50plus reizen in Litouwen met andere singles50plus reizen in Litouwen, veel kan, niets moet, niksen mag.

Boek nú, betaal later

50plus reizen in Litouwen: vakanties met singles van jouw leeftijd

50plus reizen in Litouwen met andere singles. Beleef Litouwen tijdens een gezellige reis met single leeftijdsgenoten.

Een culturele reis vol historische bezienswaardigheden.
Een singlereis naar Litouwen is er één vol culturele ontdekkingen. Kenmerkend voor dit land is de grote diversiteit aan eeuwenoude cultuur. Het staat vol karakteristieke kerken, interessante musea en historische bezienswaardigheden. En voor de actieve singles onder ons; fietsen, wandelen en kanoën door de prachtige omgeving is een betoverende ervaring. Reis lekker rond en geniet van de prachtige, relatief onontdekte, parel Litouwen.      

Baltische staten
Litouwen is samen met Estland en Letland onderdeel van de Baltische staten. De drie landen hebben een gezamenlijke geschiedenis. Toch heeft ieder land zijn eigen unieke karakter. Er is gigantisch veel te ontdekken. Denk aan de gezellige Middeleeuwse stadjes, het historisch erfgoed en de nationale parken.

Hoofdstad Vilnius
Vilnius is de prachtige hoofdstad van Litouwen. Breng hier een bezoek aan de opvallende kathedraal van Vilnius. De 52 meter hoge klokkentoren is los van het gebouw geplaatst en kan je beklimmen. Het levert je een prachtig uitzicht over de stad op. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de Poort van het Morgenrood, het symbool van de stad en één van de belangrijkste bezienswaardigheden.

Bernardine Park & Nationaal park Trakai
In het centrum van Vilnius is het prachtige Bernardine Park te vinden. Dit stadspark staat vol bloemen, fonteinen en standbeelden. Kom even tot rust of wandel naar de nabijgelegen heuvel. Hier zie je de Drie Kruizen. De geruchten gaan dat de kruizen zijn neergezet om de Franciscanen, die destijds vermoord zijn, te herdenken. Een ander fraai park is het Nationaal park Trakai.
Wandel door de bosrijke omgeving, bezoek de kerken en ontdek prachtige meren. Dit is de bekendste van de vijf natuurparken in Litouwen.

Kaunas
De Litouwse stad Kaunas is er een vol interessante musea. Naast de culturele uitstapjes staat de stad vol gezellige bars, cafeetjes en nachtclubs. Er zijn optredens van nationale en internationale DJ’s. Treed je toch liever zelf op? De mogelijkheden voor een ouderwets gezellige karaoke-avond zijn er volop.

Koerse Schoorwal
De onontdekte parel aan de Baltische kust; de Koerse Schoorwal. Het eiland is verdeeld over twee landen; Litouwen en deels het Kaliningrad Rusland. Bezoek de Dode Duinen en Parnidis Dune. Hier ligt de hoogste duin van Europa. Verder ontdek je langs de 45 kilometer lange weg tal van pittoreske dorpjes.

De kruisheuvel bij Siauliai
Pirates of the Carribbean achtige taferelen; De Kruisheuvel bij Siauliai. Het bekende pelgrimsoord staat vol met duizenden kruizen. Jaarlijks komen er meer kruizen bij en het is een grote trekpleister van het land. Zin in een culturele reis vol actieve mogelijkheden?

Boek vandaag nog jouw singlereis naar Litouwen   

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen