NieuwsNieuw! Kitesurf vakanties naar Zanzibar en Marokko

Boek nú, betaal later

Nieuw! Kitesurf vakanties naar Zanzibar en Marokko

Nieuw! Kitesurf vakanties naar Zanzibar en Marokko
30 okt. 2023

Nieuw! Kitesurf vakanties naar Zanzibar en Marokko

Voor alle actieve en avontuurlijke singles hebben wij goed nieuws! Vanaf nu kun je ook kitesurf vakanties bij ons boeken met een leuke groep soloreizigers. Of je nu beginner of ervaren bent, waar zien we jou? ZanzibarMarokko of op de Waddeneilanden?  

Geen ervaren kiter? Geen zorgen! Op elke bestemming staat een professionele crew klaar om je de fijne kneepjes van het vak te leren. Een opfriscursus nodig? Ook hier kan de crew je bij helpen! Mocht je al wel een hoop ervaring hebben, dan mag je natuurlijk zelfstandig de wateren verkennen. 

Ontdek het tropische eiland Zanzibar en verken de adembenemende kitesurfplekken. Profiteer van onze speciale aanbieding en krijg 100 euro korting als je je voor 1 december 2023 aanmeldt! 

Of ga mee op avontuur naar Marokko, waar je op het meest rustige water kunt kitesurfen met een betrouwbare wind! 

Toch liever (leren) kitesurfen op de Nederlandse wateren? Dat kan! Het kite- en zeilweekend naar de Waddeneilanden beloofd een onvergetelijke reiservaring te worden. Ontdek de mooiste kitesurfspots van Nederland en geniet met een gezellige groep op het zeilschip. 

Sta jij al te poppelen? Kijk dan nu op onze website voor meer informatie over de kitesurf reizen en wie weet zien we jou op een van de mooie bestemmingen!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen