Single reizen - Last minute Ontdek en beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Kirgizië

Kirgizië wordt ook wel het Zwitserland van Centraal-Azië genoemd. De perfecte locatie voor een single reis! Het onontdekte land kent geen bezienswaardigheden zoals andere landen ze kennen. Kirgizië bezoek je om de spectaculaire berglandschappen, zilveren rivieren en groene alpenweiden te bewonderen. De echte aantrekkingskracht van het land is de natuurlijke schoonheid. Ideal voor een actieve natuurreis of een culturele rondreis!

Bishkek, Kyzyl Oy en Son Kul
Tijdens je verblijf in Kirgizië is de groene hoofdstad Bishkek een must see, dit is dan ook het startpunt van de reizen. De stad heeft een Russische stadsbouw; grote pleinen en reusachtige monumenten! Vanuit Bishkek reis je gemakkelijk naar Kyzyl Oy. Tijdens deze reis bewonder je de besneeuwde bergtoppen van het land. Niet ver daar vandaan vind je het Son Kul-plateau. De omgeving van Son Kul is prachtig en enorm wildrijk gedurende de zomermaanden.

Tash Rabat en Naryn
Langs enorme bergruggen en diepe dalen reis je af naar Tash Rabat waar je de oude Karavanserai, daterende uit de 15e eeuw, kunt bezoeken. Vervolgens reis je naar één van de meest bijzondere plekken van Kirgizië: Naryn. Het cowboystadje is perfect voor mooie wandelingen tussen adembenemende landschappen.

Osh
Op een belangrijk kruispunt van handelsroutes tussen Kirgizië en Oezbekistan ligt de stad Osh. Wanneer je rondstruint op de markt is de geschiedenis haast tastbaar. De markt ziet eruit alsof de tijd al lang stil staat. Voor kleurrijk fruit, vers brood of heerlijke specerijen ben je hier op de juiste plek.

Hoewel het land nog niet zo bekend is, zijn er wel tientallen mooie steden die je kunt bezoeken. Bekijk snel het aanbod single reizen naar Kirgizië, waar je bovenstaande steden en nog véél meer zult bewonderen!

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen