Ontdek onze reizenen beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen geen-klantbeoordeling

Singlereizen.nl bulkt van de fantastische single reizen! Op elk van deze groepsreizen voor singles ben je verzekerd van een geweldige ervaring in het gezelschap van leuke mensen die net als jij toe zijn aan een fijne vakantie. Een singlereis is geen datingreis, maar een superleuke manier om nieuwe vrienden en vriendinnen te ontmoeten. Of je jong bent of een 50Plus single, bij ons vind je altijd jouw ideale singlereis uit het grootste aanbod leuke, interessante, gezellige, verre-, goedkope of juist luxe single reizen. Dus bij ons voor elk wat wils. Kies jouw ultieme groepsreis en ga ook mee!

Sorteren op

Singlereis Vietnam 21-daagse rondreis

Accommodaties Vietnam

Een unieke 21-daagse rondreis door Vietnam, die je van Noord naar Zuid door dit veelzijdige land brengt. En voor een scherpe prijs! Je bezoekt zowel de hectische steden als mooie natuurgebieden. Wat deze reis ook bijzonder maakt is het verblijf in homestays op wel vier plekken. Ben jij klaar voor deze unieke ervaring?

  • 18 - 45 jaar
  • 25 - 35 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1699,00
Vietnam - Hanoi - Hanoi
Reisthema's:
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
  • 3 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 01-08-2020
  • Laatste vertrekdatum: 04-11-2020
Nog geen waardering

Singlereis Single Sportief en Actief in Oostenrijk

9.3
Hotel Tyrol Obsteig

Hiken, biken, raften, bergbeklimmen (klettersteigen)... Dit is zomaar een greep uit het programma van deze topvakantie in de Oostenrijkse bergen! Met een groep singles vertrekken we naar de schitterende omgeving van Obsteig in Oostenrijk. Ga een dagje naar Innsbrück of een Wellness dag Aqua Dome ter ontspanning.

  • 25 - 39 jaar
  • 30 - 49 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Veilig op vakantie
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 699,00
Oostenrijk - Tirol - Obsteig
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Halfpension
Vervoer:
  • 2 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 01-08-2020
  • Laatste vertrekdatum: 08-08-2020
Nog geen waardering

Singlereis Thailand 22-daagse Rondreis

Accommodatie STD

Deze mooie rondreis door Thailand neemt je mee door de tropische natuur en het drukbezochte miljoenenstad Bangkok. Bezoek watervallen, relax aan de azuurblauwe stranden, ga lekker snorkelen en neem een massage! De riviertaxi is een toffe manier om Bangkok goed te verkennen. Het kan allemaal in dit diverse land.

  • 18 - 45 jaar
  • 25 - 35 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1849,00
Thailand - Bangkok - Bangkok
Reisthema's:
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
  • 8 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 01-08-2020
  • Laatste vertrekdatum: 12-12-2020
Nog geen waardering

Singlereis Rondreis Baltische Staten

9
Rock'n Hostel

Een geweldige mix tussen cultuur en natuur, dat is de 8-daagse rondreis door de Baltische Staten. We bezoeken de bekende hoofdsteden; Vilnius, Riga en Tallinn. Maar daarnaast trekken we ook het binnenland in richting de Heuvel der Kruisen. Boek nu kosteloos t/m eind september. Zie Belangrijk*

  • 20 - 59 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Veilig op vakantie
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1047,00
Litouwen - Vilnius - Vilnius
Reisthema's:
Verblijf:
Hostel
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
  • 2 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 03-08-2020
  • Laatste vertrekdatum: 21-09-2020
Nog geen waardering

Singlereis Single Citytrip Amsterdam

8.2
DoubleTree by Hilton

Geniet van een citytrip in eigen land en ontdek het prachtige Amsterdam. De combinatie van natuur en cultuur zal je versteld staan. Stadswandelingen, varen over het water door de grachten, luieren op het strand of de stad per fiets ontdekken. Liever een museum bezoeken? Mogelijkheden genoeg! Ga jij met ons mee?

  • 20 - 35 jaar
  • 30 - 49 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Veilig op vakantie
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 439,00
Nederland - Noord-Holland - Amsterdam
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
  • 4 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 03-08-2020
  • Laatste vertrekdatum: 14-09-2020
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen