Ontmoeten wij jou ook?Colombia Dynamisch en gastvrij

Boek nú, betaal later

Singlereis Colombia Dynamisch en gastvrij

Colombia 16 dagen

Een unieke 16-daagse rondreis door Colombia waarbij je door heel diverse landschappen reist zoals de jungle, woestijn en het Andesgebergte. Tijdens deze reis slaap je een nachtje in de woestijn, maak je kennis met precolumbiaanse culturen en proef je de lekkerste koffie in de koffieregio van Colombia.

Wat kun je verwachten?

 • 16-daagse single rondreis
 • Reizen door heel gevarieerde landschappen
 • Overnachting in de Tatacoa woestijn
 • Bezoek aan Valle de Cocora
 • Bezoek aan mooie steden zoals: Medellín & Popayan
vanaf € 2149,00
Singlereis Colombia Dynamisch en gastvrij
Singlereis Colombia Dynamisch en gastvrij
Singlereis Colombia Dynamisch en gastvrij
Singlereis Colombia Dynamisch en gastvrij
Singlereis Colombia Dynamisch en gastvrij
Singlereis Colombia Dynamisch en gastvrij
Singlereis Colombia Dynamisch en gastvrij
Singlereis Colombia Dynamisch en gastvrij
Singlereis Colombia Dynamisch en gastvrij
Singlereis Colombia Dynamisch en gastvrij
Singlereis Colombia Dynamisch en gastvrij
Singlereis Colombia Dynamisch en gastvrij
Singlereis Colombia Dynamisch en gastvrij
Singlereis Colombia Dynamisch en gastvrij
Singlereis Colombia Dynamisch en gastvrij
Singlereis Colombia Dynamisch en gastvrij
Colombia - Cundinamarca - Bogota
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Reisgenoten:
 • 18-45 jaar
 • 25-35 jaar
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
Meer info & reserveren
 • Reisthema's:
 • Verblijf:

Singlereis Colombia Dynamisch en gastvrij

Het Andesgebergte, jungle, woestijn, mysterieuze precolumbiaanse culturen, sfeervolle koloniale centra, ontelbare soorten fruit, de beste koffie en heerlijk eten. Colombia is een van de meest dynamische landen van Zuid Amerika, met een open en vriendelijke bevolking die je vanaf het begin zal omarmen. Het is daarom geen wonder dat het land de rijzende ster onder de reisbestemmingen is. Tijdens deze tweeweekse rondreis ontdek je het hartland van Colombia. 

Op de eerste dag vlieg je van Amsterdam naar Bogotá, waar je twee dagen zult verblijven. Bij aankomst op de luchthaven van Bogotá word je opgehaald door de reisbegeleider die je naar het comfortabele hotel in het koloniale centrum van de stad brengt. De dag erna heb je alle tijd om deze koloniale stad te verkennen. Vanuit Bogotá reis je door naar de rode Tatacoawoestijn in de buurt van Villavieja. Hier slaap je in een tentje onder de sterrenhemel. Een heel bijzondere ervaring! De route wordt vervolgd naar San Augustín, Popayan, de koffieregio Zona Cafetera, Medellín en je eindigt in Tobía. Je kunt er ook voor kiezen om je reis nog een aantal dagen te verlengen door een bezoek aan het koloniale Cartagena te brengen. 


Naar activiteiten
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Luchthavenbelastingen
 • Internationale vlucht
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Brandstofheffing
 • Ruimbagage
 • Vervoer - Bus
 • Alle transport met AC (mini) bus
 • Verblijf
 • Overnachting in Tatacoa in tent
 • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
 • Overnachting in Tobía in eenvoudig hotel
 • Overig
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Vertrekbelasting
 • Verblijf
 • Overige maaltijden (lunch, diner, dranken)
 • Vermaak
 • Overige entreegelden
 • Optionele excursies
 • Overig
 • Fooien
 • Boekingskosten
 • Bijdrage Calamiteitenfonds
 • Reis- en annuleringsverzekering

Activiteiten

Dag 1: Aankomst Bogotá
Bij aankomst op de luchthaven van Bogotá word je opgehaald door de reisbegeleider die je naar het comfortabele hotel in het koloniale centrum van de stad brengt. Deze wereldstad van 8 miljoen inwoners ligt op een hoogte van 2600 meter en werd in 1538 gesticht door de Spanjaarden.

Dag 2: Bogotá
Vandaag is het tijd om het koloniale centrum van Bogotá te verkennen. Dat kan te voet of per fiets. Het centrale plein van Bogotá is Plaza Bolivar. Het wordt omringd door historische gebouwen zoals de kathedraal en het gemeentehuis. Ook kun je prachtige barokke kerken bezoeken in La Candelaria. De stad biedt ook een grote verscheidenheid aan cafés en restaurantjes. Deze bevinden zich voornamelijk in de Zona Rosa. Verder kun je een van de interessante musea bezoeken. Wellicht de meest bekende zijn het Museo de Oro (het goudmuseum) en de Fundacion Botero.

Je kunt de dag eindigen door met een kabelbaan de Monserrate op te gaan om te genieten van de prachtige zonsondergang.

Dag 3: Bogota - Villavieja / Tatacoa Woestijn
Een lange reisdag vandaag (ongeveer 8 uur). De rode Tatacoawoestijn ligt in de buurt van Villavieja. De locatie van deze woestijn zal als een verrassing komen: het ligt namelijk tussen de nevelwouden van de Cordillera Central en de jungle van het Amazone gebied in. De woestijn is slechts 300 km2 groot maar herbergt wel een unieke flora en fauna die je nergens anders in Colombia terugvindt, zoals verschillende torenhoge cactussoorten, mooie zandformaties, schorpioenen en wezels. Er zijn verder veel fossielen gevonden. 

Vannacht slaap je in tenten onder de sterrenhemel, nabij het observatorium, de beste manier om de woestijn mee te maken! Tijdens een heldere nacht is de sterrenhemel oneindig. Slaapmatjes zijn aanwezig, evenals de dekens (het is warm genoeg, een slaapzak is daarom niet nodig).

Dag 4: Tatacoa - San Agustín
Vroeg in de ochtend maak je een wandeling door de Tatacoawoestijn (met een lokale gids). Vandaag een iets kortere reisdag naar San Agustín (ongeveer 6 uur). De komende drie nachten verblijf je tijdens je Colombia rondreis in een fijn hotel net buiten San Agustin.

De groene heuvels rond San Agustín werden al eeuwen voor de ontdekking van Amerika bewoond door een raadselachtig volk. Om hun doden te eren richtten zij enorme stenen beelden op. Hoewel deze cultuur waarschijnlijk al voor de komst van Columbus was verdwenen, staan tot op de dag van vandaag ruim 500 beelden van dieren en monsters in de wijde omgeving van San Agustin. Sommige beelden zijn realistisch en beelden bijvoorbeeld een adelaar, kikker of jaguar uit, anderen zijn fantasiefiguren.

Dag 5: San Agustín / Optioneel paardrijden en archeologische tour
De beelden en tombes zijn verdeeld over meerdere groepen in de omgeving van San Agustín. De belangrijkste locatie om ze te zien is in het Parque Arqueologico, waar je ook het nabij gelegen museum kunt bezoeken. 

Een andere beroemde plek is de ‘Alto de los Idolos’, de heuvel van de godenbeelden. Je kunt te voet of per jeep naar deze beelden. Onderweg naar ‘Alto de los Idolos’ kun je het smalste punt van de rivier de Magdalena, de grootste rivier van Colombia, zien. 
Het is een absolute aanrader om in de prachtige omgeving te gaan paardrijden. Groene heuvels, bloemen en vulkanen, waarop bonen, mais en koffie wordt verbouwd, vormen het landschap onderweg. Je bezoekt onderweg drie archeologische ‘sites’: La Pelota, La Chaquira en El Tablon. Bij La Pelota vind je beelden terug die beschilderd zijn. Al die tijd zijn ze zeer goed geconserveerd gebleven. La Chaquira ligt aan een diepe kloof waar de Rio Magdalena doorheen stroomt.

Dag 6: San Agustin - Popayan
Dwars over de Andes. Neem een trui mee in de bus, want het kan onderweg koud zijn. De weg is voor een groot deel onverhard, wat betekent dat je lang doet over nog geen 150 kilometer (ongeveer 5-6 uur)! 

Popayán is een van de mooiste koloniale steden van Colombia en wordt ook wel de ‘Witte Stad’ genoemd. Alle gebouwen in het centrum zijn namelijk helemaal wit. Popayán werd gesticht op 13 januari 1537 door Sebastián de Belalcázar, een avonturier. Men zegt dat hij eigenlijk op zoek was naar ‘de schat van El Dorado’. Het was door haar gunstige klimaat en ligging een religieus centrum, wat de grote hoeveelheid kerken en kloosters verklaart. Typisch Colombiaans en voornamelijk te zien in deze regio zijn de 'chiva’s': felgekleurde en versierde bussen zonder deuren aan de zijkant. Je kunt dus vanaf je bankje zo uitstappen!

Dag 7: Popayan - Armenia / Zona Cafetera
Vandaag een reisdag van ongeveer 7 uur van Popayán naar het hart van de Colombiaanse koffieproductie. Je reist dwars door de Andes naar Armenia. De komende dagen zullen voor een groot deel in het teken staan van...koffie!

De zogenaamde ‘Zona Cafetera’ levert de helft van de Colombiaanse koffieproductie op, terwijl het slechts 1% van 's lands grondgebied beslaat. Een prachtig gebied; groen zover het oog reikt door de koffieplanten en omgeven door de bergpieken van de Andes.

De koffieboerderij waar je tijdens deze Colombia groepsreis verblijft, ligt op een halfuurtje rijden van Armenia. Het is een typische ‘finca’ (=boerderij) uit deze regio. Heden ten dage niet meer in gebruik om koffie te verbouwen, maar wel om gasten te ontvangen. Deze ‘finca’ wordt omringd door koffie- en bananenplantages. Een heerlijke plek om te ontspannen, in de hangmat of aan de rand van het zwembad!

Dag 8: Armenia / Zona Cafetera
Salento is het oudste dorp in de regio en prachtig gelegen. Het lijkt alsof je honderd jaar teruggeworpen wordt in de tijd. Huizen zijn mooi geschilderd in allerlei felle kleuren, wat een plaats op de UNESCO werelderfgoed lijst heeft opgeleverd. Een typisch gerecht van Salento is de 'trucha con patacón' (forel met gefrituurde bakbanaan), die op allerlei manieren geserveerd wordt. Het lokale vervoer in deze regio gaat per zogenaamde 'willy', een Amerikaanse legerjeep. Beklim op een heldere dag de ‘Alto de la Cruz’ voor een magnifiek uitzicht op de omliggende bergtoppen.

Valle de Cocora ligt op ongeveer 30 minuten rijden van Salento en is een vallei met de hoogste palmbomen ter wereld, de zogenaamde ‘Palma de Cera’ (waspalm). Ze kunnen wel 65 meter hoog worden. Je kunt hier korte of langere wandelingen maken, waarbij je omgeven wordt door gigantische palmen, middenin het nevelwoud. 

Dag 9: Armenia / Zona Cafetera
Vrije dag. Je kunt vandaag deelnemen aan een aantal optionele excursies. Op een lokale koffie boerderij krijg je onder leiding van een gids een uitgebreide uitleg over het koffie proces. Je ziet het wegen, schoonmaken, pellen, drogen, branden, etc...van de koffiebonen. Je verlaat de ‘hacienda’ natuurlijk niet zonder de koffie ook daadwerkelijk te proeven!

Verder kun je de botanische tuin en het bijbehorende 'mariposario' bij Armenia bezoeken. In deze vlindertuin kun je alle in Colombia voorkomende vlinders bewonderen.

Dag 10: Armenia / Zona Cafetera- Medellín
Vandaag een lange reisdag (ongeveer 7 uur) naar Medellín.
Medellín is in de jaren ’80 en ’90 vooral berucht geworden door drugs en criminaliteit. Vandaag de dag is dat gelukkig heel anders. De stad wordt omringd door bergen en heeft een heerlijk klimaat, reden waarom men het ook wel ‘de stad van de eeuwige lente’ noemt. Geschiedkundigen geloven dat de stad werd gesticht door joden die de Inquisitie in Spanje ontvluchtten.

Dag 11: Medellín
In het centrum van de stad kun je niet om de beelden van één van Medellín’s bekendste zonen heen: Fernando Botero. Zowel in het Museo de Antioquia als op het plein voor het museum staan beelden van deze kunstenaar.

Verder kun je Medellin niet verlaten zonder ‘bandeja paisa’ te hebben gegeten. Dit gerecht bestaat uit bonen, rijst, zwoerd, ’patacones’ (bak banaan), avocado, ei, rode worst en rijpe banaan. Vergeet niet je maaltijd met ‘aguardiente’ (vuurwater) weg te spoelen!

Dag 12: Medellin / Optioneel bezoek Santa Fé
Je kunt een excursie maken naar Santa Fe de Antioquía. Het is de oudste stad van het district Antioquía, gesticht in 1541 en de voormalige hoofdstad. Slenter door de smalle straatjes, langs de witgewassen historische huizen, patio's vol met bloemen en barokke kerken. Je kunt naar de Cauca rivier en daar in de omgeving wandelen. Over de rivier is een ongebruikelijk (300 meter) lange metalen hangbrug gespannen.

Dag 13: Medellín - Tobía
Op slechts twee uur rijden vanaf Bogotá (en met bijna 2000 meter hoogteverschil, waardoor het een stuk warmer is dan in de hoofdstad!), en zo'n 6 uur rijden van Medellín, vind je een waar 'outdoor' mekka. 

Tobía staat bekend om de avontuurlijke sporten die je er kunt doen. Je kunt er veel mensen uit de hoofdstad aantreffen voor een dagje uit in de buitenlucht. 

Tobia zelf is heel klein, slechts een paar huisjes aan een splitsing in de weg. Wel zijn er een aantal restaurants en natuurlijk accommodaties aanwezig. Ondanks de kleine afmeting is er bijzonder veel te doen! De attractie is de Rio Negro die hier dwars doorheen loopt en waar je al die buitenactiviteiten aan hebt te danken.

Dag 14: Tobía
Je kunt gaan raften, kajakken, van de top van een waterval 30 meter naar beneden abseilen, ziplinen (van berg naar berg via een touw, op 200 meter hoogte en met een lengte van 600 meter), mountainbiken, paardrijden, zwemmen en wandeltochten maken. En dat allemaal in de prachtige natuur!

Dag 15: Tobía - Vertrek luchthaven Bogotá
Vroeg vertrek naar de luchthaven van Bogotá voor de terugvlucht naar huis. 

Dag 16: Aankomst Amsterdam

* Voor deze reis heb je ongeveer €350,- p.p per week aan zakgeld nodig, dit is voor overige maaltijden, optionele excursies, entreegelden en fooien.

Ook zullen er hier en daar gemeenschappelijke fooien betaald worden. Om hiervoor niet elke keer apart te hoeven afrekenen wordt er een Gezamenlijke Uitgavenpot ingesteld. Aan het begin van de reis wordt door de reisbegeleider van iedereen geld ingezameld voor deze pot. Aan het eind van de reis volgt dan de afrekening, waarbij je geld terug kunt krijgen of bij moet betalen. Met deze uitgaven is rekening gehouden bij de hoogte van ons adviesbedrag voor het zakgeld.

De hoogte van deze Gezamenlijke Uitgavenpot voor deze reis bedraagt ongeveer € 50,-.

Vervoer
Tijdens de gehele reis maak je gebruik van eigen vervoer. Afhankelijk van de groepsgrootte is dit een bus of minibus, voorzien van airconditioning. 

Verlenging Cartagena?
Je kunt er voor kiezen je verblijf in Colombia te verlengen (opgeven bij boeking) met een langer verblijf in Cartagena.

Deze 3-daagse verlenging (2 nachten) kun je achteraf aan je reis boeken. Transfer naar de luchthaven en de 2 hotelovernachtingen in een centraal gelegen middenklasse hotel zijn inclusief in de reissom. 
Geef bij boeking aan of je de reis wilt verlengen. Je kunt dit aangeven door het vakje verlengingen aan te vinken in het boekingsformulier.

Verkoopprijs 3-daagse verlenging Cartagena: 135 euro per persoon op basis van een tweepersoonskamer.
Een verlenging op basis van een eenpersoonskamer is 210 euro.

Aangezien we je terug- of heenvlucht moeten aanpassen en een binnenlandse vlucht Bogota - Cartagena moeten boeken, kunnen er meerkosten voor deze afwijkende vlucht zijn. Na ontvangst van je boeking nemen we contact met je op over de exacte kosten.
Naar verblijf
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Luchthavenbelastingen
 • Internationale vlucht
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Brandstofheffing
 • Ruimbagage
 • Vervoer - Bus
 • Alle transport met AC (mini) bus
 • Verblijf
 • Overnachting in Tatacoa in tent
 • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
 • Overnachting in Tobía in eenvoudig hotel
 • Overig
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Vertrekbelasting
 • Verblijf
 • Overige maaltijden (lunch, diner, dranken)
 • Vermaak
 • Overige entreegelden
 • Optionele excursies
 • Overig
 • Fooien
 • Boekingskosten
 • Bijdrage Calamiteitenfonds
 • Reis- en annuleringsverzekering
Colombia , ... , ....
Naam verblijf
Colombia 16 dagen
Type verblijf
Hotels cf programma

Verblijf Colombia 16 dagen

Beschrijving

Tijdens de rondreis overnachten we in middenklasse hotels in tweepersoonskamers, met eigen badkamer. Je verblijf is op basis van logies met ontbijt. De meeste hotels hebben een eigen restaurant en meestal een tuin of een terras. Enkele van de geplande hotels hebben een zwembad; fijn om de tropische warmte van je af te spoelen! Bij alle hotelovernachtingen zijn handdoeken aanwezig.

Tijdens deze reis slaap je ook een nachtje in een tent in de Tatacoa woestijn. Tijdens een heldere nacht is de sterrenhemel oneindig. Slaapmatjes zijn aanwezig, evenals de dekens (het is warm genoeg, een slaapzak is daarom niet nodig). Dit is een heel bijzondere ervaring om nooit te vergeten.

Bij aankomst op de luchthaven van Bogotá word je opgehaald door de reisbegeleider die je naar het comfortabele hotel in het koloniale centrum van de stad brengt. In San Augstín verblijf je drie nachten in een fijn hotel net buiten de stad. Wanneer je een bezoek brengt aan de koffieregio van Colombia verblijf je in een koffieboerderij die op een halfuurtje rijden ligt van Armenia. Het is een typsiche 'finca' (=boerderij) uit deze regio. Vandaag de dag is deze niet meer in gebruik koffie te verbouwen, maar wel om gasten te ontvangen. Deze ‘finca’ wordt omringd door koffie- en bananenplantages. Een heerlijke plek om te ontspannen, in de hangmat of aan de rand van het zwembad!

Wifi is voor veel reizigers prettig om (via 'social media') contact met het thuisfront te houden. De meeste hotels beschikken over wifi, soms tegen betaling, soms alleen in de lobby of bar van het hotel. Houd er rekening mee dat de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding zeker niet overal optimaal zijn. Bij de finca in en tijdens de overnachting in de woestijn is geen wifi beschikbaar.

Deze hotels zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal uiteraard een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd. 


Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Reis boeken 'op aanvraag'

Omdat de dagprijzen aan fluctuaties onderhevig zijn, kunnen er reizen op aanvraag staan. Dit herken je aan het gele poppetje in de tabel met data en prijzen.

Boek niet te laat

Wacht niet te lang met het boeken van een reis, omdat we een maand voor de reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze niet gebruikte vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’ en kan het voorkomen dat het vluchtschema afwijkt en de prijs van de reis hoger wordt. Bovendien kan boeken binnen een maand voor vertrek een eenpersoonskamertoeslag met zich meebrengen.

Groepssamenstelling

De groepssamenstelling van de reis wordt zichtbaar bij de vertrekdatum zodra er in totaal 3 reizigers een optie of een boeking op de reis hebben, en/of wanneer de reis een gegarandeerd vertrek heeft. Mocht de groepssamenstelling nog niet zichtbaar zijn dan kan je altijd even contact met ons opnemen. 

90% van al onze reizigers is Nederlands of Belgisch, maar het kan voorkomen dat er bij een reis een enkele internationale reiziger meegaat. 

Vaccinaties

Bij veel reizen die we aanbieden zijn inentingen tegen de belangrijkste ziekten noodzakelijk. Niet het meest leuke deel van je reisvoorbereiding maar wel onvermijdelijk. Wij zijn niet medisch geschoold en mogen daarom hierover geen advies geven.

Je kunt bij www.thuisvaccinatie.nl gratis informatie aanvragen over welke inentingen je nodig hebt. Mocht je inentingen nodig hebben, dan kunnen zij op het moment dat het jou schikt bij je thuis langskomen om de benodigde inentingen te zetten. 

Verzekeringen

Een reisverzekering inclusief dekking voor reisongevallen, repatriëring en medische kosten is verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen. Als je geen reisverzekering hebt afgesloten en er overkomt je iets in het buitenland, dan kan dit uitermate ernstige (ook financiële) consequenties hebben. Om deze reden verplichten wij onze deelnemers dat zij een geldige reisverzekering hebben. Ook raden wij je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten maar dit is niet verplicht. Je kunt natuurlijk zelf besluiten welk financieel risico je hierbij wilt lopen. 
Je kunt deze reis- en/of annuleringsverzekering bij ons afsluiten door dit bij boeking aan te geven. 

Met nadruk willen we er op wijzen dat reizigers die tijdens hun reis deel willen nemen aan avontuurlijke excursies (als raften, duiken, snorkelen, (bamboe)vlotvaren, kanoën, (water)skiën, (wind)surfen, parasailing, deltavliegen, parachutespringen, ballonvaren, bungee jumpen, canopy tour, canyoning, speleologie, mountain trekking, tokkelen, sandboarden, mountain biking, downhill biking en snowboarden) dit voor eigen risico doen en dat we hen dringend aanraden vooraf te controleren of hun reisverzekering deze activiteiten dekt.

Reisbegeleiding

Onze reizen worden begeleid door goed opgeleide lokale Engelstalige, reisbegeleiders (in een enkel geval door Nederlandstalige reisbegeleiding). We merken dat onze reizigers dit enorm waarderen, vooral omdat deze reisbegeleiders in tegenstelling tot veel van hun Nederlandse collega’s meer en gedetailleerde kennis hebben van hun land. Hij/zij kent het gebied goed, kan achtergrondinformatie geven en zorgt dat de reis goed verloopt. Hij/zij weet hoe te handelen als er eens iets mis gaat, maar is géén wandelende encyclopedie. Daarvoor zouden we willen verwijzen naar een goed reishandboek.

Je reisbegeleider verwacht aan het einde een fooi, als zij/hij het werk goed heeft gedaan. Wij betalen de reisbegeleiders een loon dat op gelijke hoogte ligt met dat van de meeste avontuurlijke reisorganisaties. Onze richtlijn voor de fooi is € 1,- tot € 2,- per reiziger per dag.

Landarrangement

Bij de rondreizen is het mogelijk om alleen het landarrangement te boeken. Je regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maak je vervolgens de reis volgens programma. Zo heb je een optimale vrijheid om zelf je reis samen te stellen en de vlucht te kiezen die bij je reisplannen past.

Op het boekingsformulier kun je ook aangeven of we, tegen betaling, nog een extra overnachting bij aankomst moeten regelen. Ook de transfer bij aankomst kunnen wij op individuele basis voor je regelen.

Voor al onze reizen hebben we een minimum aantal deelnemers nodig. Houd hier rekening mee voordat je zelf tickets gaat reserveren.

Het is in alle gevallen je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij het beginpunt van de reis aanwezig te zijn. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor sporadische wijzigingen in de vertrekdata van onze groepsreizen. Voor sommige periodes kan de prijs van het landarrangement afwijken van de rest van het jaar, denk hierbij aan festivalreizen.

Moelijkheidsgraad Colombia

Vaak krijgen we de vraag of een reis ‘zwaar’ is. Dit vinden we een moeilijke vraag omdat de beleving van de zwaarte van een reis erg persoonsgebonden is. Om je toch een idee te geven van de zwaarte van een reis hebben we het volgende puntensysteem ontwikkeld:

Categorie A: Lichte reis, voor iedereen goed te doen. Korte reisafstanden, goede hotels, reis met een laag tempo.
Categorie B: Voor iedereen goed te doen. Soms wat langere reisafstanden. Goede hotels of kampeergelegenheid, soms avontuurlijke overnachting, reis in een gewoon tempo.
Categorie C: Goed te doen voor iedereen die zich voorbereidt en zich flexibel opstelt. Er zitten zwaardere trajecten in de reis, zoals langere afstanden of looptochten. Meerdere overnachtingen in eenvoudige accommodatie.
Categorie D: Redelijk zware reis door lange reisafstanden, meestal primitieve accommodatie of tenten en fikse looptochten.

Deze reis door Colombia valt in categorie C. 

Paspoort

Internationaal paspoort:
Wij adviseren je om op reis te gaan met een internationaal paspoort dat bij terugkeer van je reis nog minimaal zes maanden geldig is.

Naar vervoer
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Luchthavenbelastingen
 • Internationale vlucht
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Brandstofheffing
 • Ruimbagage
 • Vervoer - Bus
 • Alle transport met AC (mini) bus
 • Verblijf
 • Overnachting in Tatacoa in tent
 • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
 • Overnachting in Tobía in eenvoudig hotel
 • Overig
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Vertrekbelasting
 • Verblijf
 • Overige maaltijden (lunch, diner, dranken)
 • Vermaak
 • Overige entreegelden
 • Optionele excursies
 • Overig
 • Fooien
 • Boekingskosten
 • Bijdrage Calamiteitenfonds
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Luchthavenbelastingen
 • Internationale vlucht
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Brandstofheffing
 • Ruimbagage
 • Vervoer - Bus
 • Alle transport met AC (mini) bus
 • Verblijf
 • Overnachting in Tatacoa in tent
 • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
 • Overnachting in Tobía in eenvoudig hotel
 • Overig
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Vertrekbelasting
 • Verblijf
 • Overige maaltijden (lunch, diner, dranken)
 • Vermaak
 • Overige entreegelden
 • Optionele excursies
 • Overig
 • Fooien
 • Boekingskosten
 • Bijdrage Calamiteitenfonds
 • Reis- en annuleringsverzekering

 • SGR

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen