeveer drie weken voor vertrek per mail toegestuurd krijgt.

Transfertijd luchthaven - hotel: ± 50 minuten tot 1 uur

De vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. 

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo

  • VvKR

Reviews over deze singlereis:

Klantwaardering

Gebaseerd op 19 reviews
9.2
Singlereizen
67 jaar
8

Fijn en ontspannend

Voor mij was dit een eerste en zeer leuke ervaring. Nieuwe mensen op leren kennen. Alles mag maar niets moest. Voelde me direkt op mijn gemak

Mijn tips

Gewoon doen en jezelf zijn.is altijd wel iemand die je buddy word.

Reisperiode: 29-12-2023 ~ 05-01-2024 / Side Royal Palace

70 jaar
8

Geweldig

Fijne week gehad in een goed hotel met geweldige buffetten.

Mijn tips

Doen

Reisperiode: 29-12-2023 ~ 05-01-2024 / Side Royal Palace

73 jaar
10

Geweldige tijd gehad.

Absoluut positieve ervaring, alles pico bello: onze reisleider Amanda, de kamers, het eten, het personeel, het gezelschap...

Mijn tips

Gewoon doen!!

Reisperiode: 29-12-2023 ~ 05-01-2024 / Side Royal Palace

67 jaar
8

heel goed

Leuke vakantie, goed weer voor het jaareinde. Interessante en plezierige uitstappen. Heel goed hotel met prima eten. Zeer vriendelijk personeel. Goede ligging op enkele minuten wandelen van het strand. Voldoende winkels in de buurt. Enige nadeel : groep was te groot (32 personen).

Mijn tips

zeker doen

Reisperiode: 29-12-2023 ~ 05-01-2024 / Side Royal Palace

63 jaar
10

Superfijne ontspannen vakantie!

Het was een heerlijke vakantie met een fijne groep mensen! Supergoede accomodatie, met heerlijk eten en drinken. Wat hadden ze hun best gedaan op oudejaarsavond! fijne tijd gehad daar!

Mijn tips

Er is genoeg te doen, strand lekker dichtbij winkeltjes en Amanda bood de nodige excursies aan.

Reisperiode: 29-12-2023 ~ 05-01-2024 / Side Royal Palace

73 jaar
10

Ik heb een heerlijke vakantie gehad en houd daar een heel mooie herinnering aan over.

Ik was voor de eerste keer mee met Singlereis en vond het wel spannend maar deze spanning was snel weg. Heel warm welkom en de excursies waren geweldig. Het verblijf in het hotel, het eten en de begeleiding waren fantastisch.

Mijn tips

Gewoon mee gaan, het is een geweldige ervaring.

Reisperiode: 22-12-2023 ~ 29-12-2023 / Side Royal Palace

68 jaar
10

Geweldig

Heel prettig! Fijne begeleiding, goed hotel en prima excusies

Mijn tips

Gewoon doen, zeker de moeite waard

Reisperiode: 22-12-2023 ~ 29-12-2023 / Side Royal Palace

78 jaar
9

Geweldig

Heel goed geregeld, en een geweldig hotel

Mijn tips

Er worden ook leuke exursies aangeboden

Reisperiode: 22-12-2023 ~ 29-12-2023 / Side Royal Palace

74 jaar
9.5

Geweldig gezellig fijne mensen, goede reisleiding prima hotel en ook nog lekker weer

Was geweldig ,prima hotel ,fijne sfeer leuke mensen

Mijn tips

Gewoon doen ,we worden gewoon een gezellige ploeg

Reisperiode: 22-12-2023 ~ 05-01-2024 / Side Royal Palace

60 jaar
10

Heerlijk ontspannen

Goede begeleiding en goed georganiseerd. Culturele uitstapjes waren helemaal top. Uitstekend hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel.

Mijn tips

Breng een bezoek aan museum Antalya. Een prachtige! collectie aan oudheden (tot 6000BC) en een prachtige beeldengalerij, indrukwekkend. Ook de Archeologische site van Aspendos waar nog veel ontdekt moet gaan worden. Het leven voor de Turken is duur en zwaar - vergeet niet voldoende, redelijke tips/fooi te geven of betaal gewoon de gevraagde prijs ;-)

Reisperiode: 27-12-2022 ~ 03-01-2023 / Side Royal Palace

66 jaar
8.5

heerlijk

het was een heel goed georganiseerde reis en het weer was geweldig

Mijn tips

Side de oude stad

Reisperiode: 20-12-2022 ~ 27-12-2022 / Side Royal Palace

66 jaar
9

Veilig, samen en gezellig

Leuk en gezellig. Amanda kan je alles vragen en was ook vaak aanwezig. Je kan alleen blijven, als je wil of samen met de groep dingen doen. Ieder zijn eigen. Ik heb een leuke vakantie gehad.

Mijn tips

Warme kleding meenemen en nette kleding voor het diner.

Reisperiode: 20-12-2022 ~ 27-12-2022 / Side Royal Palace

67 jaar
10

Heel leuk

Heel prettig, goed verzorgd en met mooi weer.

Mijn tips

Twijfel niet gewoon meegaan.

Reisperiode: 20-12-2022 ~ 27-12-2022 / Side Royal Palace

67 jaar
9.5

Voor herhaling aan te raden.

Prima. Uitstekend hotel, prima reisleidster, leuke groep mede reizigers.

Mijn tips

Excursie met o.a. de kabelbaan was ontzettend leuk.

Reisperiode: 20-12-2022 ~ 27-12-2022 / Side Royal Palace

51 jaar
8

Een hele bijzondere en geweldige herinnering!

Voor het eerst weg als single met kerst en oud en nieuw. Wauw dat ga ik vaker doen ????????

Mijn tips

Doe ook lekker je eigen ding!

Reisperiode: 20-12-2022 ~ 03-01-2023 / Side Royal Palace

74 jaar
8

Tof.

Prima, goed georganiseerd en een leuk gezelschap met veel gezelligheid.

Mijn tips

Zeker doen. Is een aanrader.

Reisperiode: 20-12-2022 ~ 03-01-2023 / Side Royal Palace

70 jaar
10

geweldig, van begin tot eind goed georganiseerd

Ik heb de vakantie beleefd als zeer prettig.

Mijn tips

Kijk welke excursies aangeboden worden in de verkooppunten rondom het hotel. Gebruik het openbaar vervoer voor leuke dingen in de buurt.

Reisperiode: 22-12-2021 ~ 01-01-2022 / Side Royal Palace

67 jaar
9.5

Het was een fantastische reis in allerlei opzichten!

Een geweldige vakantie! Alles klopte en was leuk. We hadden een hele leuke, gezellige groep, waarin iedereen goed mixte. Een paar geweldige feestavonden met lekker eten en veel dansen. Prachtige excursies. De eerste helft met zonnig weer en heerlijk aan het strand en op terrasjes kunnen zijn. Prima hotel. Ook kun je in Side en omgeving wél winkelen en naar restaurants in corona tijd.

Mijn tips

Alvast wat informatie opzoeken vooraf over de excursie plekken is wel een aanrader. Neem goede (lage) wandelschoenen mee met profiel. Altijd zwemkleding meenemen: je kunt in het hotel binnen zwemmen, maar ook in zee nog in december.

Reisperiode: 22-12-2021 ~ 01-01-2022 / Side Royal Palace

75 jaar
10

SUPER op alle gebied.

Dit was een TOP-vakantie op alle gebied. Een TOP-reisleidster en zeer aangename reisgenoten. Als enige Vlaamse binnen de groep heb ik.niets dan super goede ervaringen. Zal zeker single-reizen aanbevelen en ikzelf kijk uit naar de volgende aanbieding.

Mijn tips

Gewoon boeken. De reis is zó goed georganiseerd !!!

Reisperiode: 22-12-2021 ~ 01-01-2022 / Side Royal Palace

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen