Krakau ontdekken met andere singlesOntdek Krakau in een single reis met andere singles.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar sfeervol en indrukwekkend Krakau

Krakau is voor jou als single vakantieganger een bijzonder fraaie stad om te ontdekken. De natuur, cultuur en talrijke bezienswaardigheden vormen het stijlvolle karakter van deze populaire plaats. In en rondom Krakau vind je de zandduinen van S?owi?ski, de zoutmijn van Wieliczk, het Tatragebergte en de ‘Parel van de Oostzee’, Gdansk met de beste musea van Polen. Uiteraard mag ook een bezoek aan Auschwitz-Birkenau niet ontbreken.

Met alleenstaande naar Krakau
Krakau behoort tot de mooiste steden van Europa. Niet voor niets staat het op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het centrum van de stad heeft de diverse oorlogen ongeschonden doorstaan. Hierdoor zie je diverse bouwstijlen, iconische gebouwen en veel culturele rijkdom terug. In de honderden bars, restaurants en kroegen is het onbezorgd vertoeven. Zeker gezien de gunstige prijzen!

Auschwitz-Birkenau vanuit Krakau
Vanuit Krakau breng je een bezoek aan Auschwitz-Birkenau. Tijdens deze indrukwekkende en emotionele tour leer je over de geschiedenis van het grootste concentratiekamp van de Tweede Wereldoorlog. Minstens 1,1 miljoen mensen zijn hier omgekomen.

Zoutmijn van Wieliczka
Een bezoek aan de zoutmijn van Wieliczka is een vrolijker uitje. Het is alsof je door de Efteling loopt, een sprookjesachtig tafereel. Wandel door kilometerslange tunnels, langs zoutsculpturen en kabbelende meertjes. Sinds 1978 is dit fascineerde fenomeen opgenomen in de allereerste Werelderfgoedlijst van Unesco. Ook een bezoek aan de zandmijnen is een aanrader. Met de wapperende wind in je haren waan je jezelf in een woestijn.

Krakau – een stad met allure  
Tot slot zijn de Mazurische meren, de Middeleeuwse havenstad Gdansk, met de beste musea van Polen, en het Tatragebergte bijzonder fraai om te ontdekken. In het gebergte kan je heerlijk wandelen, mountainbiken en paragliden. Ideaal voor de sportievelingen onder ons. Bezoek het populaire Krakau met jouw single reisgenoten en maak herinneringen voor het leven! 

Boek vandaag nog jouw singlereis naar Krakau

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Vier Kerst in Krakau

8.9
Hotel Maksymilian

Wil je tijdens Kerst in een sprookjesachtige stad rondwandelen? Dan is Krakau de place to be. Niet alleen is het een statige stad met kleurrijke panden, maar ook de stad van 100 kerken. Neem een momentje bij Auschwitz. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

  • 35-55 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
Binnenkort beschikbaar
Polen - Klein-Polen - Krakau
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Logies en Ontbijt , Logies/Ontbijt + 1 diner
Vervoer:
Vliegtuig Eigen vervoer
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen