Single reizen - Vertrekgarantie Ontdek en beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Polen

Polen groeit in rap tempo als populair vakantieland. Met een fantastische groep single reisgenoten kan jij dit veelzijdige land, en die leuke singles, beter leren kennen. Breng een bezoek aan de levendige steden, de stranden, ongerepte bossen en ruige bergen. Ontdek de hoofdstad Warschau, Krakau, Auschwitz-Birkenau, de zandduinen, de zoutmijn, het Tatragebergte en de ‘Parel van de Oostzee’, Gdansk.

Met alleenstaanden naar Warschau Polen
Polen is niet in een A’4tje te omschrijven. Het is een boekwerk vol indrukwekkende bezienswaardigheden. Te beginnen in de hoofdstad Warschau. De stad is dusdanig herbouwd dat het een plek heeft veroverd op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Wandel van park naar park, bekijk de oevers van rivier de Wis?a en sluit deze mooie dag af in een bruisende omgeving. Het uitgaansleven behoort namelijk tot de beste in Oost-Europa.

Culturele stad Krakau
Tijdens een bezoek aan Polen is de culturele stad Krakau een hoogtepunt. Het staat bol van de kastelen, kathedralen, paleizen en historische huizen. Na een cultureel dagje vermaak je je prima in de vele pubs, clubs en bars die de stad rijk is. En bijkomend voordeel; Krakau behoort tot de voordeligste steden van Europa.

Auschwitz-Birkenau
Dicht bij Krakau ligt O?wi?cim. Van 1941 tot 1945 was dit de thuisbasis van Auschwitz. Minstens 1,1 miljoen mensen zijn hier omgekomen. Een bezoek aan het beruchte concentratiekamp van de nazi’s, tijdens de Tweede Wereldoorlog, is aangrijpend en indrukwekkend.

Zoutmijnen en zandduinen in Polen
Een vrolijker bezoek breng je aan één van de oudste zoutmijnen ter wereld. Wandel door kilometerslange tunnels, langs zoutsculpturen en meertjes. Het lijkt de Efteling wel. Niet voor niets is dit pareltje in 1978 opgenomen op de allereerste Werelderfgoedlijst van Unesco. Ook de zandduinen zijn aan aanrader. Bewegend zand welteverstaan. Een uniek verschijnsel in Europa waar je jezelf regelmatig in een woestijn waant.

Scandinavische taferelen bij Mazurische meren
Zoals gezegd staat Polen bol van culturele en natuurlijke hoogtepunten. De Mazurische meren hebben een Scandinavisch karakter, zo mooi. Verder is de Middeleeuwse havenstad Gdansk met de beste musea van Polen en het Tatragebergte een bezoek meer dan waard. In de zomer kan je er heerlijk wandelen, mountainbiken en paragliden. Het Tatragebergte trekt in de winter ook wintersporters aan. Zin in avontuur met een fantastische groep single reisgenoten?

Boek vandaag nog jouw singlereis naar het populaire Polen

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Vier Kerst in Krakau

8.9
Hotel Maksymilian

Wil je tijdens Kerst in een sprookjesachtige stad rondwandelen? Dan is Krakau de place to be. Niet alleen is het een statige stad met kleurrijke panden, maar ook de stad van 100 kerken. Neem een momentje bij Auschwitz. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

  • 35-55 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 339,00
Polen - Klein-Polen - Krakau
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Logies/Ontbijt + 1 diner
Vervoer:
  • 1 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 23-12-2021
  • Laatste vertrekdatum: 23-12-2021
Waardering door singles: 9.0
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen