NieuwsOntdek het winterparadijs Dalarna in Zweden

Boek nú, betaal later

Ontdek het winterparadijs Dalarna in Zweden

Ontdek het winterparadijs Dalarna in Zweden
7 jan. 2011
Rubriek(en):

Ontdek het winterparadijs Dalarna in Zweden

Wil je eens een hele bijzondere wintervakantie beleven? Skien en snowboarden, maar ook op avontuur en je grenzen verleggen? Écht iets beleven? Ga dan mee naar het wonderlijke winterparadijs van Dalarna in Zweden. Daar waar de winter nog écht winter is.

De Zweedse ijs- en sneeuwpret is verrassend, veelzijdig en een belevenis die je niet wilt missen! In Zweden betekent de winter feestvieren en er is altijd wel wat te beleven. De natuur is betoverend met witte landschappen van sneeuw en ijspegels tegen een strakblauwe hemel, frisse lucht waar je adem wolkjes blaast en waar natuurlijk iedere denkbare vorm van wintersport mogelijk is

We noemen een paar bijzondere bijzondere activiteiten: ijsvissen, winterkamperen, sneeuwscootersafari, schaatsen, sledehondentochten en sneeuwschoenwandelen. Uiteraard ontbreken tijdens deze groepsreis de sauna, de hottub en de Lapse grillhut niet. Heb je al zin om de Zweedse winter te proeven? Ga dan ook mee met deze bijzondere groepsreis voor singles naar Zweden.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen