Ontmoeten wij jou ook?Hiken door Het Poolse Reuzengebergte

Boek nú, betaal later

Singlereis Hiken door Het Poolse Reuzengebergte

Hotel Chata za Wsia

Geniet tijdens deze actieve wandelreis van de onbekende schoonheid die Polen heeft. Ontdek het onbekende Reuzengebergte. Helderblauwe meren, natuurlijke watervallen en ongerepte natuur. Bergsportervaring is geen vereiste, dit is de perfecte reis om als actieve wandelaar kennis te maken met bergwandelen.

Wat kun je verwachten?

  • Ontdek het Reuzengebergte in Polen
  • Verblijf op basis van logies en ontbijt
  • Wandel door het National Park Karkonosze
  • Ontspan in de sauna of zwembad van het hotel
  • Hike onder leiding van een ervaren berggids
Binnenkort beschikbaar
Singlereis Hiken door  Het Poolse Reuzengebergte
Singlereis Hiken door  Het Poolse Reuzengebergte
Singlereis Hiken door  Het Poolse Reuzengebergte
Singlereis Hiken door  Het Poolse Reuzengebergte
Singlereis Hiken door  Het Poolse Reuzengebergte
Singlereis Hiken door  Het Poolse Reuzengebergte
Singlereis Hiken door  Het Poolse Reuzengebergte
Singlereis Hiken door  Het Poolse Reuzengebergte
Singlereis Hiken door  Het Poolse Reuzengebergte
Singlereis Hiken door  Het Poolse Reuzengebergte
Singlereis Hiken door  Het Poolse Reuzengebergte
Singlereis Hiken door  Het Poolse Reuzengebergte
Singlereis Hiken door  Het Poolse Reuzengebergte
Singlereis Hiken door  Het Poolse Reuzengebergte
Singlereis Hiken door  Het Poolse Reuzengebergte
Singlereis Hiken door  Het Poolse Reuzengebergte
Polen - Jeleniogórski - Myslakowice
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Reisgenoten:
  • 20-59 jaar
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
Meer info & reserveren
  • Reisthema's:
  • Verblijf:

Singlereis Hiken door Het Poolse Reuzengebergte

Zijn jouw wandelschoenen toe aan een uitdaging? Dan is deze outdoor-mix van: bergen, ongerepte natuur, helderblauwe meren en natuurlijke watervallen absoluut de moeite waard. Tijdens deze actieve wandelvakantie genieten we van het onbekende dat Polen te bieden heeft. Hiken over bergpaden, soms wat klauterend ontdekken we de schoonheid van het Reuzengebergte. Een echte uitdaging voor de actieve wandelaar. Deze reis is perfect om kennis te maken met het bergwandelen, bergsportervaring is geen vereiste.

Tijdens deze reis wandelen we gemiddeld 6 uur per dag met een gemiddelde van 1000 hoogtemeters. Je dient een goede basisconditie te hebben. Voor deze reis adviseren wandelschoenen type B.
 

Naar activiteiten

Activiteiten

Dag 1 - Op naar Polen
Vandaag ontmoet je je medereizigers op de luchthaven. Na een korte vlucht komen we aan op Wroclaw Airport, waar de reisbegeleider al op ons staat te wachten. Vanaf Wroclaw rijden we in onze minibus naar het hotel waar we tijdens deze wandelvakantie zullen verblijven. Nadat we in de avond een korte briefing hebben gehad over de wandelreis, strekken we de benen tijdens een avondwandeling in Jelenia Gora. Hier proosten we op een goed begin van onze singlereis; Na zdrowie!

Dag 2 - 3 - Het Reuzengebergte
De komende dagen hiken we over de verschillende wandelpaden van het Reuzengebergte en ontdekken we de ongerepte natuur van Polen. We beginnen met een mooie opwarmer voor de verdere wandelroutes die we de komende dagen zullen gaan maken. We beginnen onze eerste wandeling dan ook op de goed begaanbare paden in het Nationaal Park van het Reuzengebergte. We trekken door naar de hoogste berg. Met een hoogte van 1.603m rijst ze op uit de lange bergkammen van het Reuzengebergte. Wat een uitzicht.

Nu we de eerste kilometers in de benen hebben, sluiten we onze eerste hike af met een bezoek aan wellicht wel een van de bekendste watervallen die gebruikt wordt voor de Wim Hof-methode, alias The Iceman. Heb jij je ademhaling, de kou en je mindset onder controle en durf jij de eerste duik te nemen? 

We vervolgen onze weg weer richting het hotel om ons op te frissen voordat we onze smaakpapillen kennis laten maken met een typisch Pools gerecht. 
Nu we dan toch in Polen zijn, mag een lokale delicatesse natuurlijk niet ontbreken. We sluiten de avond af bij het hoofdkwartier, onze vaste uitvalsbasis deze week, op zo'n 5 minuten van het hotel. We zitten hier aan de rand van het groen, nabij een meer en hebben er een vuurplaats tot onze beschikking. Ook kunnen we hier nog een drankje doen rond het kampvuur en de ervaringen van de dag met elkaar delen.

Dag 4 - 5 - Mooi, mooier, mooist
Het hiken is lekker inspannend en wordt afgewisseld met af en toe wat klauterwerk. Eenmaal aangekomen bij het hoogste punt van de dag, worden we beloond met een spectaculair uitzicht. Even wat plaatjes schieten voor Facebook en Instagram voor het thuisfront.... Al dat wandelen maakt wel wat hongerig. Onze gids neemt ons mee naar een typisch Poolse berghut, waar we kunnen genieten van Poolse soep.

De komende dagen worden we verrast door de mooie natuur van Polen, prachtige dalen, spiegelmeertjes, bosrijke gebieden met prachtige uitzichtpunten, niets blijft ons onopgemerkt tijdens deze gave expeditie door het Reuzengebergte. We beginnen de benen al wat te voelen, maar al deze prachtige indrukken geven ons een energie-boost om door te zetten.

Als de laatste avond van de wandelreis in Polen is aangebroken, kijken we terug op een reis die we niet snel zullen vergeten. We sluiten op traditionele wijze de reis af en ook de worstjes voor bij het kampvuur ontbreken niet. We genieten nog een keer van ons hoofdkwartier en de gezelligheid.
 
Dag 6 - Tijd om afscheid te nemen
Vandaag is de laatste dag van onze singlereis aangebroken. De mooiste ervaringen blijven ons nog jaren bij. Na het ontbijt is het tijd om de minibus in te laden en rijden we richting Wroclaw voor de terugvlucht.

Naar verblijf
Polen , Jeleniogórski , Myslakowice
Naam verblijf
Hotel Chata za Wsia
Type verblijf
Hotel

Verblijf Hotel Chata za Wsia

Beschrijving

Tijdens deze reis verblijven we in het Chata za Wsia hotel en krijgt een 8,8 op basis van ruim 1100 reviews. Het is gelegen in een rustige omgeving en voorzien van zwembad, sauna en een hottub. Een mooie accommodatie om weer bij te komen na het wandelen. Tijdens deze reis overnachten we in dit hotel, maar maken we ook gebruik van het hoofdkwartier op ca. 7 minuten vanaf het hotel. Hier kunnen we gezellig samen zijn en maken we ons kampvuur. 

Kamertype
Je verbljift tijdens deze reis in een gedeelde kamer.

Verzorging
Het verblijf is op basis van logies en ontbijt.  

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Ervaren en enthousiaste reisbegeleiding

De reisbegeleiders worden voor deze reis geselecteerd en opgeleid. Eens per jaar is er een trainingsweekend voor alle huidige en nieuwe reisbegeleiders. Tijdens dit weekend worden verschillende onderwerpen besproken, waaronder veiligheid en kunnen de begeleiders onderling ervaringen uitwisselen.

Veiligheid gaat boven alles!

De reisbegeleiders worden elk jaar verwacht op het trainingsweekend waar verschillende onderwerpen over veiligheid aanbod komen. Tijdens de reis zijn zij mede daardoor in staat situaties goed in te schatten en de juiste beslissingen te nemen, om de veiligheid te waarborgen.

Te weinig deelnemers

Mochten er onverhoopt toch te weinig deelnemers zijn voor je reis, dan hoor je dit bij reizen van 10 dagen of langer dan 10 dagen uiterlijk 14 werkdagen voor vertrek. Bij reizen tot 10 dagen is dit uiterlijk 7 werkdagen voor vertrek. We gaan dan in overleg met jou een alternatief zoeken en mochten we dit niet kunnen vinden, dan krijg je natuurlijk je betaalde reissom weer terug!

Toeslagen op de ticketprijs

Wegens populariteit van deze reis kunnen wij de (inbegrepen ticket)prijs garanderen, bij boekingen tot 40 dagen voor vertrek. Boek je later dan deze datum, dan bestaat de mogelijkheid dat de vliegmaatschappij ons een toeslag moet berekenen. Deze zullen wij in dat geval doorberekenen. Voordat wij de boeking definitief bevestigen zullen wij deze toeslag met de reiziger overleggen. Om toeslagen te voorkomen verzoeken we je vroegtijdig te boeken.

Deelnemers groepsreis

Bij deze groepsreis is ongeveer 98% van de reizigers single en boekt alleen.

Naar vervoer

Vervoer

Met het vliegtuig

We vliegen vanaf Amsterdam of Eindhoven naar de luchthaven van Wroclaw. Vanaf hier reizen we verder per minibus naar ons hotel. 

Vluchtschema's
Op dit moment zijn er nog geen vluchttijden bekend.

Vluchttijden onder voorbehoud van wijzigingen.  

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo

  • SGR
  • SCR
  • ANVR

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen