Ontdek Curaçao met andere singlesGeniet van onze single reizen naar Curaçao en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Curaçao

Even helemaal ontspannen in een omgeving met witte stranden, wuivende palmbomen en gezellige plaatsjes? Dan is een single reis naar Curaçao jouw bestemming. Bezoek de vele baaien en stranden die het eiland rijk is, zoals het bekende Mambo Beach. Heerlijk zwemmen en snorkelen in de azuurblauwe Caribische Zee, omgeven door de prachtige flamingo’s. Sluit de dag af bij een levendige beachclub en nuttig een heerlijke cocktail. Afwisseling in Curaçao is er genoeg. Bezoek natuurlijk het bekende Willemstad met de Pontjesbrug en Fort Amsterdam. Ben je een cultuurliefhebber? Dan is het Curaçao Maritiem Museum en Curaçao Seaquarium het bezoeken meer dan waard. 

“Curaçao is een geweldige plek als je even volledig wilt relaxen. De stranden zijn fantastisch en Willemstad is fraai” - Victor

Groepsreizen naar Curaçao
Ook de natuur op Curaçao is geweldig. Neem het Nationale Park Christoffelpark dat een mix is van exotische planten en vogels. Het op ruim 300 meter hoogte gelegen park geeft bovendien een fascinerend uitzicht over het eiland. Het glooiende en groene landschap is indrukwekkend om te zien. Als strandliefhebber is de Jan Thiel Baai ook een aanrader. Witte stranden in combinatie met wuivende palmbomen. Wil je een watersportactiviteit doen? Dan kun je heerlijk surfen, kanoën of kajakken. Aan de kade vind je bovendien vele gezellige restaurants. Als dit je geen ultiem vakantiegevoel geeft. 

De 5 unieke hoogtepunten van Curaçao

 • Mambo beach omgeven met prachtige flamingo’s
 • Willemstad met de Pontjesbrug en Fort Amsterdam
 • National Park Christoffelpark met exotische planten en vogels
 • Witte stranden en palmbomen bij de Jan Thiel Baai
 • Gezelligheid bij de vele beachclub en restaurants

Boek jouw single reis naar Curaçao
In Willemstad heb je een drijvende markt aan de kade in Punda. Ervaar de fijne sfeer dat hier heerst. Heb ook zeker oog voor het knalgele winkeltje Penha Punda uit begin 18e eeuw. Wil je het relaxte leven van de Caraïben ervaren?

Boek direct jouw single reis naar Curaçao.

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis HBO+ Luxe relaxen op Curaçao

8
Livingstone JanThiel Resort

Heb jij altijd al naar de Caribbean willen gaan? Dan is dit je kans! Voor een super scherpe prijs kan jij 8 dagen genieten van al het moois wat Curaçao te bieden heeft! Het wordt heerlijk, luxe genieten tijdens deze singlereis!

 • 30-55 jaar
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1799,00
Curaçao - Jan Thiel - Jan Thiel city
Reisthema's:
Verblijf:
Resort
Verzorging:
Logies
Vervoer:
 • 1 vertrekdata
 • Eerste vertrekdatum: 05-10-2024
 • Laatste vertrekdatum: 05-10-2024
Waardering door singles: 9.6
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen