Single reizen - Nieuw Ontdek en beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen naar het romantische Campanië

Een onvergetelijke single reis beleven in het prachtige Campanië? Daar wil je bij zijn. Al is het alleen al om de schitterende Amalfikust te bewonderen. Deze behoort tot de meest fraaie kustlijn van Europa en bestaat uit 13 unieke dorpjes. De eeuwenoude dorpjes, steile steegjes en kleurrijke gevels wanen je in een waar sprookje. En wat dacht je van cultuur snuiven en kerken bezoeken in Napels? De verloren stad Pompeï verkennen of de actieve vulkaan de Vesuvius beklimmen? Campanië is een absolute Italiaanse parel. Zien we je daar? 

“Deze reis was perfect voor mij. Vooraf had ik wat twijfels en vond ik het spannend. Nu zou ik ieder jaar wel zo een reis willen maken” - Naomi 

Op groepsreis met singles naar Campanië
Reizen langs de schitterende Amalfikust is een feestje op zich. De azuurblauwe zee tegen de bergwand in combinatie met de pittoreske huisjes zorgen voor een ultiem vakantiegevoel. De omgeving is werkelijk prachtig en misschien spot je ook nog de beroemdste boom van Italië. Ook in het Italiaanse Napels, de hoofdstad van Campanië is het genieten geblazen. Van kastelen tot monumenten en van middeleeuwse straatjes tot leuke restaurantjes. Het wordt een reis om nooit te vergeten. 

Hoogtepunten van Campanië

  • Cultuur snuiven en kerken bezoeken in Napels
  • De verloren stad Pompeï verkennen 
  • De actieve vulkaan Vesuvius beklimmen
  • De meest prachtige kustlijn van Europa bewonderen 
  • Reizen langs de indrukwekkende Amalfikust 

Boek jouw single reis naar Campanië
Ook een bezoek aan Pompeï kan natuurlijk niet uitblijven. Vanaf hier is het mogelijk de Vesuvius te beklimmen. Als je eenmaal de top bereikt hebt, geniet je van een betoverend uitzicht op de meer dan 200 meter diepe krater. Tezamen met de opkomende dampen van de vulkaan geeft dit een bijzondere ervaring. Wil je een onvergetelijke vakantie beleven?

Boek direct deze singlereis naar het romantische Campanië

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen