Ontmoeten wij jou ook?Brazilië 15-daagse rondreis

Boek nú, betaal later

Singlereis Brazilië 15-daagse rondreis

Accommodatie SBR

Ontdek de veelzijdigheid van Brazilië. Bezoek de kleurrijke stad Salvador. Ga op excursie om walvissen en schildpadden te spotten. Wandel door het prachtige natuurgebied Chapada Diamantina. Bezoek de Copacabana en het Cristo Redendor in Rio de Janeiro. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

Wat kun je verwachten?

 • Spot schildpadden en walvissen in Praia do Forte
 • Bewonder het landschap van Chapada Diamantina
 • Cultuur snuiven in Rio de Janeiro
 • Bezoek het eiland Ilha Grande
 • Ontdek het stadje Paraty
vanaf € 1924,00
Singlereis Brazilië 15-daagse rondreis
Singlereis Brazilië 15-daagse rondreis
Singlereis Brazilië 15-daagse rondreis
Singlereis Brazilië 15-daagse rondreis
Singlereis Brazilië 15-daagse rondreis
Singlereis Brazilië 15-daagse rondreis
Singlereis Brazilië 15-daagse rondreis
Singlereis Brazilië 15-daagse rondreis
Singlereis Brazilië 15-daagse rondreis
Singlereis Brazilië 15-daagse rondreis
Singlereis Brazilië 15-daagse rondreis
Singlereis Brazilië 15-daagse rondreis
Singlereis Brazilië 15-daagse rondreis
Singlereis Brazilië 15-daagse rondreis
Singlereis Brazilië 15-daagse rondreis
Singlereis Brazilië 15-daagse rondreis
Brazilië - Rio de Janeiro - Rio de Janeiro city
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Reisgenoten:
 • 18-45 jaar
 • 25-35 jaar
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
Meer info & reserveren
 • Reisthema's:
 • Verblijf:

Singlereis Brazilië 15-daagse rondreis

Bem vindo ao Brasil!" Welkom in Brazilië! Maak met Shoestring een groepsreis langs de mooiste plekken van Brazilië. Je komt langs bruisende koloniale steden en heerlijke witte stranden. Brazilië is een land van uitersten. De porties in restaurants, waar je je onbeperkt tegoed aan kunt doen. En dan de lengte van het land; ruim 5000 km! Tijdens deze groepsreis door Brazilië bezoek je kleurrijk Salvador, maak je schitterende wandelingen door het Chiapada Diamantina natuurgebied en leg je je handdoek neer op het goudgele strand van Ilha Grande. Natuurlijk bezoek je ongeëvenaard Rio de Janeiro, met haar bruisende nachtleven. Een onvergetelijk avontuur in één van de mooiste landen van Zuid-Amerika.

Naar activiteiten
 • Vervoer - Boot
 • ferry heen en weer Ilha Grande
 • Vervoer - Bus
 • transport met eerste klas openbaar vervoer bus met gereserveerde plaatsen van Salvador naar Lencois v.v.
 • AC (mini)bus op de overige trajecten
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Ruimbagage
 • Internationale vlucht
 • binnenlandse vlucht Salvador - Rio de Janeiro
 • Luchthavenbelastingen
 • Brandstofheffing
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Handbagage
 • Overig
 • Nederlands- of Engelstalige reisbegeleiding
 • Verblijf
 • hotel- en pousadaovernachtingen op basis van logies en ontbijt
 • Verblijf
 • Overige maaltijden (lunch, diner, dranken)
 • Vermaak
 • Optionele excursies
 • Alle entreegelden
 • Overig
 • Fooien
 • Boekingskosten
 • Bijdrage Calamiteitenfonds
 • Reis- en annuleringsverzekering

Activiteiten

Dag 1 - Vertrek Amsterdam - Aankomst Salvador
Vandaag vlieg je met een overstap naar Brazilië, waar je dezelfde dag aankomt (of de volgende ochtend afhankelijk van het vluchtschema) in Salvador. Je rondreis door Brazilië gaat van start. Op de luchthaven staat een transfer voor je klaar dat je naar het hotel brengt. Hier ontmoet je de reisbegeleider en de rest van de groep. 'Bem vindo ao Brasil!'

Dag 2 - Salvador
Salvador was ruim drie eeuwen lang de hoofdstad van de toenmalige Portugese kolonie en geruime tijd een van de meest welvarende steden van ‘de Nieuwe Wereld’. In het oude centrum zijn de sporen van het rijke verleden nog goed af te lezen. Hoogtepunt is de geheel gerestaureerde historische stadswijk Pelourinho. Hier vind je de grootste verzameling aan koloniale barok architectuur van Latijns-Amerika terug. ’s Avonds zijn de fraaie pleinen, kerken en statige huizen het decor voor liveoptredens en klinken de ritmes van samba, axé en bossa nova tot laat door de straten.

Salvador staat bekend als ‘de meest Afrikaanse stad buiten Afrika’. Wat bevolking en cultuur betreft uit zich dat onder andere in: kleding en religie (candomblé: verering van Afrikaanse goden); de vechtdans capoeira; de in witte gewaden vol kralenkettingen gehulde verkoopsters van acarajé (pittige garnalenoliebol); de sonore drums van slagwerkgroep Olodum en wat het eten betreft, in de meest gekruide keuken van Brazilië! Kortom: Salvador moet je gezien hebben.

Dag 3 - Salvador / optionele excursie Praia do Forte

Het dorpje Praia do Forte, ongeveer anderhalf uur rijden van Salvador is een uitstekende plek om walvissen te spotten. Van juli tot en met oktober verblijft de zogenaamde bultrugwalvis voor de kust. Ze ontvluchten daarmee de koude Antarctische winter. In de warme tropische wateren worden hun jongen geboren. Het is een spektakel om deze grote beesten van dichtbij te zien! Verder heeft Praia do Forte een heerlijk strand waar je lekker tot rust kunt komen.Dé ideale plek om helemaal in het Braziliaanse ritme te komen!

Dag 4 - Salvador - Lencois / Chapada Diamantina
Een circa 6 uur durende rit (met een comfortabele openbaar vervoersbus), dwars door het binnenland van de staat Bahia, brengt je in het hart van het nationale park ’Chapada Diamantina’. Het landschap in dit beschermde natuurgebied lijkt direct uit een schilderij van Salvador Dali te zijn gekomen, zo surrealistisch. Je overnacht in het plaatsje Lencois. Het gebied dat je de komende dagen zult verkennen is genoemd naar de edelstenen die hier lange tijd werden gedolven; diamanten. Vandaag de dag zijn alle diamantmijnen gesloten en is de ‘Chapada Diamantina’ een groot beschermd natuurgebied. Door de hoge ligging valt er meer neerslag dan in het omringende droge binnenland en het is daarom ook rijk aan exotische bloemen- en plantensoorten. Maak de komende dagen wandelingen of gemotoriseerde excursies naar een aantal spectaculaire bezienswaardigheden, zoals grotten met kristalheldere meertjes en grillig gevormde rotsformaties.

Dag 5 - Lencois / Chapada Diamantina
Je kunt verschillende optionele excursies maken vanuit Lencois. Eén van de opties leidt naar de `Cachoeira da Fumaça`, een 380 meter hoge waterval waar het meeste water de lange val niet maakt en halverwege als mist verdwijnt. Een mysterieus gezicht. Deze excursie duurt een hele dag. ‘s Ochtends rijdt je eerst naar een fraaie vallei aan de andere kant van het nationale park. Hier ga je, samen met de gids, te voet verder. Een tocht van ruim 2 uur naar boven, over bergpaden en door semi-droge tropische vegetatie. Vanaf boven heb je een schitterend uitzicht over de vallei en de waterval. De weg naar beneden gaat een stuk sneller, onderweg passeer je een kleine waterval waar je heerlijk kunt afkoelen in het koude water. ’s Avonds lonkt het kleine stadje Lencois, waar tot in de late uurtjes caipirinha’s worden geschonken. 

Dag 6 -  Lencois / Chapada Diamantina
Watervallen, wandelingen door grotten en spelonken, valleien en ravijnen met surrealistische vergezichten. Ongetwijfeld het letterlijke hoogtepunt van deze optionele excursie is de Morro do Pai Inácio (1120 meter), die tegen zonsondergang een fantastisch panorama biedt over de grillige rotswanden aan de rand van het plateau. De legende gaat dat een ontsnapte slaaf die verliefd was op de vrouw van zijn baas in zijn wanhoop van de steile afgrond sprong. Je bezoekt verder de Gruta da Pratinha, een door de rivier uitgesleten grot. Het heldere water nodigt uit tot een duik. Je kunt ook gaan wandelen naar de Rio Serrano (rivier met natuurlijke zwembaden en kleine watervallen) of bijvoorbeeld naar de Cachoeira do Sossego, een canyon met diep beneden een rivier met fraaie waterval. Verder zijn er dagtochten mogelijk naar ‘quilombos’ (afgelegen dorpjes in het moeras, gesticht in de koloniale tijd door voormalige gevluchte slaven).

Dag 7 - Lencois - Salvador - Rio de Janeiro
Je reist vandaag per openbaar vervoersbus terug naar Salvador en vliegt daarna met een binnenlandse vlucht (soms met overstap) van Salvador naar Rio de Janeiro. Houd dus rekening met een lange reisdag.

Rio de Janeiro is waarschijnlijk de bekendste stad van Brazilië. Het was de Portugese zeevaarder Gaspar de Lemos die in januari 1502 aankwam bij een rivier, tenminste, dat dacht hij. Hij noemde de plek ‘Rivier van Januari’: Rio de Janeiro. Maar het waren de Fransen (1555) die hier voor het eerst hun nederzettingen bouwden en het gebied koloniseerden. Later hebben de Portugezen (1560) het weer overgenomen. Na honderden jaren van kolonisatie, oorlogen en West Europese immigratie groeide Rio uit tot een stad van wereldformaat. De jaren 1920-1950 waren een bloeitijd voor de stad. Het was een romantische, exotische bestemming voor Hollywood-sterren, die afkwamen op de luxe casino’s en nachtclubs. Rio was de hoofdstad van Brazilië van 1763 tot 1960: daarna werd dat Brasília. Maar Rio bleef de voornaamste toeristische trekpleister en de meest culturele stad van het land.

Dag 8 - Rio de Janeiro
Rio ligt aan zee en heeft prachtige brede stranden en ruige rotsachtige heuvels. Het is één van de meest dichtbevolkte steden van de wereld. De bewoners van Rio,' 'cariocas' genoemd zijn vriendelijk en zelfbewust, voor muziek en dans wordt hier alles opzij gelegd. Ga bijvoorbeeld naar een sambaschool om te zien wat we bedoelen!

Buiten het uitgaansleven en de stranden kun je veel dingen zien en doen in Rio. Natuurlijk is daar het alom bekende, bijna 300 meter hoge Pão de Açucar (Suikerbrood). Pão do Açucar ligt in de Baai van Guanabara en wordt Suikerbrood genoemd, omdat de Portugezen deze berg op een zak suiker vonden lijken. In de vijftiende eeuw stond hun hoofd nou eenmaal naar suiker: hét handelsproduct uit die tijd. Je kunt naar boven lopen, maar je kunt ook met een kabelbaan, die inmiddels een echt kenmerk van Rio is geworden. Beroemd is ook de ruim 700 meter hoge Corcovado met de ‘Cristo Redendor’. Het uitzicht hiervandaan is adembenemend.

Dag 9 - Rio de Janeiro
Een andere kant van Rio vind je op het strand. De stranden van Copacabana en Ipanema zijn wereldberoemd. Gewoon luierend in het zand onderga je het strandleven het best. Cariocas gaan zelf niet naar het strand om te zwemmen, maar om gezien te worden. Bij het strand wordt veel gesport, de beste manier om je mooie lijf te kunnen tonen!

Dag 10 - Rio de Janeiro - Ilha Grande
In de ochtend rijd je naar Angra dos Reis (ongeveer 4-5 uur rijden), waar op de ferry wordt gestapt naar Ilha Grande (ongeveer anderhalf uur varen). Ilha Grande is een ecologisch paradijs: 35% van het eiland is beschermd natuurgebied en je kunt er uitsluitend komen met kleine speedbootjes. Ilha Grande was tot 1994 een gevangeniseiland, waar buiten gevangenen en bewaarders niemand een voet aan grond mocht zetten. Tegenwoordig is het eiland voor iedereen toegankelijk. De tijd heeft praktisch stilgestaan. Er zijn bijvoorbeeld geen wegen, alle vervoer gaat over smalle en soms steile bospaadjes. Er is geen hoogbouw en zelfs in het hoofdplaatsje, Vila Abraão, heb je nauwelijks het gevoel in de bewoonde wereld te zijn. Hier komen veel natuurliefhebbers die zich vermaken met lange trektochten en wandelingen, maar ook mensen die op zoek zijn naar rust.

Dag 11 - Ilha Grande
Relaxtijd. Je kunt snorkelen in het heldere blauwe water, lekker luieren op één van de paradijselijke stranden, zeekajakken, een schoenertocht maken, etc...Een andere mogelijkheid is een bezoek aan het strand Lopez Mendes, volgens veel reisgidsen het mooiste van Brazilië! Je kunt er wandelend naar toe gaan vanaf je hotel (reken op 3 uur heen en 3 uur terug) of je kunt er met een schoener heen. De stranden op Ilha Grande zijn fenomenaal en het binnenland is begroeid met dicht tropisch regenwoud waar je mooie trekkingen kunt maken, bijvoorbeeld naar één van de twee 1000 meter hoge pieken. Er zijn diverse gemarkeerde wandelingen uitgezet. Een aanrader is de wandeling dwars over het eiland, door de dichte jungle, naar het mooie Praia Dos Rios, waar twee riviertjes aan weerszijden van het strand uitmonden in de oceaan. Je loopt er, vergezeld van talloze felgekleurde vlinders, in ruim twee uur heen en gaat over hetzelfde pad terug. Tijdens de wandeling passeer je verschillende watervalletjes en misschien ontdek je apen in de bomen!

Dag 12 - Ilha Grande – Paraty
Je maakt een tocht per lijnferryboot naar Mangaratiba, een klein havenplaatsje op het vaste land, gevolgd door een transfer naar Paraty (ongeveer 2 uur rijden). Paraty is een koloniaal plaatsje aan de groene tropische kust tussen Rio de Janeiro en São Paulo. Paraty was één van de eerste havens van Brazilië vanwaar goud en andere edelmetalen uit het binnenland naar Portugal werden verscheept. De vele 'bounty' eilandjes voor de kust bleken echter prima schuilplaatsen voor piraten en na enkele decennia werd besloten de goederen voortaan vanuit het nieuw gestichte Rio de Janeiro te verschepen. Sinds die tijd is de handel geluwd en is het centrum van het stadje Paraty geheel intact gebleven.

Dag 13 - Paraty
Paraty is een geliefd vakantieoord voor de inwoners van São Paulo én een cultuurmonument onder bescherming van de UNESCO. Het is dan ook een heel leuk plaatsje om enige tijd door te brengen. Er zijn veel restaurants en kroegjes. Je kunt mee op een optionele tour met een schoener naar één van de vele tropische eilandjes voor de kust, waarbij je zult aanleggen om te zwemmen en snorkelen. Daarnaast kun je gaan mountainbiken door de jungle. Ook kun je naar één van de paradijselijke stranden in de omgeving.

Voor hen die wel eens willen weten waar de 'cachaça', het lokale vuurwater, vandaan komt, zijn in de omgeving diverse stokerijen waar je kunt proeven. 'Cachaça' is een onmisbaar ingrediënt bij het maken van een 'caipirinha'. Limoen, suiker en ijs erbij en je hebt het meest populaire drankje van Brazilië!

Dag 14 - Sao Paulo - Amsterdam
Je reist naar het internationale vliegveld van Sao Paulo (ongeveer 5 uur rijden), waar je ongeveer drie uur van tevoren aanwezig moet zijn. Vanuit hier neem je de terugvlucht naar Amsterdam, waar je de volgende dag aankomt.


Dag 15 - Aankomst Amsterdam
Aankomst in Amsterdam. We hopen dat je terugkijkt op een mooie reis!

Naar verblijf
 • Vervoer - Boot
 • ferry heen en weer Ilha Grande
 • Vervoer - Bus
 • transport met eerste klas openbaar vervoer bus met gereserveerde plaatsen van Salvador naar Lencois v.v.
 • AC (mini)bus op de overige trajecten
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Ruimbagage
 • Internationale vlucht
 • binnenlandse vlucht Salvador - Rio de Janeiro
 • Luchthavenbelastingen
 • Brandstofheffing
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Handbagage
 • Overig
 • Nederlands- of Engelstalige reisbegeleiding
 • Verblijf
 • hotel- en pousadaovernachtingen op basis van logies en ontbijt
 • Verblijf
 • Overige maaltijden (lunch, diner, dranken)
 • Vermaak
 • Optionele excursies
 • Alle entreegelden
 • Overig
 • Fooien
 • Boekingskosten
 • Bijdrage Calamiteitenfonds
 • Reis- en annuleringsverzekering
Brazilië , Rio de Janeiro , Rio de Janeiro city
Naam verblijf
Accommodatie SBR
Type verblijf
Hotels cf programma

Verblijf Accommodatie SBR

Beschrijving

De hotels zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal uiteraard een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Wifi is voor veel reizigers prettig om (via ‘social media’) contact met het thuisfront te houden. Niet ieder hotel tijdens deze rondreis beschikt over Wifi, andere hotels hebben Wifi soms tegen betaling, soms alleen in de hotellobby. Houd er echter rekening mee dat de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding zeker niet overal optimaal zijn, of het zelfs in zijn geheel laat afweten.

Je verblijft tijdens deze reis is op basis van logies.

Deelnemers die zich individueel inschrijven delen een kamer met een andere deelnemer. We houden er uiteraard rekening mee dat je bij iemand op de kamer komt van hetzelfde geslacht. Mocht je de hele reis een kamer voor jezelf willen, dan kan dat in principe geregeld worden. Je betaalt daarvoor dan de éénpersoonskamertoeslag. De single kamers zijn vaker kleiner dan de tweepersoonskamers. Houd hier rekening mee.

De hotels die we (onder voorbehoud) gebruiken zijn:

 • Salvador - Papaya Verde
 • Lençois - Pousada Lua Rara
 • Rio de Janeiro - Majestic Palace Hotel
 • Ilha Grande - Yes Hotel Pousada
 • Paraty - Pousada Marendaz

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Reis boeken 'op aanvraag'

Omdat de dagprijzen aan fluctuaties onderhevig zijn, kunnen er reizen op aanvraag staan. Dit herken je aan het gele poppetje in de tabel met data en prijzen.

Boek niet te laat

Wacht niet te lang met het boeken van een reis, omdat we een maand voor de reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze niet gebruikte vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’ en kan het voorkomen dat het vluchtschema afwijkt en de prijs van de reis hoger wordt. Bovendien kan boeken binnen een maand voor vertrek een eenpersoonskamertoeslag met zich meebrengen.

Groepssamenstelling

De groepssamenstelling van de reis wordt zichtbaar bij de vertrekdatum zodra er in totaal 3 reizigers een optie of een boeking op de reis hebben, en/of wanneer de reis een gegarandeerd vertrek heeft. Mocht de groepssamenstelling nog niet zichtbaar zijn dan kan je altijd even contact met ons opnemen. 

90% van al onze reizigers is Nederlands of Belgisch, maar het kan voorkomen dat er bij een reis een enkele internationale reiziger meegaat. 

Vaccinaties

Bij veel reizen die we aanbieden zijn inentingen tegen de belangrijkste ziekten noodzakelijk. Niet het meest leuke deel van je reisvoorbereiding maar wel onvermijdelijk. Wij zijn niet medisch geschoold en mogen daarom hierover geen advies geven.

Je kunt bij www.thuisvaccinatie.nl gratis informatie aanvragen over welke inentingen je nodig hebt. Mocht je inentingen nodig hebben, dan kunnen zij op het moment dat het jou schikt bij je thuis langskomen om de benodigde inentingen te zetten. 

Verzekeringen

Een reisverzekering inclusief dekking voor reisongevallen, repatriëring en medische kosten is verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen. Als je geen reisverzekering hebt afgesloten en er overkomt je iets in het buitenland, dan kan dit uitermate ernstige (ook financiële) consequenties hebben. Om deze reden verplichten wij onze deelnemers dat zij een geldige reisverzekering hebben. Ook raden wij je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten maar dit is niet verplicht. Je kunt natuurlijk zelf besluiten welk financieel risico je hierbij wilt lopen. 
Je kunt deze reis- en/of annuleringsverzekering bij ons afsluiten door dit bij boeking aan te geven. 

Met nadruk willen we er op wijzen dat reizigers die tijdens hun reis deel willen nemen aan avontuurlijke excursies (als raften, duiken, snorkelen, (bamboe)vlotvaren, kanoën, (water)skiën, (wind)surfen, parasailing, deltavliegen, parachutespringen, ballonvaren, bungee jumpen, canopy tour, canyoning, speleologie, mountain trekking, tokkelen, sandboarden, mountain biking, downhill biking en snowboarden) dit voor eigen risico doen en dat we hen dringend aanraden vooraf te controleren of hun reisverzekering deze activiteiten dekt.

Reisbegeleiding

Onze reizen worden begeleid door goed opgeleide lokale Engelstalige, reisbegeleiders (in een enkel geval door Nederlandstalige reisbegeleiding). We merken dat onze reizigers dit enorm waarderen, vooral omdat deze reisbegeleiders in tegenstelling tot veel van hun Nederlandse collega’s meer en gedetailleerde kennis hebben van hun land. Hij/zij kent het gebied goed, kan achtergrondinformatie geven en zorgt dat de reis goed verloopt. Hij/zij weet hoe te handelen als er eens iets mis gaat, maar is géén wandelende encyclopedie. Daarvoor zouden we willen verwijzen naar een goed reishandboek.

Je reisbegeleider verwacht aan het einde een fooi, als zij/hij het werk goed heeft gedaan. Wij betalen de reisbegeleiders een loon dat op gelijke hoogte ligt met dat van de meeste avontuurlijke reisorganisaties. Onze richtlijn voor de fooi is € 1,- tot € 2,- per reiziger per dag.

Landarrangement

Bij de rondreizen is het mogelijk om alleen het landarrangement te boeken. Je regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maak je vervolgens de reis volgens programma. Zo heb je een optimale vrijheid om zelf je reis samen te stellen en de vlucht te kiezen die bij je reisplannen past.

Op het boekingsformulier kun je ook aangeven of we, tegen betaling, nog een extra overnachting bij aankomst moeten regelen. Ook de transfer bij aankomst kunnen wij op individuele basis voor je regelen.

Voor al onze reizen hebben we een minimum aantal deelnemers nodig. Houd hier rekening mee voordat je zelf tickets gaat reserveren.

Het is in alle gevallen je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij het beginpunt van de reis aanwezig te zijn. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor sporadische wijzigingen in de vertrekdata van onze groepsreizen. Voor sommige periodes kan de prijs van het landarrangement afwijken van de rest van het jaar, denk hierbij aan festivalreizen.

Naar vervoer
 • Vervoer - Boot
 • ferry heen en weer Ilha Grande
 • Vervoer - Bus
 • transport met eerste klas openbaar vervoer bus met gereserveerde plaatsen van Salvador naar Lencois v.v.
 • AC (mini)bus op de overige trajecten
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Ruimbagage
 • Internationale vlucht
 • binnenlandse vlucht Salvador - Rio de Janeiro
 • Luchthavenbelastingen
 • Brandstofheffing
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Handbagage
 • Overig
 • Nederlands- of Engelstalige reisbegeleiding
 • Verblijf
 • hotel- en pousadaovernachtingen op basis van logies en ontbijt
 • Verblijf
 • Overige maaltijden (lunch, diner, dranken)
 • Vermaak
 • Optionele excursies
 • Alle entreegelden
 • Overig
 • Fooien
 • Boekingskosten
 • Bijdrage Calamiteitenfonds
 • Reis- en annuleringsverzekering

Vervoer

Met het vliegtuig

Er is op dit moment nog geen vluchtinformatie beschikbaar.

* De luchtvaartmaatschappij en het vluchtschema zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Het kan voorkomen dat er op de heen- en/of terugreis een overstap gemaakt moet worden. Het getoonde vluchtschema is daarom een voorbeeld. Ongeveer 10 dagen voor vertrek ontvang je de vertrektijdenbrief met daarin het definitieve vluchtschema.

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo
 • Vervoer - Boot
 • ferry heen en weer Ilha Grande
 • Vervoer - Bus
 • transport met eerste klas openbaar vervoer bus met gereserveerde plaatsen van Salvador naar Lencois v.v.
 • AC (mini)bus op de overige trajecten
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Ruimbagage
 • Internationale vlucht
 • binnenlandse vlucht Salvador - Rio de Janeiro
 • Luchthavenbelastingen
 • Brandstofheffing
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Handbagage
 • Overig
 • Nederlands- of Engelstalige reisbegeleiding
 • Verblijf
 • hotel- en pousadaovernachtingen op basis van logies en ontbijt
 • Verblijf
 • Overige maaltijden (lunch, diner, dranken)
 • Vermaak
 • Optionele excursies
 • Alle entreegelden
 • Overig
 • Fooien
 • Boekingskosten
 • Bijdrage Calamiteitenfonds
 • Reis- en annuleringsverzekering

 • SGR

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen