Single reizen - Aanbiedingen Ontdek en beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Albanie

De trouwe kijkers van Wie is de Mol hebben het al gezien. Met een single reis naar Albanië maak je kennis met prachtige natuur, stranden en culturele oudheden. Bezoek het midden in de heuvels gelegen dorp Berat. De fotogenieke “duizend ramen” zijn de moeite van het bezichtigen waard. Gjirokastër en de hoofdstad Tirana zijn steden met prachtige Ottomaanse woningen. Slenter door de nauwe straatjes op zoek naar kerken, kloosters en moskeeën. Gelegen aan de Ionische en Adriatische zee worden strandliefhebbers op hun wenken bediend. In het zuiden ligt het fraaie Saranda en Ksamil Beach. Prachtige kleine witte- en kiezelstrandjes in combinatie met gezellige Albanese restaurants.

“Dit zijn van die onontdekte pareltjes. Albanië is een zeer mooi land en de variatie van cultuur, natuur en strand is geweldig” - Lisa

Groepsreizen naar Albanië 
Albanië is een reis voor singles die van vernieuwing houden. De Albanese Alpen en het meer van Ohrid zijn de moeite waard. Hou je ogen open en wie weet spot je een aantal wilde dieren zoals wolven, vossen, jakhalzen, lynxen of de bruine beer. Ook zijn er prachtige National parken om te bezoeken, zoals Bredhi i Drenovës, Dajt en Divjakë-Karavasta. Wil je nog iets cultureels zien? In Krujë ligt het imposante kasteel van Skanderbeg. 

5 redenen voor een single reis naar Albanië

  • Het dorp Berat met het fotogenieke “duizend ramen”
  • De prachtige stranden aan de Ionische en Adriatische zee 
  • De steden Gjirokastër en Tirana met de typische Ottomaanse woningen
  • Het meer Ohrid en de Albanese Alpen met het wild life
  • National parken Bredhi i Drenovës, Dajt en Divjakë-Karavasta

Boek jouw single reis naar Albanië
In Albanië ligt veel moois verdeeld over het land. Zo ligt in het noorden de eeuwenoude verdedigingstoren, fantastisch om te zien. Sta je open voor een reis naar dit Balkanland?

Boek direct jouw single reis naar Albanië. 

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen