NieuwsRun op onze last minute singlereizen!

Boek nú, betaal later

Run op onze last minute singlereizen!

Run op onze last minute singlereizen!
18 jul. 2017

Run op onze last minute singlereizen!

Is de kans op dit laatste strandbedje nét aan je neus voorbij gegaan? Maak van last minutes geen last missers! Veel singles willen de komende weken nog hun koffers pakken voor een heerlijke zonvakantie, een actieve vakantie, een zeilcruise, een 50Plus vakantie of een van onze andere vakanties. Er is een ware run ontstaan op de laatste plaatsen en.....we waarschuwen er al vaak voor....veel singles zijn nét te laat.

Zie je een vakantie die nog beschikbaar is of al bijna vol? Aarzel dan niet en boek je vakantie zo snel mogelijk. Wil je een eigen kamer en staat die op volgeboekt? Dan is deze eigen kamer écht niet meer beschikbaar. Je mag ons bellen of mailen, uiteraard, maar wil je graag met die singlereis mee? Boek 'm dan snel met een gedeelde kamer. Anders zijn ook de gedeelde kamers vol terwijl jij nog aan het overwegen bent of je wel of niet een kamer zou willen delen.

Een gedeelde kamer betekent altijd dat je een kamergenoot hebt van je eigen sexe. Geen gemengde kamers dus. Je deelt dan wel een kamer, maar je hebt wel elk je eigen bed. Je bent op vakantie meestal alleen op je kamer om te slapen, de badkamer te gebruiken of je om te kleden voor het diner. Neem een badjas mee en stap over de drempel van je eigen aarzeling. Heel veel singles doen het en het scheelt soms wel honderden euro's.

Last minute singlereizen goedkoper? Helaas niet, vaak worden groepsreizen duurder omdat er toeslagen op de vluchten van toepassing kunnen zijn. Last minute singlereizen worden zelden goedkoper, dus wacht daar niet op!

Ben je ook nog op zoek naar een vakantie voor de komende maanden? Haast je dan, voordat jouw ideale singlereis is volgeboekt!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen