Rome city ontdekken met andere singlesOntdek Rome city in een single reis met andere singles.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar cultureel en romantisch Rome city

Wie aan de stad Rome denkt, denkt ongetwijfeld direct aan het Vaticaan. Maak je een singlereis naar Rome of een kortere stedentrip, bezoek dan zeker de Sint-Pietersbasiliek met haar indrukwekkende voorplein, de Jezuïetenkerk Il Gèsu, de Spaanse Trappen en de mooiste en bekendste fontein van Rome, de beroemde Trevifontein. Deze Trevifontein was diverse keren het decor van verschillende films zoals 'La Dolce Vita' en de 'Roman Holiday'. Een van de mythen van de Trevifontein zegt dat het werpen van twee muntjes je in staat stelt om je geliefde in de Eeuwige stad te ontmoeten. Drie muntjes gooien leidt tot een huwelijk of scheiding. Er worden heel veel muntjes in de Trevifontein gegooid, die de gemeente Rome besteedt aan goede doelen.

Ook de Sixtijnse Kapel kan worden bezocht als onderdeel van de Vaticaanse musea, net als de door Rafaël beschilderde kamers. De tuinen van het Vaticaan kunnen onder leiding van een gids ook bezichtigd worden en zijn zeer de moeite waard. Rome heeft veel weg van een openluchtmuseum met haar triomfbogen en overwinningszuilen, het imposante Colosseum en tempels. Bezoek ook eens Caracallathermen, het beste bewaarde Romeinse badhuis van de stad. Rome is boeiend en overweldigend dus wat ons betreft een aanrader als je deze bijzondere stad beter wilt leren kennen.

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Wandelvakantie naar Rome

Loriana Park hotel

Wandel mee over de Via Francigena, de oudste pelgrimsroute naar Rome. Tijdens deze 9-daagse wandelvakantie lopen we zes dagen door prachtige Italiaanse landschappen. We verblijven in comfortabele hotels en je bagage wordt vervoerd. We sluiten de reis af met een vrije dag in Rome, zodat je de stad kunt verkennen.

  • 50-75 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1395,00
Italië - Rome - Rome city
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
  • 1 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 07-05-2025
  • Laatste vertrekdatum: 07-05-2025
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen