Ontmoeten wij jou ook?Winterzon Genieten op Lanzarote

Boek nú, betaal later

Groepsreis Winterzon Genieten op Lanzarote

Villa Benjamin

Ontdek hoe veelzijdig Lanzarote is! We gaan Lanzarote ontdekken vanaf het water tijdens het kayakken en duiken, maar ook vanaf het land! Naast de gave MTB tocht gaan we ook wandelen naar de top van een vulkaan!

Wat kun je verwachten?

  • Loop over de rand van een vulkaan
  • Scuba diving op een hele gave plek
  • Bezoek Timanfaya National Park en de grotten
  • Ontdek Lanzarote vanaf het warme water
  • Mountainbike tour met een Nederlandse gids
Binnenkort beschikbaar
Groepsreis Winterzon Genieten op Lanzarote
Groepsreis Winterzon Genieten op Lanzarote
Groepsreis Winterzon Genieten op Lanzarote
Groepsreis Winterzon Genieten op Lanzarote
Groepsreis Winterzon Genieten op Lanzarote
Groepsreis Winterzon Genieten op Lanzarote
Groepsreis Winterzon Genieten op Lanzarote
Groepsreis Winterzon Genieten op Lanzarote
Groepsreis Winterzon Genieten op Lanzarote
Groepsreis Winterzon Genieten op Lanzarote
Groepsreis Winterzon Genieten op Lanzarote
Groepsreis Winterzon Genieten op Lanzarote
Groepsreis Winterzon Genieten op Lanzarote
Groepsreis Winterzon Genieten op Lanzarote
Groepsreis Winterzon Genieten op Lanzarote
Groepsreis Winterzon Genieten op Lanzarote
Spanje - Lanzarote - Puerto del Carmen
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Reisgenoten:
  • 20-55 jaar
  • 20-59 jaar
Verblijf:
Villa
Verzorging:
Logies
Vervoer:
Meer info & reserveren
  • Reisthema's:
  • Verblijf:

Groepsreis Winterzon Genieten op Lanzarote

Deze singlereis bevat alle facetten om het meest noordelijke Canarische eiland te ontdekken. Tijdens deze 8-daagse reis naar Lanzarote gaan we letterlijk alle kanten van het eiland bekijken. We gaan op het water kajakken, onder water scuba diven. Over land gaan we wandelen en vanaf de vulkaan hebben we een prachtig uitzicht over het magische landschap. Ook gaan we de grotten in op Lanzarote en bezoeken we het bijzondere ‘Lago Verde’. Dit was slechts een greep uit alle activiteiten die we gaan doen tijdens deze actieve singlereis. Een reis om nooit meer te vergeten!

Naar activiteiten

Activiteiten

Dag 1 – Naar Spanje
Lanzarote is een onderdeel van de Canarische eilanden en het ligt voor de kust van Marokko. Hierdoor is het in de winter op Lanzarote een aangename temperatuur. Ideaal voor een actieve singlereis. Vanuit het vliegtuig kunnen we al zien waarom Lanzarote de bijnaam ‘het magische eiland’ heeft. Het is een vulkaaneiland en heeft een prachtig donker maanlandschap. Zo vind je ze nergens. Na het zien van dit prachtige uitzicht kunnen we niet wachten tot we geland zijn en de singlereis echt kan beginnen. Op het vliegveld halen we het minibusje op die we de hele week tot onze beschikking hebben en rijden naar onze comfortabele accommodatie. Wow het heeft ook een erg mooi zwembad. Zin om een duik te nemen?

Dag 2 – Kajakken
De zon schijnt. De temperatuur is aangenaam. Tijd om iets actiefs te gaan ondernemen. Na een heerlijk eigen gemaakt ontbijt zijn we klaar om de zee rondom Lanzarote te bedwingen. We gaan vandaag kajakken langs de kust van dit bijzondere eiland. Nog even in de minibus en dan zijn we bij het startpunt. We trekken de zwemvesten aan en stappen in de kajak. Onder begeleiding van een gids gaan langs de mooiste plekjes van Lanzarote. Uiteraard mogen de Papagoyo stranden niet ontbreken. Hier kunnen we lekker gaan lunchen. We hebben een goed gevulde picknickmand meegenomen dus dat komt helemaal goed. 

Dag 3 – Te land, ter zee en in de lucht
We hebben het magische eiland vanuit de lucht gezien, vanaf het water dus vandaag is het de tijd om Lanzarote vanaf het land te bekijken. De wandeling die we gaan doen is een hele bijzondere. We beginnen in een dorpje dat volledig wit is. Vanaf het dorpje ‘El Golfo’ gaan we te voet door het vulkaanlandschap. Let goed op waar je loopt want het is een hobbelig pad. Uiteindelijk komen we uit bij misschien wel de grootste toeristische trekpleister van het eiland ‘Lago Verde’. Dit groene meer is omringd door een pik zwart strand. Wat een bijzonder gezicht. Bij terugkomst bij onze accommodatie verdienen we wel een drankje en gaan we bedenken wat we met zijn allen vanavond kunnen koken.

Dag 4 – Een actieve rustdag
Buenos Dias. Vandaag geven we onze armen en benen even rust maar dat betekend niet dat we helemaal niets gaan doen. We gaan vandaag naar nationaal park Timanfaya. Hier gaan we in een grote bus met gids die ons door het nationale park begeleid. In het park wordt ons van alles verteld over het ontstaand van het vulkaaneiland en stoppen we nog bij een actieve geiser. Dit wordt dus genieten vanuit je luie stoel.

Daarna zetten we koers richting het noorden, naar de grotten ‘Cueva de los Verde’. Deze lavagrotten zijn wel 6 kilometer diep. Met een gids gaan we de grotten in en ontdekken alle verborgen geheimen. Prachtig om te zien. ’s Avonds is er nog alle tijd om even bij te komen van alle indrukken en kunnen we nog een plons nemen in het zwembad.

Dag 5 – De onderwaterwereld
Misschien ben je wel een grote duik liefhebber of heb je het nog nooit gedaan? Geen punt. Vandaag gaan we onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs scuba diven. Na een uitgebreide instructie gaan we rustig het water in. Eerst even oefenen in het ondiepe en dan is het tijd voor een echte duik. Onderwater wanen we ons in een totaal andere wereld. Het lavarif, het koraal en de vissen, het is echt een plaatje.

Dag 6- Vulkaan dag
Goedemorgen! Na alle ochtendrituelen staat er weer een actieve dag op het programma. We gaan een wandeling maken naar wel een hele bijzondere plek. De hike leidt ons naar de rand van een echte vulkaan. Hoe gaaf is dat? In de verte zien we ‘Caldera Blanca’ al. Het is geen normale stereotype vulkaan, maar een witte vulkaan. De hike ernaartoe brengt ons langs een kleinere krater alvorens we de grote witte vulkaan beklimmen. Wat een prachtig uitzicht heb je vanaf de top van de vulkaan en hoe bijzonder is het om op een echte vulkaan te staan.

Dag 7 – Met de mountainbike op avontuur
Het zonnetje staat hoog aan de hemel. De laatste dag in Lanzarote is aangebroken. Deze dag zal vol actie en avontuur zitten, want we gaan het magische eiland verkennen op de mountainbike. Onder begeleiding van een Nederlandse gids die al jaren woont op het eiland zoeken we een route uit. Na de uitdagende route is er tijd voor ontspanning. Even luieren aan het zwembad of toch nog even het dorpje in voor een souvenir? Alles kan en mag deze middag. In de avond is het misschien wel leuk om een leuk restaurantje op te zoeken om de reis goed af te sluiten. Proost!

Dag 8 – Naar het vliegveld
Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Wat is de tijd snel gegaan tijdens deze 8-daagse singlereis naar Lanzarote. We hebben het maximale uit het eiland gehaald. Op elke mogelijke manier hebben we het eiland ontdekt. En we kunnen nu tot de conclusie komen dat het haar bijnaam als ‘magisch eiland’ ook echt eer aan doet. Vanuit het vliegtuig kunnen we nog één keer genieten van het landschap. Adios Lanzarote!


Let op: de vluchttijden en de planning van activiteiten zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Naar verblijf
Spanje , Lanzarote , Puerto del Carmen
Naam verblijf
Villa Benjamin
Type verblijf
Villa

Verblijf Villa Benjamin

Beschrijving

Deze villa beschikt over 5 slaapkamers een (verwarmd) zwembad, gezellige patio en zelfs een gameroom. Van alle gemakken voorzien voor een heerlijke vakantie in de winterzon.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Ervaren en enthousiaste reisbegeleiding

De reisbegeleiders worden voor deze reis geselecteerd en opgeleid. Eens per jaar is er een trainingsweekend voor alle huidige en nieuwe reisbegeleiders. Tijdens dit weekend worden verschillende onderwerpen besproken, waaronder veiligheid en kunnen de begeleiders onderling ervaringen uitwisselen.

Te weinig deelnemers

Mochten er onverhoopt toch te weinig deelnemers zijn voor je reis, dan hoor je dit bij reizen van 10 dagen of langer dan 10 dagen uiterlijk 14 werkdagen voor vertrek. Bij reizen tot 10 dagen is dit uiterlijk 7 werkdagen voor vertrek. We gaan dan in overleg met jou een alternatief zoeken en mochten we dit niet kunnen vinden, dan krijg je natuurlijk je betaalde reissom weer terug!

Toeslagen op de ticketprijs

Wegens populariteit van deze reis kunnen wij de (inbegrepen ticket)prijs garanderen, bij boekingen tot 40 dagen voor vertrek. Boek je later dan deze datum, dan bestaat de mogelijkheid dat de vliegmaatschappij ons een toeslag moet berekenen. Deze zullen wij in dat geval doorberekenen. Voordat wij de boeking definitief bevestigen zullen wij deze toeslag met de reiziger overleggen. Om toeslagen te voorkomen verzoeken we je vroegtijdig te boeken.

Deelnemers groepsreis

Bij deze groepsreis is ongeveer 98% van de reizigers single en boekt alleen.

Naar vervoer

Vervoer

Met het vliegtuig

De vluchten van deze reis worden uitgevoerd van en naar  Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Düsseldorf. Zodra de vliegtijden bekend zijn, worden ze hier toegevoegd.

Vluchtschema's
Er is op dit moment geen vluchtinformatie beschikbaar. 

Alle vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo

  • SGR
  • SCR
  • ANVR

Reviews over deze singlereis:

Klantwaardering

Gebaseerd op 1 reviews
8.5
Singlereizen
32 jaar
8.5

geweldig, kom helemaal uitgerust thuis

Prima lekker weer goed eten, aardige mensen, Leuke activiteiten,

Mijn tips

ga kajakken, vanaf t water ziet t er heel anders uit, daarna nog even wandelen over de boulevard,

Reisperiode: 24-12-2021 ~ 31-12-2021 / Apartamentos Tisalaya

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen