HBO/WO vakanties in Nederlandse Antillen met andere singlesHBO/WO vakanties in Nederlandse Antillen, veel kan, niets moet, niksen mag.

Boek nú, betaal later

HBO/WO vakanties in Nederlandse Antillen: vakanties met singles van jouw leeftijd

HBO/WO vakanties in Nederlandse Antillen met andere singles. Beleef Nederlandse Antillen tijdens een gezellige reis met single leeftijdsgenoten.

Witte stranden, een tropische onderwaterwereld en gezelligheid? Met een single reis naar de Nederlandse Antillen ga je het beleven. De eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao zijn stuk voor stuk pareltjes. Wil je genieten van een geweldig strand? Ga dan naar Mambo Beach op Curaçao. Bekijk ook de flamingo’s in de Flamingo Area. Een ander hoogtepunt is een bezoek aan Willemstad. Met de kleurrijke Handelskade, de beroemde Pontjesbrug en Fort Amsterdam. Snorkelen of duiken? Voor Bonaire ligt een adembenemende onderwaterwereld. Van de koraalriffen tot aan de zeepaardjes en trompetvissen. Dit kleurenpallet zwemt vrolijk voorbij. 

“Aruba, Curaçao of Bonaire, het zijn allemaal geweldige eilanden. Iedere dag genieten van de prachtige stranden en gezellige steden. Top! - Bastiaan

Groepsreizen naar de Nederlandse Antillen
De ABC-eilanden hebben echt voor ieder wat wils. Met een cocktail genieten van de zwoele Caribische muziek? Aruba is de place-to-be. In het gezellige Oranjestad is het iedere dag weer een feestje. Maar wat te denken van de witte stranden met de divi divi bomen? Paradijselijk. Net als de ondergaande zon. Geniet van het ultieme vakantiegevoel met een wijntje. Heerlijk in goed gezelschap bij een sfeervolle beachclub.

De 5 hoogtepunten van de Nederlandse Antillen

  • Het prachtige Mambo Beach op Curaçao met de flamingo’s
  • De Handelskade, Pontjesbrug en Fort Amsterdam in Willemstad
  • Snorkelen of duiken in de onderwaterwereld van Bonaire
  • Genieten met een cocktail van de zwoele Caribische muziek
  • De paradijselijke witte stranden van Aruba met de divi divi bomen

Boek jouw single reis naar de Nederlandse Antillen
Door de Nederlandse taal voel je jezelf echt thuis. Aanschouw ook de Amsterdamse grachtenpanden van Willemstad en de pastel gekleurde huizen bij Kralendijk. Zin om op z’n Caribisch te genieten?

Boek direct jouw single reis naar de kleurrijke Nederlandse Antillen.

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen