Single reizen - Last minute Ontdek en beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Brazilië

Een singlereis naar het indrukwekkende Brazilië beleven? Ontdek de rijke cultuur, ongerepte natuur en Caribische gezelligheid. Dans door het land, peddel samen in een kano door de Amazone, aanschouw de immense watervallen en rust uit op hagelwitte stranden. Brazilië is een land om nooit te vergeten met een fantastische groep alleenstaande reisgenoten!  

Verliefd op Brazilië
Brazilië is echt een land waar je verliefd op kan worden. En misschien ook nog wel die leuke single die mee is. Het land biedt voor ieder wat wils. Surfen op de meest betoverende locaties, dieren spotten, kajakken of duiken tussen de tropische eilandjes. De Braziliaanse bevolking ontvangt je hartelijk.

Carnaval in Brazilië
Carnaval in het zuiden van Nederland is mooi, maar weleens in Brazilië geweest tijdens de Carnaval? Daar weet je echt niet wat je meemaakt. Tijdens de singlereizen in februari kan je erbij zijn. Een typisch bucketlist tripje. Zeker in Rio de Janeiro is het feest. Naast het wereldberoemde carnaval geniet je van de geweldige stranden zoals Copacabana en Ipanem.

Maranhenses National Park
Het welbekende Maranhenses National Park, oftewel ontelbaar veel blauwe meren en schitterende witte duinen. Een bezoek meer dan waard. De regen vormt hier duizenden kristalheldere meren tussen de duinen. Het is een ongelooflijk indrukwekkende verschijning in Brazilië. Alsof je over de wolken loopt, echt een sprookje!

Suikerbroodberg Brazilië
Wel eens gehoord van de Suikerbroodberg? Met een kabelbaan bereik je de top. Vervolgens geniet je samen van een betoverend vergezicht. Een andere, zeer beroemde berg, waar het beeld van Jezus bovenop staat, is de Corcovado. Dit beeld is in 2007 verkozen tot één van de zeven moderne wereldwonderen.

Uitgestrekte natuurgebieden
Brazilië is een bijzondere mix van zo een beetje als wat er te bedenken valt. Exotische stranden, het Amazone gebied, gigantische bergen, uitgestrekte natuurgebieden, indrukwekkende canyons en het grootste draslandgebied ter wereld. Brazilië wordt hoe dan ook een onvergetelijke en indrukwekkende ervaring vol hoogtepunten!

Heerlijk vertoeven in Brazilië? Bekijk het aanbod.

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als er weer single reizen naar Brazilië zijn?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen