Reizen naar Eifel met andere singlesSingle reizen naar Eifel, geniet en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar adembenemend en idyllisch Eifel

Het Duitse deel van Eifel ligt in de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts. Doordat er lang geleden veel vulkanische activiteit (er zijn maar liefst 200 slapende vulkanen in de Eifel!) was in dit gebied, zijn er interessante vormingen in het landschap gemaakt, zoals de cirkelvormige meren, kraters en de vele heuvels.

Deze mooie vormingen in de natuur zorgen ervoor dat hiken een erg populaire bezigheid is in de Eifel. Tijdens de hike kom je op genoeg locaties die ideaal zijn voor bijvoorbeeld een leuke picknick! Zo kun je de andere singles ook nog eens op een leuke wijze beter leren kennen. Je kunt natuurlijk ook het wildpark in Daun bezoeken, waar je vele wilde diersoorten kunt bewonderen.

Ook een bezoekje aan het Geo Park en het Natuur Museum in Gerolstein is een bezoek waard voor de single die de natuur interessant vindt. Of bezoek één van de vele bierbrouwerijen in Duitsland. Want zoals we allemaal weten: Duitsland staat (naast de wereldberoemde bratwurst) bekend om bier! Kijk mee met het hele proces van bierbrouwen, en drink op het einde natuurlijk nog een lekker biertje!

Je kunt natuurlijk in de middag of in de avond plaats nemen bij een mooi restaurantje of een gezellig café, waar je onder het genot van een Duitse koffie of een heerlijke maaltijden je groepsgenoten goed kunt leren kennen en leuke gesprekken kunt voeren. Dus wil jij de prachtige natuur en de gezellige Duitse sfeer van de Eifel proeven? Ga dan mee met één van onze single reizen naar de Duitse Eifel!

Lees meer >
Sorteren op

Groepsreis Rondreis Door de Duitse Eifel

9.4
Gästehaus am Hochsimmer

Op slechts 3 uur rijden staat je een actieve groepsreis midden in de natuur te wachten! Geniet van het heuvelachtige landschap, de sfeervolle dorpjes en geniet van een biertje met heerlijke kartoffeln en bratwurst. Vergeet zeker niet te genieten van de activiteiten zoals het rodelen, mountainbiken of hiken.

  • 20-55 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1359,00
Duitsland - Eifel - Monschau
Reisthema's:
Verblijf:
Guesthouse
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
  • 3 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 13-07-2024
  • Laatste vertrekdatum: 24-08-2024
Waardering door singles: 9.4
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen