Dalyan ontdekken met andere singlesOntdek Dalyan in een single reis met andere singles.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Dalyan

In het zuiden van Turkije, aan de Lycische kust ligt het mooie dorp Dalyan. Het is een plaats vol met natuurschoon en historische bezienswaardigheden. Zo vind je hier 8 km van de kust de eeuwenoude stad Kaunos. Kaunos was vroeger een belangrijke havenstad, maar werd rond de 15e eeuw verlaten. In 1996 begonnen er opgravingen in dit gebied, die zelfs vandaag de dag nog bezig zijn! Zo zijn er onder andere zes tempels, de Akropolis (het hoogste punt van een stad), Romeinse baden en de stadsmuren opgegraven! Voor de single ontdekker een paradijs! Maar er is ook genoeg te doen in dit veelzijdige dorp, geniet van de beroemde modderbaden, waar je heerlijk kunt ontspannen. Of ga mee met diverse tours, zoals een jeepsafari door Kaunos, waarbij je in het gezelschap van enthousiaste gidsen de verlaten stad leert kennen, of de 12 Islands Tour, waarbij je op een typische Turkse Gület verschillende eilanden bezoekt en ook kunt genieten van het prachtige water! Maar je kunt ook lekker chillen op İztuzu beach, waar je ideaal kunt zwemmen. Of schuif aan bij een authentiek Turks restaurantje, waar je onder het genot van mooie weer en een prachtig uitzicht kunt genieten van heerlijke gerechten. Vlees, vis, vegetarisch: je kunt hier van alles krijgen! Dus houd jij van bestemmingen met een rijke geschiedenis, een mooie omgeving en uitstekende excursiemogelijkheden? Zoek dan niet verder en ga mee met een van onze single reizen naar Dalyan, want Dalyan heeft dit allemaal!

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Zorgeloze Zonvakantie aan de Turkse kust

8.2
Portakal hotel

Wil je de minder toeristische kant van Turkije ontdekken? Ga dan met deze singlereis mee naar Dalyan, de parel van de Turkse kust. Spot vogels tijdens een vaartocht over de rivier door een beschermd natuurgebied, ontspan tijdens de 12-eilanden boottocht, ga shoppen op de markt in Fethiye of bezoek een antieke stad.

 • 50-75 jaar
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 795,00
Turkije - Lycische kust - Dalyan
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
LO + 1 x lunch
Vervoer:
 • 2 vertrekdata
 • Eerste vertrekdatum: 19-06-2021
 • Laatste vertrekdatum: 18-09-2021
Nog geen waardering

Singlereis Yogavakantie aan de Turkse kust

8.2
Portakal hotel

Deze yogareis aan de Turkse kust is een ideale vakantie om te ont-moeten. Je verblijft in een rustig gelegen hotel in Dalyan, een dorp zonder massatoerisme, waar je optimaal kunt ontspannen. Naast twee yogalessen per dag, kun je ervoor kiezen om excursies te doen, zodat je ook de veelzijdige omgeving kunt leren kennen.

 • 35-65 jaar
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 930,00
Turkije - Lycische kust - Dalyan
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
 • 2 vertrekdata
 • Eerste vertrekdatum: 26-06-2021
 • Laatste vertrekdatum: 11-09-2021
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen