Single reizen - Aanbiedingen Ontdek en beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Noorwegen

Jezelf in je arm knijpen om te beseffen in wat voor omgeving je bent? Dat doe je vanzelf wanneer je op single reis bent in het adembenemende Noorwegen. Bezoek de wereldberoemde Lofoten en geniet peddelend vanuit je kajak van de omgeving. De steile rotswanden, groene bergen, eilanden, pittoreske boerderijen en kletterende watervallen zijn indrukwekkend te noemen. Ook het dichtbij gelegen Vesterålen eilanden zijn meer dan de moeite waard met de hoge pieken en geweldige stranden. De natuur afwisselen met een bezoek aan de steden? Dan vind je met Oslo, Bergen en Trondheim een aantal parels. Typische kenmerken zijn de pastelkleurige panden en houten huizen.

“De natuur in Noorwegen is ongelofelijk mooi. De Lofoten, Fjorden en de Noordkaap, iedere dag is weer indrukwekkend” - Richelle

Groepsreizen naar Noorwegen
Zeg je Noorwegen, dan noem je de Fjorden in één adem. De Gletsjers en de natuurparken Hardangervidda en Jostedalsbreen in deze omgeving zijn fantastisch om te zien. En dan natuurlijk de Noordkaap. Hier maak je kennis met het bijzondere Noorderlicht en de middernachtzon. Wat ook een fijne activiteit is? Het vangen van de koningskrab. Neem ook zeker een foto van de beroemde wereldbol.

5 hoogtepunten van Noorwegen

  • De Lofoten met de eilanden, rotswanden en watervallen
  • Vesterålen eilanden met de hoge pieken en stranden
  • De steden Oslo, Bergen en Trondheim
  • Fjorden met de gletsjers en natuurparken
  • De Noordkaap met het Noorderlicht

Boek jouw single reis naar Noorwegen
Huur eens een auto en rijd over de beroemde Atlantic Road. De bruggen over het water, de hoogteverschillen en de 11 haarspeldbochten. In één woord indrukwekkend, net als de rondzwemmende walvissen. Wil je dit ontdekken?

Boek direct jouw single reis naar Noorwegen.

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen