Ontmoeten wij jou ook?Wandelvakantie in Zweden

Boek nú, betaal later

Groepsreis Wandelvakantie in Zweden

Wildkamperen Zweden

Wil je helemaal opgaan in de natuur? Dat kan! Met onze wandelreis in Fulufjället National Park. Wandel en kampeer in een van de meest prachtige natuurgebieden van Zweden en wie weet zie je nog wel een beer of een lynx! Annuleert de reisorganisatie de reis i.v.m. Corona? Dan ontvang je binnen 14 dagen je geld retour.

Wat kun je verwachten?

 • Adembenemende wandelingen door het National Park
 • Wildkamperen in de Zweedse wildernis
 • Echt weg van het dagelijkse leven
 • De oudste spar van Zweden
 • De hoogste waterval van Zweden
Binnenkort beschikbaar
Groepsreis Wandelvakantie in Zweden
Groepsreis Wandelvakantie in Zweden
Groepsreis Wandelvakantie in Zweden
Groepsreis Wandelvakantie in Zweden
Groepsreis Wandelvakantie in Zweden
Groepsreis Wandelvakantie in Zweden
Groepsreis Wandelvakantie in Zweden
Groepsreis Wandelvakantie in Zweden
Groepsreis Wandelvakantie in Zweden
Groepsreis Wandelvakantie in Zweden
Groepsreis Wandelvakantie in Zweden
Groepsreis Wandelvakantie in Zweden
Groepsreis Wandelvakantie in Zweden
Groepsreis Wandelvakantie in Zweden
Groepsreis Wandelvakantie in Zweden
Groepsreis Wandelvakantie in Zweden
Zweden - Fulufjället - Ljørdal
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Reisgenoten:
 • 20-59 jaar
Verblijf:
Huurtent
Verzorging:
Logies
Vervoer:
Vliegtuig
Meer info & reserveren
 • Reisthema's:
 • Verblijf:

Groepsreis Wandelvakantie in Zweden

Fulufjället National Park is een prachtig natuurgebied wat zich perfect leent voor een meerdaagse hike. Het National park wat we deze groepsreis aandoen leent zijn naam aan de berg Fulufjället; 1044 meter hoog. Eigenlijk is het een zandsteenplateau van ruim 9 miljoen jaar oud. Het ligt op de grens met Noorwegen en heeft onder meer de hoogste waterval van Zweden en de oudste spar ter wereld; ruim 9000 jaar oud. Dus perfect voor een gave wandelreis!

Naar activiteiten

Activiteiten

Dag 1 - Zweden here we come!
De reis begint wanneer we ons verzamelen op Schiphol, waar we onze medereizigers ontmoeten. We kunnen bij de verzamelplaats al kort kennismaken voordat we moeten boarden voor onze vlucht naar Oslo. Vanuit Oslo vervolgen we onze weg in de bus richting Ljørdal, het startpunt van deze singlereis. We zullen hier al een korte wandeling maken van een aantal kilometers naar de ‘Fjäll’,  om een goede plek te vinden voor onze tenten vannacht. Wat zullen we heerlijk slapen midden in de natuur van Zweden.

Dag 2 tot 6 - (Ver)dwalen in Zweedse wildernis
We ontwaken voor het eerst in onze tent op Zweedse bodem, en maken ons op voor een prachtige week. Met een gevulde backpack hiken we de komende dagen door het Fulufjället National Park en genieten we van alles wat deze omgeving ons te bieden heeft. Wat vooral op zal vallen is de rust en de ruimte die wel er zullen ervaren als groep. Houdt onderweg ook vooral je ogen open, want misschien spot je nog een lynx of een beer, want die leven in dit gebied. We overnachten tijdens deze wandelreis op unieke plekjes in de vrije natuur, waar ook gekookt moet worden. Dit alles is al een tof avontuur, die we gelukkig ervaren met een gezellige groep. Onderweg maken we veel foto’s, zodat we bij terug komst het thuis front jaloers kunnen maken. Een bezoekje aan de hoogste waterval en de oudste boom mogen deze groepsreis niet ontbreken.

Dag 7- Trysil verkennen
Wat hebben we een geweldige tocht gemaakt met z’n allen! Na veel kilometers aan prachtig natuurschoon, maken we ons op voor de busreis naar Trysil. Deze plaatst staat bekend als skioord en is van alle moderne gemakken voorzien. Hier kunnen we lekker rondkijken in de vele winkels en wellicht nog een leuke souvenir kopen voor thuis. Wil je graag nog iets van de omgeving zien? Dan is het mogelijk hier nog te mountainbiken of een wandeling te maken. We zullen de singlereis nog gezellig afsluiten met een gezamenlijk diner in Trysil.

Dag 8 - Terug naar het dagelijks leven
De laatste ochtend in Zweden is aangebroken, en we vertrekken weer richting Noorwegen. In Oslo checken we in voor onze vlucht terug naar huis. Wat is deze fantastische week toch snel gegaan. Gelukkig hebben we prachtige herinneringen aan dit schitterende land en hebben we veel foto’s om af en toe weer terug te denken aan deze groepsreis.

Voor deze reis is een gemiddelde basis wandelconditie nodig. Doordat je de hele reis met je eigen bepakking loopt is het goed om wat kilometers in de benen te hebben waarbij je thuis ook oefent met een backpack. Vanaf de tweede dag wordt het aantal kilometers opgebouwd. Waarbij we beginnen met een wandeling van ongeveer 13 kilometer tot aan het einde van de reis ongeveer 18 tot 20 kilometer. De afstanden zijn afhankelijk van de groep en de weer condities.

Naar verblijf
Zweden , Dalsland , Gustavsfors City
Naam verblijf
Wildkamperen Zweden
Type verblijf
Huurtent

Aan het eind van deze prachtige groepsreis slapen we de laatste nacht in een heerlijk comfortabel huis inclusief handdoek en bedlinnen. Hier kunnen we slapen en ons opfrissen voordat we terug vliegen. Er zijn vijf gemeenschappelijke douches en vijf gemeenschappelijke toiletten. Ook is er een gezellige woonkamer en keuken om na te praten. Natuurlijk mag een fantastisch uitzicht over de bergen en rivier niet ontbreken deze groepsreis.

Verblijf Wildkamperen Zweden

Beschrijving

Tijdens deze reis slaap je in je eigen tent van het merk Quechua. Er is voldoende ruimte voor jezelf en je bagage. Elke avond bouwen we ons kamp op een nieuw plekje op. 

Je brengt zelf je slaapmat, slaapzak en kussen mee. De overige kookmaterialen zijn allemaal inbegrepen. 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Noorwegen , Hedmark , Trysil
Naam verblijf
Trysil Hyttegrend & Camping
Type verblijf
Huurtent
Zoover score:
9
3 km

Verblijf Trysil Hyttegrend & Camping

Beschrijving

Trysil Hyttegrend & Camping ligt op zo'n 3 kilometer afstand van het dorpje Trysil en wordt gerund door 2 Nederlandse eigenaren. De camping ligt op een prachtige locatie aan het water; de ideale uitvalsbasis dus voor een actieve 8-daagse groepsreis in Noorwegen.

Inbegrepen zijn alle kampeer- en kookmaterialen (behalve een slaapmat en een slaapzak).

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Corona-garantie

Corona, natuurlijk houden we er rekening mee en zorgen dat je veilig op reis kunt, maar we laten onze reizen er niet door stoppen :) 

-Je kunt tot 4 weken voor vertrek kosteloos annuleren op alle niet- vliegreizen
-Je kunt tot 10 weken voor vertrek kosteloos annuleren op alle vliegreizen 

We berekenen slechts €35,- boekingskosten, verder niets; Je krijgt direct je geld terug, geen gedoe met vouchers.

Indien het reisadvies verandert vanwege het coronavirus en je reis niet door kan gaan, kijken we samen met jou naar een reisalternatief;
Kunnen we geen geschikte andere reis vinden? Dan krijg je gewoon je geld terug, ook de boekingskosten.
Jij kunt er namelijk niets aan doen dat jouw reis niet door kan gaan.

Verandert het reisadvies tijdens je reis? Dan repatriëren wij indien nodig. Punt uit.

Inreisbeperkingen

Wij staan, net als jij, te popelen om op reis te gaan! Zoals je waarschijnlijk al hebt vernomen via het reisadvies op de website van Nederland Wereldwijd, kan deze reis gewoon doorgaan. Hoe fijn is dat? Waarschijnlijk zijn er wel inreisbeperkingen. Wat deze precies zijn kun je vinden op bovenstaande website. Omdat wij het nogal een persoonlijke kwestie vinden, hoeven wij niet te weten of je gevaccineerd bent of dat je covid-19 doorlopen hebt. Wij gaan ervan uit dat je op de hoogte bent van de laatste richtlijnen van het ontvangende land en op de dag van vertrek voldoet aan de inreis-richtlijnen en dat je de noodzakelijke testbewijzen bij je hebt. 

Keer je terug uit een land met een geel reisadvies, dan heb je een corona- of vaccinatiebewijs nodig. Dat kan via een volledige vaccinatie die een geldige QR-code geeft in de CoronaCheck-app. Anderen moeten zich in het vakantieland laten testen. De PCR-test mag maximaal 48 uur oud zijn, een antigeentest maximaal 24 uur. Hier zal ruimte in het programma voor gemaakt worden , mocht dit nodig zijn.

Ervaren en enthousiaste reisbegeleiding

De reisbegeleiders worden voor deze reis geselecteerd en opgeleid. Eens per jaar is er een trainingsweekend voor alle huidige en nieuwe reisbegeleiders. Tijdens dit weekend worden verschillende onderwerpen besproken, waaronder veiligheid en kunnen de begeleiders onderling ervaringen uitwisselen.

Veiligheid gaat boven alles!

De reisbegeleiders worden elk jaar verwacht op het trainingsweekend waar verschillende onderwerpen over veiligheid aanbod komen. Tijdens de reis zijn zij mede daardoor in staat situaties goed in te schatten en de juiste beslissingen te nemen, om de veiligheid te waarborgen.

Te weinig deelnemers

Mochten er onverhoopt toch te weinig deelnemers zijn voor je reis, dan hoor je dit bij reizen van 10 dagen of langer dan 10 dagen uiterlijk 14 werkdagen voor vertrek. Bij reizen tot 10 dagen is dit uiterlijk 7 werkdagen voor vertrek. We gaan dan in overleg met jou een alternatief zoeken en mochten we dit niet kunnen vinden, dan krijg je natuurlijk je betaalde reissom weer terug!

Deelnemers groepsreis

Bij deze groepsreis is ongeveer 98% van de reizigers single en boekt alleen.

Eigen spullen dragen

Voor deze reis dien je een goede conditie te hebben. Je vervoert je eigen spullen en wandelt gemiddeld 20 kilometer per dag. We adviseren ook wandelschoenen type B/C

Naar vervoer

Vervoer

Met het vliegtuig

We vliegen vanaf Amsterdam naar Olso Gardemoen. Bij deze reis is 10kg handbagage inbegrepen en 23 kg ruimbagage. 

Vluchtschema's

Vluchttijden voor vertrek 12 augustus
Heenvlucht Amsterdam - Oslo Gardermoen
06:55u - 08:45u 
Terugvlucht Oslo Gardermoen - Amsterdam
19:15u - 21:05u 

Bovenstaande vliegtijden onder voorbehoud van wijzigingen


Vertrekdata, prijzen & groepsinfo

 • SGR
 • SCR
 • ANVR

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen