HBO/WO vakanties in Kralendijk met andere singlesHBO/WO vakanties in Kralendijk, veel kan, niets moet, niksen mag.

Boek nú, betaal later

Single reizen HBO-WO: vakanties voor hogeropgeleide singles

HBO/WO vakanties in Kralendijk met andere singles. Beleef Kralendijk tijdens een gezellige reis met single leeftijdsgenoten.

Een single reis naar Kralendijk op Bonaire is genieten op z’n Caribisch. Luieren op het tropische strand, heerlijk eten bij een leuk restaurant en struinen over de prachtige promenade. Wandel door het gezellige centrum en bewonder de Caribische architectuur, zoals de pasteltinten gekleurde huizen. Ook het 17e eeuwse Fort Oranje en het naastgelegen okergele gouverneurshuis zijn de moeite waard. Vergeet ook de haven niet. Aanschouw de luxe jachten en imposante cruiseschepen die aanmeren.

“Kralendijk is zo enorm leuk door de diversiteit. Heerlijke stranden, maar ook genieten van het gezellige centrum bij een leuk restaurant of cafe.”  - Jamai

Groepsreizen naar Kralendijk 
Kralendijk is ideaal gelegen om verschillende uitstapjes te maken. Vaar naar klein Bonaire en geniet van het parelwitte strand en de geweldige koraalriffen. Duikliefhebbers komen hier aan hun trekken. Eden beach is ook al zo’n prachtig strand. Op nog geen 2 km van Kralendijk lig je te genieten tussen de wuivende palmbomen. Cocktail in de ene hand, goed boek in de andere hand, Caribische muziek op de achtergrond en jouw vakantie kan niet meer stuk. 

De 5 reden waarom een singlereis naar Kralendijk een aanrader is

  • Het gezellige oude centrum met de caribische architectuur
  • Heerlijk luieren op het tropische strand
  • De promenade met de gezellige restaurants en cafés
  • Klein Bonaire met de parelwitte stranden en koraalriffen
  • De mooie haven met de luxe jachten en cruiseschepen

Boek jouw single reis naar Kralendijk
In de buurt van Kralendijk liggen de zoutpannen. Een fraai stukje natuur met de witte zoutbergen op de achtergrond. De kans is groot dat je hier ook flamingo spot. Ooit wel eens op een onbewoond eiland geweest? Voor de kust ligt er één binnen handbereik. Pak de watertaxi en geniet hier van de serene rust. Sta je open voor zonnige reis op dit prachtige eiland op de Nederlandse Antillen?

Boek direct deze singlereis naar het altijd gezellige Kralendijk 

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen