NieuwsSinglereizen Marokko met zon, cultuur en natuur

Boek nú, betaal later

Singlereizen Marokko met zon, cultuur en natuur

Singlereizen Marokko met zon, cultuur en natuur
15 apr. 2019
Rubriek(en):

Singlereizen Marokko met zon, cultuur en natuur

Marokko is rijk aan cultuur en natuur, er is nagenoeg altijd zonnig weer én je kunt er comfortabel en veilig reizen. Een topland voor een rondreis met singles!

Rondreis door Marokko: cultuurvakantie met veel zon!
Marokko
is een topland voor een rondreis met singles. Het aanbod aan cultuur en natuur is overweldigend en de kans op zonnig weer is levensgroot. Een actieve zonvakantie, zo kun je een singlereis naar Marokko gerust samenvatten. En ook niet onbelangrijk: de Marokkaanse overheid heeft er hard aan gewerkt dat toeristen er veilig en comfortabel kunnen reizen!

De Marokkaanse stedenpracht
Maak je een rondreis door Marokko, dan zal de pracht van de oude binnensteden (medina’s) een blijvende indruk maken. Je kunt daar heerlijk slenteren door kronkelende smalle straatjes. Ondertussen sta je voortdurend versteld van de vele kleurrijke straatmarktjes, de interessante museums, de imposante moskeeën en oude paleizen. De mooiste foto’s maak je misschien wel in het beeldige stadje Chefchaouen, met al haar blauw en wit geschilderde huizen.

Van bergen tot woestijn
Als je in Marokko van de ene naar de andere plaats reist, dan zal de ongereptheid van de Marokkaanse natuur al snel opvallen. Dit land staat vooral bekend om de uitgestrekte en letterlijk rimpelloze woestijnlandschappen. Daarnaast zal een uitstapje naar het Atlas- of het Rifgebergte de Marokkaanse natuur op z’n puurst laten zien. Verder beschikt Marokko over vele natuurreservaten die het bezoeken waard zijn.

Beleef de Marokkaanse gastvrijheid en doe mee!
Ga je bij Singlereizen.nl voor een rondreis door Marokko? Dan kun je je ervaring extra speciaal maken. Kies er bijvoorbeeld voor om een dag als een echte Marokkaan te leven. Ervaar de dagelijkse levensstijl, eet bij een familie thuis en doe een dag mee met de Ramadan. Jouw culturele singlereis wordt hierdoor nóg uitzonderlijker!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen