NieuwsVolop zon, cultuur en activiteiten in Dalmatië

Boek nú, betaal later

Volop zon, cultuur en activiteiten in Dalmatië

Volop zon, cultuur en activiteiten in Dalmatië
13 mei 2021
Rubriek(en):

Volop zon, cultuur en activiteiten in Dalmatië

Dalmatië is een geliefde streek in Kroatië, en wij snappen waarom. Een relaxte zonvakantie aan de azuurblauwe zee, een cultuurreis door de historische stadjes, een actieve vakantie in de natuur, of een combi van de drie?! In Dalmatië kan het. Er liggen zo een 600 prachtige eilanden voor de kust van Dalmatië, wat ons brengt bij een van de leukste dingen om te doen in deze streek, namelijk: eilandhoppen!

Tijdens de singlereis Kroatie Eilandhoppen ontdek je de mooiste eilanden van Dalmatië met een ferry. Zo begin je op het vaste land in Split, ook wel ‘de mooiste stad van de wereld’ genoemd door de lokale bewoners. Hierna reis je met de ferry naar de eilanden Hvar, Brac en Sibenik, ieder uniek en de moeite waard.

In Dalmatië zijn er ook nationale parken te vinden met prachtige uitzichten, ravijnen en meren. Met de single groepsreis Actief in Kroatie zoeken we de natuur op en maken we hikes door het Velebit gebergte, het Zavratnica park en kajakken we over de mooiste rivier van Plitvice.

Als je liever wat rustiger aan doet als je op vakantie bent, leent Dalmatië zich daar ook perfect voor. Tijdens de Singlereis Genieten van Zon en Actief aan de Dalmatische kust, verblijf je in een hotel op het Peljesac schiereiland met een privé strand waarop je heerlijk kunt ontspannen. Slenter door de gezellige straatjes van Orebic, geniet van de omgeving of ga mee op een van de excursies. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de parel van de Adriatische zee, ofwel Dubrovnik. Deze omheinde stad met een prachtig historisch centrum staat niet zonder reden op de UNESCO werelderfgoedlijst.

Genoeg vermaak en voor ieder wat wils in Dalmatië, maar vergeet niet: niks moet, niksen mag. Bekijk hier onze single reizen naar Dalmatië.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen