Ontdek Denemarken met andere singlesGeniet van onze single reizen naar Denemarken en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Denemarken

Singlereizen Denemarken in de zomer en winter.
Met een gezellige groep single reisgenoten naar het prachtige Kopenhagen in Denemarken. Geniet op de sfeervolle terrassen, slenter door de vele winkelstraatjes, bezoek het pretpark Tivoli, Legoland of de
Carlsberg Beer Experience. Waai even lekker uit op het strand van Skagen en beleef de culturele hoofdstad Kopenhagen.

Nyhavn – haven van Kopenhagen
De absolute must see van Kopenhagen is Nyhavn, de kleurrijke haven van Kopenhagen. De oude panden aan de haven zijn in opvallende kleuren geschilderd. Het geeft direct een vrolijke sfeer. En als je er toch bent; aanschouw de prachtige historie van de kleine zeemeermin. Het wereldbekende beeld van dit populaire verhaal staat sinds 1913 in de haven van Kopenhagen en is vernoemd naar de bekende schrijver Hans Christian Andersen.

Winkelgebied van Kopenhagen is Strøget
Lekker shoppen in het autovrije winkelgebied Strøget is een aanrader. Van grote winkelketens, tot gezellige kleine boetiekjes. De Denen lopen voor op het gebied van mode, dus sla je slag! Zo maak je direct indruk op de singles die met je mee zijn. Strijk na het shoppen neer op de bekende pleinen Nygade, Amagertorv en Gammel Torv. Genoeg geshopt? Op loopafstand ligt het Nationale Museum van Kopenhagen. Dit museum bevat de gehele culturele geschiedenis van het land.

Pret in het pretpark
Het bekende Tivoli Gardens pretpark ligt in het midden van het centrum van Kopenhagen. Ongeveer 25 attracties zijn er te vinden. Ook ‘s avonds is het leuk om het park te bezoeken. Dankzij maar liefst 115.000 lampen waan je jezelf in een sprookje. Romantisch en plezierig tegelijk!

Legoland Billund
Op de Denen kun je bouwen. Legoland Billund is het Madurodam van Nederland. Echter is het gebouwd met ongeveer 150 miljoen lego stenen en heeft het een omvang van 15 voetbalvelden groot.

Het strand van Skagen
Een kustlijn van maar liefst 8000 kilometer? Dan moet je bij het strand van Skagen zijn, de meest noordelijke plaats in Denemarken. Geniet van de frisse wind door de haren, de rust en het prachtige uitzicht. Eind 19e eeuw kwamen hier veel kunstenaars. De werken hiervan zijn te bezichtigen in het Skagens Museum.

Biertje drinken
Tijdens de Carlsberg Beer Experience leer je alles over het wereldbekende biermerk dat stamt uit 1847. Tijdens de tour leer je meer over het merk en het bierproces. En uiteraard mag er een glaasje geproefd worden. Genoeg te doen in dit schitterende land. Compact, gezellig en lekker in de buurt!

Boek vandaag nog een van onze singlereizen naar Denemarken

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen