Ontmoeten wij jou ook?Actieve vakantie Genieten op Sardinië

Boek nú, betaal later

Groepsreis Actieve vakantie Genieten op Sardinië

Camping Amfibietreks

Ontdek de veelzijdigheid van Sardinië tijdens deze actieve reis. Met een gemixt programma, met onder andere zeilen, mountainbiken, cultuur snuiven en ontspanning op het strand, komt iedereen aan zijn trekken. Een goede afwisseling tussen cultuur en natuur ga je zeker vinden op dit Italiaans pareltje.

Wat kun je verwachten?

  • Wandelen naar de oude vuurtoren en snorkelen
  • Genieten van de Italiaanse keuken!
  • Ontspannen op het strand
  • Probeer diverse watersportactiviteiten
  • Verblijf in een ruime en comfortabele tent met bed
Binnenkort beschikbaar
Groepsreis Actieve vakantie Genieten op Sardinië
Groepsreis Actieve vakantie Genieten op Sardinië
Groepsreis Actieve vakantie Genieten op Sardinië
Groepsreis Actieve vakantie Genieten op Sardinië
Groepsreis Actieve vakantie Genieten op Sardinië
Groepsreis Actieve vakantie Genieten op Sardinië
Groepsreis Actieve vakantie Genieten op Sardinië
Groepsreis Actieve vakantie Genieten op Sardinië
Groepsreis Actieve vakantie Genieten op Sardinië
Groepsreis Actieve vakantie Genieten op Sardinië
Groepsreis Actieve vakantie Genieten op Sardinië
Groepsreis Actieve vakantie Genieten op Sardinië
Groepsreis Actieve vakantie Genieten op Sardinië
Groepsreis Actieve vakantie Genieten op Sardinië
Groepsreis Actieve vakantie Genieten op Sardinië
Groepsreis Actieve vakantie Genieten op Sardinië
Italië - Sardinië - Santa Lucia di Siniscola
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Reisgenoten:
  • 20-55 jaar
  • 20-59 jaar
Verblijf:
Huurtent
Verzorging:
Volpension
Vervoer:
Meer info & reserveren
  • Reisthema's:
  • Verblijf:

Groepsreis Actieve vakantie Genieten op Sardinië

Deze week gaan we actief tot ontspanning komen op het prachtige Italiaanse eiland Sardinië. We gaan de schoonheid van dit eiland de hele week ontdekken tijdens verschillende activiteiten. Naast het cultuur snuiven, wandelen en mountainbiken gaan we ook nog genieten van verschillende watersporten. Tijdens het windsurfen, suppen en kanoën kun je al je energie kwijt! We overnachten vlakbij zee, wat ons in de ultieme vakantie sfeer brengt tijdens deze actieve groepsreis.

Naar activiteiten

Activiteiten

Dag 1 - Op naar Sardinië
De koffers zijn gepakt en de voorpret komt ten einde, vandaag vertrekken we naar het zonnige eiland Sardinië. We ontmoeten elkaar op het vliegveld en maken kort kennis voordat we moeten boarden voor onze vlucht. Op het vliegveld op Sardinië staat onze transfer al klaar om ons naar de camping te brengen. Onderweg genieten we van het prachtige landschap van het eiland waar we de komende dagen te gast zijn. We settelen in op de camping en genieten daarna van een lekker diner en een koud drankje. De groepsreis is begonnen, laat die toffe activiteiten maar komen!

Dag 2 - Mountainbiken naar de vuurtoren van Capo Comino
Wat is heerlijk wakker worden op Sardinië! Helemaal bijgekomen van de reis van gisteren, stappen we vandaag op de mountainbike om wat meer van onze omgeving te zien. Onder begeleiding van een lokale gids fietsen we richting de vuurtoren “Capo Comino”. Onderweg is het echt genieten, met mooie uitzichten en een wisselend landschap. We fietsen grotendeels onder de pijnbomen, wat zorgt voor een heerlijke schaduw in dit warme klimaat. Mocht je toch nog een verfrissende duik willen maken, dan kan dat ook vandaag. Op de terug weg maken we namelijk een korte stop bij het “Berchida” strand waar het heldere water al op ons ligt te wachten. Na de lunch staat er geen activiteit op het programma zodat iedereen heerlijk van de middag kan genieten op welke manier dan ook. Lekker aan het strand met een boek? Of toch even een wandeling in de omgeving? Enjoy!

Dag 3 - Tijd voor een beetje cultuur
Na een ontspannen middag gisteren, zijn we weer helemaal klaar om wat te ondernemen. Vandaag staat een bezoek aan het “Monte Pizzinnu” gebied, in Montalbo gepland. De bijzondere geschiedenis van dit gebied zal uitgelegd worden door een gids, die alles weet over deze speciale plek. Een Italiaanse lunch is precies wat we nodig hebben om zo’n interessante ochtend af te sluiten. S ’middags gaan we de grotten van “Su Santuariu” bezoeken. Een fascinerend gezicht die stalagmieten en stalactieten! Ook hier weet de gids ons van alles te vertellen.

Dag 4 - De kunst van het relaxen
Dag vier is aangebroken op Sardinië en helemaal vrij in te delen, er staat namelijk geen groepsactiviteit op het programma. Toch kunnen we er samen alsnog een leuke dag van maken; de kano’s, bodyboard en het snorkelmateriaal liggen klaar om gebruikt te worden. Toch liever ontspannen vandaag? Voel je vrij om lekker te luieren op het strand of een mooie wandeling te maken. Er is ook de mogelijkheid om jezelf in de watten te laten leggen tijdens een heerlijke massage. Deze zijn ter plekke bij te boeken. Kortom, er is in deze omgeving voldoende te doen.

Dag 5 - Proeven van verschillende watersporten
Vandaag staat de watersportdag op het programma! Het zeewater op Sardinië heeft meestal een aangename temperatuur, perfect voor de activiteiten die we vandaag gaan doen. We gaan verschillende watersporten uitproberen zoals windsurfen, suppen, kanoën en zeilen. Wat een keuze. De instructeurs van het watersportcentrum leggen uit hoe alles werkt. Dat is handig, vooral als je nog nooit een van deze sporten beoefend hebt. Hierdoor zijn de activiteiten voor iedereen in onze groep geschikt, wel zo gezellig!

Dag 6 - Hiken
Ben je klaar voor een sportieve dag? Trek je wandelschoenen aan en vul je waterfles, dan kunnen we gaan! Onder begeleiding van weer een lokale gids wandelen we naar de oude, maar recent opgeknapte vuurturen met een fantastisch uitzichtpunt! Dit punt ken je al van het mountainbiken, maar nu mogen we genieten van het heldere water door te gaan snorkelen bij het rotsstrand. Hier gaan we ook genieten van een heerlijke lunch van lokale producten. We vervolgen onze weg naar het hagelwitte Berchida-strand met eventueel een koffiestop onderweg. Wat heeft Sardinië toch een prachtige natuur! Hmmm, optimaal genieten van deze vakantie op Sardinië!

Dag 7 - Niks moet, alles mag
Het is alweer de op één na laatste dag van deze singlereis; wat gaat de tijd toch snel als je het naar je zin hebt! We kunnen nog een dag relaxen op het strand en gebruik maken van de bodyboards, de kano’s en het snorkelmateriaal aangezien we deze materialen de hele week tot onze beschikking hebben. Terwijl we op weg zijn naar het strand, dat slechts op 400 meter van de camping ligt, wandelen we door Santa Lucia. We lopen langs leuke souvenirshops waar we heerlijk kunnen rondneuzen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een wandeling in de buurt van de camping te maken, aan jou de keuze. Vanavond proosten we op een geslaagde vakantie!

Dag 8 - Oost west, thuis best
Het is tijd om je comfortabele tent vaarwel te zeggen en je tas in te pakken. Vandaag vliegen we terug naar Nederland en komen we thuis met prachtige verhalen en foto’s van dit mooie eiland.

Wil je graag nog 3 dagen of een hele week langer blijven? Boek dan een verlenging exclusief activiteiten, maar inclusief maaltijden, de bijbehorende drankjes en gezelligheid voor slechts €190,- voor 3 dagen en €435,- voor een week . Geniet je nog wat extra van het prachtige Sardinië! (Het kan zijn dat er tijdens jouw verlenging geen groep aanwezig is, een goed boek en een reisgids over Sardinië zijn aanbevolen). Gedurende de verlengingsweek zijn er verschillende activiteiten zoals een auto huren, canyoning, kajakken, wandelen en snorkelen optioneel bij te boeken. Uiteraard is dit afhankelijk van de beschikbaarheid. Vraag ter plekke naar de mogelijkheden en prijzen.

Naar verblijf
Italië , Sardinië , Santa Lucia di Siniscola
Naam verblijf
Camping Amfibietreks
Type verblijf
Huurtent
Aan strand

Verblijf Camping Amfibietreks

Beschrijving

Sanitaire voorzieningen met gratis warm water, een zwembad, een relaxgedeelte met hangmatten en een tennisbaan. Tevens is er een pizzeria, bar met terras, een kleine campingwinkel en een happy hour bar, waar dagelijks het gezellige, gratis happy hour is. ’s Avonds is het terras bij de pizzeria geopend om gezellig nog iets te drinken met je medereizigers. Op een rustig deel van de camping vind je de wellness afdeling. Je kunt hier mediteren, je laten masseren of heerlijk ontspannen in de jacuzzi. Er is dagelijks gratis yoga voor de gasten.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Inreisbeperkingen

Wij staan, net als jij, te popelen om op reis te gaan! Zoals je waarschijnlijk al hebt vernomen via het reisadvies op de website van Nederland Wereldwijd, kan deze reis gewoon doorgaan. Hoe fijn is dat? Waarschijnlijk zijn er wel inreisbeperkingen. Wat deze precies zijn kun je vinden op bovenstaande website. Omdat wij het nogal een persoonlijke kwestie vinden, hoeven wij niet te weten of je gevaccineerd bent of dat je covid-19 doorlopen hebt. Wij gaan ervan uit dat je op de hoogte bent van de laatste richtlijnen van het ontvangende land en op de dag van vertrek voldoet aan de inreis-richtlijnen en dat je de noodzakelijke testbewijzen bij je hebt. 

Keer je terug uit een land met een geel reisadvies, dan heb je een corona- of vaccinatiebewijs nodig. Dat kan via een volledige vaccinatie die een geldige QR-code geeft in de CoronaCheck-app. Anderen moeten zich in het vakantieland laten testen. De PCR-test mag maximaal 48 uur oud zijn, een antigeentest maximaal 24 uur. Hier zal ruimte in het programma voor gemaakt worden , mocht dit nodig zijn.

Ervaren en enthousiaste reisbegeleiding

De reisbegeleiders worden voor deze reis geselecteerd en opgeleid. Eens per jaar is er een trainingsweekend voor alle huidige en nieuwe reisbegeleiders. Tijdens dit weekend worden verschillende onderwerpen besproken, waaronder veiligheid en kunnen de begeleiders onderling ervaringen uitwisselen.

Te weinig deelnemers

Mochten er onverhoopt toch te weinig deelnemers zijn voor je reis, dan hoor je dit bij reizen van 10 dagen of langer dan 10 dagen uiterlijk 14 werkdagen voor vertrek. Bij reizen tot 10 dagen is dit uiterlijk 7 werkdagen voor vertrek. We gaan dan in overleg met jou een alternatief zoeken en mochten we dit niet kunnen vinden, dan krijg je natuurlijk je betaalde reissom weer terug!

Deelnemers groepsreis

Bij deze groepsreis is ongeveer 98% van de reizigers single en boekt alleen.

Toeslagen vliegticket

Hoe korter voor vertrek je boekt, hoe groter de kans op dure vliegtickets. Dan wordt er een toeslag berekend. Uiteraard zullen we dit eerst met je overleggen. Om toeslagen te voorkomen verzoeken we je vroegtijdig te boeken.

Naar vervoer

Vervoer

Met het vliegtuig

We vliegen vanaf Amsterdam naar Olbia. De vluchten zijn inclusief 15 kilo ruimbagage en handbagage. 

Vluchtschema's 
Op dit moment is er geen vluchtinformatie beschikbaar.  

Vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo

  • SGR
  • SCR
  • ANVR

Reviews over deze singlereis:

Klantwaardering

Gebaseerd op 5 reviews
9.1
Singlereizen
33 jaar
9

Een fantastische actieve vakantie waarbij je helemaal tot rust komt

Heerlijk, maximaal genoten. Ik kan dit iedereen aanraden die een actieve vakantie wil hebben zonder er zelf iets voor te hoeven regelen.

Mijn tips

Het beste ijs haal je bij Lina, een aardige vrouw die werkt bij de Gelateria Giglio Marino in Santa Lucia

Reisperiode: 08-07-2023 ~ 15-07-2023 / Camping Amfibietreks

21 jaar
10

Het was geweldig

1 woord: fantastisch!

Mijn tips

Genieten en je nergens druk om maken

Reisperiode: 06-08-2022 ~ 13-08-2022 / Camping Amfibietreks

41 jaar
8.5

Ik heb een superleuke vakantie gehad met een leuke ploeg medereizigers.

IK heb deze vakantie beleefd als een goeie mix van activiteiten en zon en ontspanning.

Mijn tips

Wil je eens eens een keertje een weekje kamperen in een tent dan is deze vakantie een leuke aanrader voor jouw.

Reisperiode: 18-07-2020 ~ 25-07-2020 / Camping Klubhouse Vacanze

41 jaar
8

De vakantie was super leuk!

Vakantie was heel fijn, leuke groep! Benoemning van de vakantie is niet helemaal passend. Er is niet veel actiefs aan. Veel rustmomenten. Meer een afwisseling tussen ontspannen met wat activiteiten. Reisleider heeft nog meer ervaring nodig, vooral met het organiseren. Verder fijne vakantie!

Mijn tips

Ja. weet dat het niet heel actief is. En heel heet in de zomer. Als je het linnenpaket huurt, dan hoef je geen slaapzak etc. mee te nemen. Alles is er dan aanwezig.

Reisperiode: 18-07-2020 ~ 25-07-2020 / Camping Klubhouse Vacanze

32 jaar
10

Fantastisch

Het was een hele leuke vakantie. Een goede afwisseling tussen actief en ontspanning. De activiteiten waren met een wat mindere conditie en goed doorzettingsvermogen goed te doen. Zoals in de beschrijving staat de activiteiten kunnen op een andere dag plaatsvinden of ander moment, dus vraagt wel wat flexibiliteit, maar ze gaan gewoon door. De camping ligt aan een doorgaande weg, hierdoor was het in het weekend wel wat geluidsoverlast. Campingeigenaar is fantastische en kookt heerlijke maaltijden.

Mijn tips

Het dichtstbijzijnde stadje is 5 km lopen. Daar vind je de eerste pinautomaat (als hij het doet) en daar kun je eventueel wat boodschappen halen zoals tussendoortjes. Wees hier op voorbereid. En verder geniet van de mooie natuur.

Reisperiode: 17-08-2019 ~ 24-08-2019 / Camping Klubhouse Vacanze

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen