NieuwsSingle reizen met vertrekgarantie. Wat betekent dat?

Boek nú, betaal later

Single reizen met vertrekgarantie. Wat betekent dat?

Single reizen met vertrekgarantie. Wat betekent dat?
27 okt. 2016

Single reizen met vertrekgarantie. Wat betekent dat?

Single reizen zijn groepsreizen voor singles. En om een groepsreis te kunnen laten doorgaan, is het nodig dat er uiterlijk een paar weken voor vertrek voldoende deelnemers zijn. Het minimum aantal is vooral nodig voor de gezelligheid in de groep, maar ook omdat er bij elke reis 24/7 een reisbegeleider bij aanwezig is.

Als het minimum aantal deelnemers is bereikt, dat krijgt de reis het label 'vertrekgarantie'. Dit is om aan te geven dat het zeker is dat de reis doorgaat. Bij de groepsinfo op Singlereizen.nl kun je dan bij de vertrekdatum van je keuze precies zien hoeveel deelnemers er staan en wat hun leeftijden zijn. Sinds kort kun je, speciaal voor de singles uit Belgie, ook precies zien wie er uit Belgie komen.

Hoeveel deelnemers zijn er nodig voor vertrekgarantie? Dat is verschillend per reis. Ook dit kun je zien bij de 'groepsinfo' op Singlereizen.nl.

Geen zorgen als een reis nog geen vertrekgarantie heeft, want wat niet is kan nog komen. De 'groepsinfo' geeft duidelijkheid hoeveel deelnemers er al geboekt staan en hoeveel singles er minimaal nodig zijn voor vertrekgarantie. Misschien ben jij wel degene die de doorslag geeft. Duurt het nog een tijdje voordat de reis vertrekt en heeft de reis nog geen vertrekgarantie? Boek dan gerust, want dan kan het zijn dat juist jij er voor zorgt dat de reis kan doorgaan.

Twijfel je en wil je even overleggen over de singlereis van je keuze? Bel dan gerust met de single reizen specialisten van Singlereizen.nl. Ze helpen je graag!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen