NieuwsSinglereizen ook voor de happy single!

Boek nú, betaal later

Singlereizen ook voor de happy single!

Singlereizen ook voor de happy single!
20 aug. 2013

Singlereizen ook voor de happy single!

Dit weekend in 'Vrouw', de bijlage van De Telegraaf, een artikel over Single & Tevreden waarin Hanna Gilissen in gesprek gaat met Elsa, Esther, Mariecke en Annemarie. Allen een voorbeeld van de 'happy single'. Drie van de vier vrouwen met kinderen. Alleenstaande ouders dus eigenlijk. Maar goed, die zijn tegelijk ook single. Een leuk artikel en een blik in de 'keuken' van het leven van een alleenstaande (ouder).

Mijn aandacht wordt getrokken door de stelling 'Vakanties en feestdagen vind ik als single een hel', waar de 4 dames op mogen reageren. Tot mijn verbazing - en dat natuurlijk vanuit mijn passie voor single reizen en alleenstaande ouder vakanties - lees ik hier opnieuw een vooroordeel 'ik heb er wel eens aan gedacht om op een single reis te gaan, maar geef liever mijn geld uit aan een luxe resort voor mezelf, dan dat ik met tachtig andere singles ben en overal aan mee moet doen'. Aldus de enige single zonder kinderen. Voor mij aanleiding om dit misverstand hierbij uit de wereld te helpen, want lieve singles een singlereis is een vakantie met een leuke groep singles waarbij veel mag, maar vooral niets hoeft! Het is immers jouw vakantie.

Alleen in een luxe resort, met spaarzaam aanspraak, niemand om mee te eten of als 3e of 5e wiel aan de wagen? Is dat een aantrekkelijk vooruitzicht? Geen reisleiding als 'smeerolie' van de groep, geen maatjes om mee cultuur te snuiven, te chillen aan het strand, geen 'happy hour' om lekker te proosten op de gezelligheid en de avonturen van de dag uit te wisselen, geen maatjes om mee op stap te gaan of de omgeving te verkennen.

Natuurlijk kan een reis in je uppie ook heel leuk en avontuurlijk zijn maar het is een keuze en net zoals een 'gewone' vakantie is een singlereis gewoon precies wat jij ervan maakt'. Een singlereis is altijd een groepsreis waarbij je alleen vertrekt, maar met nieuwe vrienden en vriendinnen thuiskomt. Niet voor niets gaan er elk jaar meer singles, ook uit Belgie, mee met Singlereizen.nl. Zo leuk kan het zijn. Dus Esther, we nodigen je van harte uit om een keer met ons mee te gaan. Dat luxe resort kan dan altijd nog ;-)

De alleenstaande ouders nodig ik uit om met hun kinderen eens mee te gaan met een leuke vakantie voor alleenstaande ouders. Gezelligheid voor jou, leuke activiteiten voor de kinderen, gezellige andere single ouders, rust voor jezelf en een vakantie om nooit te vergeten. Kijk deze winter of vanaf de Kerst eens op Eenoudervakantiegids.nl voor de nieuwste zomervakanties en ervaar het zelf.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen