NieuwsSinglereis Wintersport Konigsleiten

Boek nú, betaal later

Singlereis Wintersport Konigsleiten

Singlereis Wintersport Konigsleiten
18 okt. 2011

Singlereis Wintersport Konigsleiten

Wil je deze winter als eerste op je ski's of snowboard staan? Genieten van een heerlijke wintersport, terwijl de sneeuw nog nieuw en de natuur nog ongerept is? Kies dan voor deze single wintersport vakantie naar Königsleiten in goed gezelschap van een leuke groep singles.

Königsleiten ligt net voorbij het welbekende Gerlos in het Zillertal en op de grens van Tirol en Salzburgerland. Het gebied van Königsleiten is verbonden met Gerlos en Zell am Ziller en het gebied van Hoch Krimml-Gerlosplatte. Deze Zillertal Arena biedt je ruim 160 kilometer zeer afwisselende pistes, van blauw tot zwart en van geprepareerd tot Tiefschnee. Kortom, de grootste wintersportarena van het Zillertal.

Deze Plusweekreis is volledig verzorgd, inclusief vervoer, een 8-daagse liftpas en halfpension. Bij onze Plusweek gaan we nog een stapje verder. Naast het ontbijt en diner is er ook de keuze uit 2 lunchgerechten inbegrepen. Bij het avondeten zijn 2 drankjes en koffie of thee gratis. Dit scheelt je toch al snel € 75 op je reissom. Wel zo prettig. Ga je mee op wintersport tijdens deze plusweek? Meer wintersportvakanties bekijken? Kijk dan hier: https://www.singlereizen.nl/wintersport

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen