NieuwsBoek helpt single vrouwen aan een man

Boek nú, betaal later

Boek helpt single vrouwen aan een man

Boek helpt single vrouwen aan een man
5 dec. 2017
Rubriek(en):

Boek helpt single vrouwen aan een man

We doen het niet vaak, een boek aanraden, maar dit boek 'Vind je eindman' van Carla Ketelaar willen wij toch graag onder de aandacht brengen van de vrouwen die nog single zijn. Vrouwen hebben volgens Carla teveel belemmerende overtuigingen en doen aannames over mannen. "Het is niet waar dat alle leuke mannen bezet zijn. Als je niet de juiste man vindt, zoek je nog niet op de goede manier.”

Carla is zelf 12 jaar lang single geweest. Een tijd waarin ze vooral veel over zichzelf heeft geleerd. “Ik was zó trots op mijn eigen zelfstandigheid. Daarnaast was ik ongeduldig en overactief. Mijn kwetsbaarheid kreeg geen enkele ruimte. Ik trok hierdoor hele aanhankelijke mannen aan. Ik heb echt moeten leren om te wachten en geduld te hebben. Nadat ik anders ben gaan daten, kwam ik tien jaar geleden mijn huidige partner tegen.”

In haar recent verschenen boek ‘Vind je eindman’ helpt Carla single vrouwen met het vinden van een partner met wie ze oud kunnen worden. Daarnaast geeft het boek een stappenplan voor internetdaten. Het boek is voor vrouwen die een goed leven hebben, maar moeite hebben om een partner te vinden.

Carla: “Vrouwen zijn vaak kieskeurig, wat meestal een uiting is van onzekerheid. Als een vrouw al geruime tijd alleen is, ontwikkelt ze haar ‘mannelijke actie kant’. Ze regelt alles zelf, is proactief en neemt graag het initiatief. Dan trek je geen daadkrachtige mannen aan.”

“Het ligt niet aan de mannen”
Volgens Carla mogen we als vrouwen wat meer onze vrouwelijke kwaliteiten, zoals verbinden, voelen en ontvangen onder het stof vandaan halen. Daarbij hebben vrouwen een beeld van mannen dat vaak niet klopt, zoals dat mannen moeilijk kunnen praten en dat ze niet spiritueel zijn. “Je hebt horken van mannen, maar ook horken van vrouwen. Het ligt niet aan de mannen als je geen partner kunt vinden. Als je langer dan een jaar aan het daten bent, is er iets anders aan de hand.”

Heeft ze nog tips voor single vrouwen die graag in 2018 hun ‘eindman’ willen vinden? “Als je wilt dat dit jouw laatste decembermaand alleen is, adviseer ik je om een serieus plan te maken.

  • “Het feit dat jij single bent, ligt niet aan de buitenwereld. Als je nog niet de juiste man kunt vinden, zoek je op de verkeerde manier. Het ligt aan jouw keuzes, waar je zoekt en hoe je communiceert.”
  • “Ga het gesprek met jezelf aan en kijk wat er nog bij jou zit. Ik zie veel vrouwen die graag een partner willen, maar bij wie onbewust de handrem er nog op zit. Onderzoek je aannames, overtuigingen en of er nog iets uit het verleden speelt, zoals een ex-partner. Soms is iemand nog niet klaar voor een relatie.”
  • "Ik ben een fan van datingsites. Het is het grootste café van Nederland. Dus vind een goede datingsite, vraag hulp met je profiel(foto) en kom in actie. Geef het niet op na drie afwijzingen, maar zet door.

Bron: Nieuws.nl

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen