Reizen naar Willemstad met andere singlesSingle reizen naar Willemstad, geniet en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar het kleurrijke Willemstad

Proef de Carabische sfeer van Curaçao in het gebied Willemstad, gelegen aan de zuidwestkust van het eiland. Tijdens je single reis zal je hier volop van de zon kunnen genieten, bijvoorbeeld tijdens een bezoekje aan het nabijgelegen Barbara Beach.

Punda
Naast stranden bestaat het gebied uit een aantal wijken met ieder hun eigen kenmerken, die van elkaar gescheiden worden door de haven. De wijk Punda is het echte centrum van het gebied. Je vindt hier de leukste winkels, restaurants en barretjes! Daarnaast staat de wijk natuurlijk bekend om de pastelgekleurde huisjes uit de 17e eeuw op de Handelskade bij de Sint Annabaai. En natuurlijk de Pontjesbrug!

Otrabanda
De wijk Otrabanda was vroeger niet altijd even aantrekkelijk maar tegenwoordig volledig gericht op toerisme. Het Kura Hulanda museum is zeker een bezoekje waard! Tijdens je verblijf in Willemstad kan een bezoek aan Rif Fort zeker niet ontbreken. Winkelcentrum by day en uitgaansgelegenheid by night!

Een voordeel van Willemstad is dat alles op gepaste loopafstand van elkaar verwijderd is. Zo bezoek je in één dag gemakkelijk bovenstaande hotspots, maar ook Fort Amsterdam, het Koningin Wilhelminapark, de Mikve Israel-Emanuel synagoge en een van de oudste winkels van Willemstad; Penha. Ben je liefhebben van een relaxte zonvakantie, dan kan je je bezoek aan alle hotspots van Willemstad zeker ook verspreiden over je gehele verblijf in het prachtige gebied. Enthousiast? Bekijk snel alle single reizen naar Willemstad!

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Zon, Zee en Strand op Curaçao

Hotel Kura Botanica

Ben je op zoek naar zonnigere tijden en ben jij ook zo toe aan een relaxte strandvakantie met een leuke groep singles? We nemen je graag mee met onze singlereis naar Curaçao, voor velen een echte droombestemming... Geniet van dit mooie eiland in de zon en beleef een heerlijke winterzonvakantie.

  • 25-39 jaar
  • 30-45 jaar
  • 30-49 jaar
  • 30-55 jaar
  • 35-49 jaar
  • 35-55 jaar
  • 40-55 jaar
  • 40-59 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
Binnenkort beschikbaar
Curaçao - Willemstad - Willemstad city
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Logies , Logies en Ontbijt
Vervoer:
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen