NieuwsAmmoudia, topper van deze week!

Boek nú, betaal later

Ammoudia, topper van deze week!

Ammoudia, topper van deze week!
1 apr. 2017

Ammoudia, topper van deze week!

De single reizen naar Griekenland zijn deze zomer populair en dus is het niet verwonderlijk dat de zonvakantie naar Ammoudia deze week de topper van de week is. Ammoudia is een klein vissersplaatje in de provincie Epirus aan de westkust van Griekenland gelegen aan de Ionische zee.

Niet verwonderlijk dat deze singlereis zo populair is, want het heerlijke 3* hotel ligt vrijwel direct aan het prachtige zandstrand. Hier komen niet alleen de gasten, maar ook de lokale bevolking is graag op het strand. Het dorpje is kleinschalig, authentiek en gemoedelijk, net zoals de bevolking. Er zijn verschillende Griekse restaurantjes waar je voor een klein prijsje heerlijk Grieks kunt eten. En persoonlijk kan ik je de Griekse keuken aanbevelen. Verse vis, smakelijk vlees, overheerlijke Griekse salades die ook bij ons overbekend zijn en natuurlijk de Tsasiki.

Wil je iets meer beleven, dan biedt de omgeving en de natuur veel mogelijkheden. Parga ligt op ongeveer een half uurtje rijden en is ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Deze singlereis naar Ammoudia kent vertrekken voor singles van 20 tot 35 en van 35 tot 49 jaar. Deze grens is niet heel streng maar wel een indicatie van de singles die deze populaire zonvakantie boeken. Vind je een 8-daagse vakantie tekort? Dan kun je ook 11 dagen boeken! Boek wel tijdig om teleurstelling te voorkomen, want soms kan een vertrekdatum plotseling volgeboekt zijn, omdat er geen tickets meer verkrijgbaar zijn.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen