Ontmoeten wij jou ook?Winterzon Actief op Gran Canaria

Boek nú, betaal later

Singlereis Winterzon Actief op Gran Canaria

Casa del Fuego

Ontdek veelzijdig Gran Canaria op deze actieve singlereis! Een vakantie boordevol toffe activiteiten zoals hiken, mountainbiken en coasteering. Na de activiteiten kun je heerlijk tot rust komen in het luxe vakantiehuis gelegen in de mooie natuur.

Wat kun je verwachten?

  • Coasteering tour in Agaete
  • Mountainbiken door het mooie landschap
  • Verblijf in een luxe vakantiehuis met Fire Pit
  • Ontdek de mooiste plekken met hikes
  • Met enthousiaste reisbegeleiding
Binnenkort beschikbaar
Singlereis Winterzon Actief op Gran Canaria
Singlereis Winterzon Actief op Gran Canaria
Singlereis Winterzon Actief op Gran Canaria
Singlereis Winterzon Actief op Gran Canaria
Singlereis Winterzon Actief op Gran Canaria
Singlereis Winterzon Actief op Gran Canaria
Singlereis Winterzon Actief op Gran Canaria
Singlereis Winterzon Actief op Gran Canaria
Singlereis Winterzon Actief op Gran Canaria
Singlereis Winterzon Actief op Gran Canaria
Singlereis Winterzon Actief op Gran Canaria
Singlereis Winterzon Actief op Gran Canaria
Singlereis Winterzon Actief op Gran Canaria
Singlereis Winterzon Actief op Gran Canaria
Singlereis Winterzon Actief op Gran Canaria
Singlereis Winterzon Actief op Gran Canaria
Spanje - Gran Canaria - Moya
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Reisgenoten:
  • 20-55 jaar
Verblijf:
Villa
Verzorging:
Logies
Vervoer:
Meer info & reserveren
  • Reisthema's:
  • Verblijf:

Singlereis Winterzon Actief op Gran Canaria

Gran Canaria behoort tot Spanje en is een archipel in de Atlantische Oceaan. Door de ligging is het zelfs in de wintermaanden aangenaam warm. Het eiland is van vulkanische oorsprong en heeft een bijzonder gevarieerd landschap. Het is dan ook een paradijs voor outdoor liefhebbers die Gran Canaria op een actieve manier willen leren kennen. Deze singlereis zit dan ook vol gave activiteiten zoals; hiken, coasteering en mountainbiken.

Naar activiteiten

Activiteiten

Dag 1 - Winterzon op Gran Canaria
Op naar de luchthaven. Want het is tijd om de winterse temperaturen van thuis te verruilen voor de winterzon. Met gemiddeld 20 graden is het de perfecte temperatuur om Gran Canaria op een actieve manier te gaan ontdekken tijdens deze gave singlereis. Na een korte vlucht komen we aan op de luchthaven van Las Palmas, stappen in onze minibus en rijden via een prachtige route langs de kust omhoog richting het noorden. Moya ligt op een hoogte van ca. 500 meter omringd door steile bergruggen en diepe valleien die naar de kust aflopen, dé ideale plek voor ons verblijf tijdens deze reis. 

Dag 2 - Episch mountainbiken
Er is geen beter manier om het eiland te verkennen, dan per mountainbike. Gran Canaria beschikt over prachtige MTB trails en wordt dan ook niet voor niets een waar fietsparadijs genoemd. Vandaag mountainbiken we dan ook via epische wegen door bijzondere landschappen en langs prachtige kustlijnen. Alle elementen voor een perfecte rit over dit prachtige eiland. 

Dag 3 - Tamadaba Nature Park
De wandelschoenen mogen aan, want vandaag gaan we genieten van de natuur. Er staat een avontuurlijke hike op het programma in het prachtige Tamadaba Nature Park. Het park heeft meer dan 7.000 hectare laurierbos en een van de oudste ecosystemen ter wereld. We parkeren de minibus op het startpunt en na enkele meters gelopen te hebben komen we aan bij Cueva del Zapatero, een van de best bewaarde grotten in het natuurpark. Tijdens de rest van deze prachtige route worden we niet alleen beloond met mysterieuze grotten, maar ook adembenemende uitzichten vanaf de kliffen met goudstranden en kristalhelder water. 

Dag 4 - Dare to go out... of your comfort zone
Gisteren volledig tot rust gekomen van de serene omgeving? Vandaag gaan we voor een adrenaline boost en trotseren fysieke en mentale obstakels die onze vaardigheden op de proef stellen. We ontmoeten onze gids op de afgesproken plek en worden na wat instructies voorzien van alle uitrusting die nodig zijn voor dit té gekke avontuur. Een vette mix van hiken en klimmen langs kliffen, abseilend omlaag naar het strand van de wilde kust en snorkelen langs de branding; dé ingrediënten voor een super gave en uitdagende Coasteering route. Adrenalinekick incomming.

Dag 5 - Relax, hottubje pakken of toch shoppen?
Lekker luieren met een boek, met een drankje in de hottub of een middagje shoppen in Las Palmas? Vandaag kan het allemaal. Er staat vandaag geen geplande activiteit op het programma. Het eiland biedt tal van optionele activiteiten om de prachtige kust, gezellige dorpen of natuur te verkennen. Voor een ieder wat wils.

Dag 6 - De zuidkust van Gran Canaria
Vandaag gaan we op een ecologische manier het zuiden van Gran Canaria verkennen, namelijk per E-chopper. Een ontspannen, ongehaaste ervaring en genoeg tijd om de mooiste highlights van het zuiderlijke deel van het eiland te verkennen. Al cruisend van Maspalomas, Playa del Ingles om vervolgens op het strand van Maloneras Beach te genieten van het uitzicht met de voeten in het zand. 

Dag 7 - Barranco Cernicalos
Na een stevig ontbijt mogen de wandelschoenen aan. We vertrekken vroeg om de drukte voor te zijn en er optimaal kan worden genoten van deze prachtige hike. Barranco Cernicalos staat bekend als een van de mooiste hiking routes van het eiland. Het kristalheldere water stroomt door de smalle rivierbedding en de oranjekleurige kelken van de Canarische Bellflower geven de omgeving een mysterieuze, sprookjesachtige uitstraling. De route leidt ons door bamboe tunnels, langs watervallen en af en toe een uitdagende rotsachtige beklimming. In de avond delen we de ervaringen van deze week rond het knisperende kampvuur in de tuin van onze villa en sluiten de geslaagde singlereis gezellig af. 

Dag 8 - Op naar huis om lekker na te genieten
Vandaag vliegen we weer terug naar Nederland en blikken we terug op een geweldige reis. Welke activiteiten en hoogtepunten gaan jou het meest bijblijven?

* Ter plekke kan het programma afwijken; op basis van weersomstandigheden. 

 

Naar verblijf
Spanje , Gran Canaria , Moya
Naam verblijf
Casa del Fuego
Type verblijf
Villa

Verblijf Casa del Fuego

Beschrijving

Je verblijft in Casa del Fuego, gelegen in het mooie Moya. Dit vakantiehuis is voorzien van 6 slaapkamers, een keuken met een oven en een broodrooster, een flatscreen-tv, een zithoek en 2 badkamers met een hot tub. 

Je deelt een kamer met een andere reiziger uit de groep. Je hebt altijd een eenpersoonsbed! 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Ervaren en enthousiaste reisbegeleiding

De reisbegeleiders worden voor deze reis geselecteerd en opgeleid. Eens per jaar is er een trainingsweekend voor alle huidige en nieuwe reisbegeleiders. Tijdens dit weekend worden verschillende onderwerpen besproken, waaronder veiligheid en kunnen de begeleiders onderling ervaringen uitwisselen.

Te weinig deelnemers

Mochten er onverhoopt toch te weinig deelnemers zijn voor je reis, dan hoor je dit bij reizen van 10 dagen of langer dan 10 dagen uiterlijk 14 werkdagen voor vertrek. Bij reizen tot 10 dagen is dit uiterlijk 7 werkdagen voor vertrek. We gaan dan in overleg met jou een alternatief zoeken en mochten we dit niet kunnen vinden, dan krijg je natuurlijk je betaalde reissom weer terug!

Toeslagen op de ticketprijs

Wegens populariteit van deze reis kunnen wij de (inbegrepen ticket)prijs garanderen, bij boekingen tot 40 dagen voor vertrek. Boek je later dan deze datum, dan bestaat de mogelijkheid dat de vliegmaatschappij ons een toeslag moet berekenen. Deze zullen wij in dat geval doorberekenen. Voordat wij de boeking definitief bevestigen zullen wij deze toeslag met de reiziger overleggen. Om toeslagen te voorkomen verzoeken we je vroegtijdig te boeken.

Deelnemers groepsreis

Bij deze groepsreis is ongeveer 98% van de reizigers single en boekt alleen.

Naar vervoer

Vervoer

Met het vliegtuig

We vliegen naar Gran Canaria. Op de luchthaven van Las Palmas staat onze minibus klaar en rijden we via een prachtige route naar het noorden.

Indien de vluchttijden bekend zijn, worden ze aan het programma toegevoegd. 

Er is een kans dat als je kort voor vertrek boekt er een toeslag op het vliegticket berekend wordt. We zullen dan altijd eerst contact met je opnemen. Boek daarom vroeg om dit te voorkomen. 

*Vluchttijden zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. 
 

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo

  • SGR
  • SCR
  • ANVR

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen