NieuwsSinglereizen.nl genomineerd voor Shopping Awards 2024

Boek nú, betaal later

Singlereizen.nl genomineerd voor Shopping Awards 2024

Singlereizen.nl genomineerd voor Shopping Awards 2024
8 mrt. 2024

Singlereizen.nl genomineerd voor Shopping Awards 2024

Trommelgeroffel… Singlereizen.nl is dit jaar, naast Corendon en TUI, genomineerd voor de Shopping Awards in de categorie 'Reizen'. Stichting Shopping Awards reikt jaarlijks in verschillende categorieën awards uit aan de beste webwinkels van Nederland. De Shopping Awards wordt mede mogelijk gemaakt door Thuiswinkel, een webwinkelkeurmerk dat Singlereizen.nl al meer dan 10 jaar op de website heeft.  

Op donderdag 28 maart a.s. in Grand Hotel Huis ter Duin, tijdens een feestelijk gala, worden de winnaars bekend gemaakt van de Shopping Awards 2024. Singlereizen.nl is kanshebber in de categorie ‘Reizen’ en de spanning stijgt dus de komende weken.

De Shopping Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste, leukste en meest gebruikersvriendelijke webshop in diverse categorieën. Singlereizen.nl dingt mee in de categorie ‘Reizen’ tussen grote ‘jongens’ als Corendon en TUI. Volgens eigenaar Rineke is de nominatie vooral te danken aan hun klanten. “Boekers waarderen onze website vooral vanwege het gemak om een zonnige, actieve of avontuurlijke singlereis te boeken. Dat geeft ons team veel voldoening en een supertrots gevoel!” 
Wij willen daarom iedereen bedanken voor het stemmen op onze website.

Naast de publieksjury die uit consumenten bestaat, bepaalt voor de overige 50% een vakjury wie genomineerd wordt. Daarin zitten 1.000 experts, ondernemers, branchegenoten en extern deskundigen waaronder wetenschappers en (hoofd)redacteuren van mediapartners. 

Fingers Crossed voor donderdag 28 maart, wij houden jullie dan natuurlijk live op de hoogte!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen