In de mediaSinglereizenkoningin met een missie

Boek nú, betaal later

Singlereizenkoningin met een missie

Singlereizenkoningin met een missie
18 mei 2016

Singlereizenkoningin met een missie

Gastcollege Rineke van Doorn 'Singlereizenkoningin' met een missie
Studenten van TIO Eindhoven kregen als afsluiting van de minor 'Digitale Marketing' een gastcollege van Rineke van Doorn, oprichtster van Singlereizen.nl en Eenoudervakantiegids.nl. Aan het begin moest haar reisorganisatie voor alleenstaanden nogal was vooroordelen overwinnen maar inmiddels staat ze bekend als 'Singlereizenkoningin'.

Vooroordelen
Er waren nog maar weinig reizen beschikbaar voor singles en eenoudergezinnen toen Rineke van Doorn daar in 2004, samen met een vriendin, mee startte. In het begin kreeg ze te maken met veel vooroordelen. Alleenstaanden zijn maar sneu en je moet wel erg wanhopig op zoek zijn als je meegaat op zo'n reis.

Groei
Maar, de markt voor singles en eenoudergezinnen groeide en het reisaanbod dus ook. Daarom besloot Van Doorn een online platform te creëren voor alle aanbieders van singlereizen, zodat het gemakkelijker zou zijn voor singles om een geschikte vakantie te vinden: Singlereizen.nl.

Kritische reiziger
De kritische reiziger verlangt van een website tegenwoordig steeds meer toegankelijkheid, snelheid en duidelijkheid. Zo heeft niemand iets aan een reisaanbod dat al volgeboekt is. En dus perfectioneert Van Doorn haar plaform continu. Met de studenten deelde ze waar ze op let en deelde ze handige tips.

Koningin
Dankzij haar jarenlange ervaring, en doordat ze snel reageert op vragen en continu bezig is met kwaliteit, staat Van Doorn in de reiswereld inmiddels bekend als 'Singlereizenkoningin'. Niemand die meegaat op een singlereis hoeft zich dan ook nog te schamen.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen