Ontdek China met andere singlesGeniet van onze single reizen naar China en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar China

China is een bijzonder vakantieland. Het is een van de snelst groeiende economieën ter wereld, en steden als Shanghai en Beijing blijven zich non-stop uitbreiden. Op het platteland is het precies andersom; daar staat de ontwikkeling al jarenlang stil. Dit unieke contrast zul je nergens anders tegenkomen, en is slechts een van de vele dingen die je zullen verrassen als je meegaat op een singlereis naar China.

Singlereizen.nl heeft voor jou een stel avontuurlijke singlevakanties uitgezocht. Op deze groepsreizen gaan jij en de andere singles alle bekende en minder bekende kanten van China ontdekken. Zo kun je niet alleen de Chinese Muur bezichtigen, maar er zelfs op overnachten! De Verboden Stad, het Plein van de Hemelse Vrede, de Hutongs, het Terracotta leger, fietsen over de muur van Xi’an — dit zijn de meest complete en goed verzorgde singlevakanties die je kunt vinden! De reisleiding is expert op het gebied van unieke vakanties, en zal ervoor zorgen dat dit een reis wordt die je van je leven niet meer vergeet. Als jij klaar bent voor een spannend avontuur in China, neem dan snel een kijkje op deze pagina!

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis China 22-daagse rondreis

Accommodatie SCB

Ontdek de hoogtepunten van China tijdens deze mooie rondreis. Bewonder prachtige landschappen bestaande uit valleien, karstbergen, kliffen, meren, riviertjes en watervallen. Proef de Chinese cultuur in de steden Beijing, Chengdu, Xi'an en Hongkong. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

  • 18-45 jaar
  • 25-35 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 2324,00
China - Beijing - Beijing city
Reisthema's:
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
  • 1 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 05-09-2021
  • Laatste vertrekdatum: 05-09-2021
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen