Reizen naar Herceg Novi met andere singlesSingle reizen naar Herceg Novi, geniet en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar charmant en natuurrijk Herceg Novi

Herceg Novi is zowel een gebied als een stad in Montenegro. De naam betekent letterlijk vertaald “Nieuwe Hertog”. Herceg Novi behoort tot de Baai van Kotor. Deze is opgedeeld in vier golven: de golf van Herceg Novi, de golf van Tivat, de golf van Risan en de golf van Kotor.

Herceg Novi bevat veel kuststeden en dorpen, waaronder de gelijknamige stad Herceg Novi en het spa centrum Igalo met rijke keuze aan heerlijke spa faciliteiten. De stad Herceg Novi is prachtig om rond te kijken tijdens je singlereis, met zijn oude maar bruisende binnenstad vol indrukwekkende architectuur, met gebouwen uit de 15e, 16e en 17e eeuw. Ook zijn er plaatselijke excursies waarbij je meer kan leren over de rijke cultuur en geschiedenis van Montenegro. Verder zijn er nog talloze stadjes en dorpjes in Herceg Novi waar je je prima kan vermaken!

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Actief en Cultuur in Montenegro

Accommodaties Montenegro

Raften op de Tara Rivier, mountainbiken door de natuur, canyoning in Nevidio, kajakken over het meer van Skadar: deze actieve rondreis zit vol onvergetelijke activiteiten! Naast actie relaxen we de laatste dagen in een heerlijk appartement een de kust en kun je genieten van de zon en het heerlijke klimaat. Ga jij mee?

  • 20-35 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1679,00
Montenegro - Herceg Novi - Igalo
Reisthema's:
Verblijf:
Zie beschrijving
Verzorging:
Vlgs programma
Vervoer:
  • 2 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 12-09-2024
  • Laatste vertrekdatum: 12-09-2024
Waardering door singles: 8.2
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen