NieuwsKen jij 'Singles over deze reis' al?

Boek nú, betaal later

Ken jij 'Singles over deze reis' al?

Ken jij 'Singles over deze reis' al?
1 mei 2017

Ken jij 'Singles over deze reis' al?

Als je een leuke singlereis hebt gezien, dan ben je misschien ook nieuwsgierig naar ervaringen van andere singles. Daar hebben wij bij onze nieuwe Singlereizen.nl óók aan gedacht. Je hebt het misschien nog niet gezien, maar bij elke singlereis kun je onderaan de pagina reviews vinden van singles die de reis al hebben gemaakt. Zo heb je ervaringen uit de eerste hand en tips die jouw vakantie nog leuker maken.

Zo schrijft Anke over de Groepsreis Wandelen Mallorca 'Prachtige natuur, mooie wandelingen, klimmen en klauteren, gezelligheid, lekker weer, tot rust komen, heerlijk eten' en als tip geeft zij mee 'In het dorp Soller zit een gezellige ontbijttent rechts van de kerk, naast het politiebureau'.

Ingrid schrijft over de Singlereis Cultuur en Zon Calabrie, Italie het volgende 'Geweldig leuke reis met cultuur, strand, lekker eten en drinken, en iedere dag zon. Mooie mix van cultuur, strand, gezelligheid. Leuke kleine groep met dezelfde interesses. Fantastische reisleidster met een enorme passie voor "haar Calabrie", Top vakantie in een mooi hotel op loopafstand van Tropea met leuke terrasjes en restaurantjes. Als reistip vermeldt zij 'Ga eens lekker een granita ijsje eten met reisleidster Dorith'.

Rainer schrijft over de Singlereis Je mooiste vakantie naar Cyprus 'Ik heb een leuke vakantie gehad. Er viel op cultureel gebied heel veel te zien. Het hotel was goed. Het lag heel mooi in de natuur gelegen en het was er rustig maar daardoor lag het wel erg afgelegen waardoor je altijd een taxi nodig had om ergens te komen. Het zou ook fijn zijn als het hotel fietsen zou verhuren waardoor je wat mobieler zou zijn en wat meer aan sport zou kunnen doen. Het hotel had een fitnessruimte maar alle toestellen waren kapot maar het hotel had wel een mooi zwembad.

Bij oprechte reviews hoort ook af en toe een kritische noot. Waar nodig zullen wij dit voorzien van een reactie van ons, zoals bij de Singlereis Genieten van Zon en Cultuur Dalmatische Kust.

Bij nieuwe reizen kan het soms voorkomen dat er nog geen reviews zijn. Dan is het even wachten tot de eerste groep terugkeert van deze reis. Ga jij ook met ons mee op singlereis, dan zijn wij heel blij als jij jouw ervaringen ook met ons deelt voor 'Singles over deze reis'. Je ontvangt na thuiskomst hierover van ons persoonlijk bericht.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen