NieuwsSinglereizen.nl komt met eigen carnavalsembleem

Boek nú, betaal later

Singlereizen.nl komt met eigen carnavalsembleem

Singlereizen.nl komt met eigen carnavalsembleem
23 jan. 2024

Singlereizen.nl komt met eigen carnavalsembleem

Over een aantal weken is het weer zover. Lekker hossen, zingen, bier drinken en een hoop gezelligheid! Dat klinkt voor de carnavalsvierders onder ons als muziek in de oren. Als trotse Brabanders konden we het niet laten om speciaal voor het carnavalsfestijn een embleem te ontwerpen waarmee je niet alleen de carnavalsvreugde omarmt, maar ook jouw single status met trots kunt laten zien. Pimp je jasje of carnavalsoutfit met dit vrolijke pronkstuk en steel de show in de polonaise! Het unieke hartvormige embleem is limited edition, dus ben er snel bij want op = op!

Doe mee en krijg 50 euro reistegoed!
Heb jij jouw droomvakantie al op het oog en wil je profiteren van 50 euro reistegoed? Maak dan een foto in jouw carnavalsoutfit met ons embleem, post 'm op Instagram of Facebook en vergeet ons niet te taggen! 

Bestellen
Wil jij deze carnaval schitteren met ons embleem? Bestel hem dan via klantenservice@singlereizen.nl

Hierbij de kleine lettertjes van de carnavalsactie

Verzenden
Wil je het embleem thuis gestuurd krijgen? Stuur dan een mail met jouw adresgegevens (straatnaam + huisnummer, postcode, plaatsnaam en mobiel telefoonnummer) en ontvang het embleem gewoon in je brievenbus! 

  • Verzendkosten per stuk € 2,50
  • Betaling via Tikkie (dus ook even je 06-nummer doorgeven)

Ophalen
Voor degenen die in de buurt wonen of zin hebben in een roadtrip naar het feestvolle Oisterwijk, is er ook de mogelijkheid om het op te halen! Geef dan even bij je bestelling aan wanneer je langs wilt komen bij ons gezellige kantoor in Oisterwijk, zodat wij jouw bestelling voor je klaarleggen. 

*Korting is alleen geldig op reizen boven de 700 euro
*Korting is niet geldig met andere aanbiedingen/kortingen
*Korting is geldig tot 1 juni 2024

Alaaaf!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen