Reizen naar Lanzarote met andere singlesSingle reizen naar Lanzarote, geniet en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar schilderachtig Lanzarote

Lanzarote is het meest noordelijke eiland van de Canarische eilanden. Doordat het eiland vaak bedekt is geweest met lava, heeft het weinig begroeiing. Maar dit zorgt juist voor een aparte uitstraling en maakt het landschap zeker niet minder interessant! Ga mee met een bus tour door het Timanfaya Nationaal Park, waarbij je het mooiste van het landschap van Lanzarote kunt bewonderen, zoals vele kraters en vulkaankegels. En in het restaurant van het park kun j enog gezellig wat eten en drinken als je even wilt uitrusten.

Voor de actieveling is er op dit mooie eiland zat te doen. Er zijn veel watersportmogelijkheden, zoals duiken, kanoën, windsurfen en meer! Er is zelfs een waterpark en diverse dierentuinen! En wat helemaal uniek is zijn de safari’s in onderzeeërs! Dat is een ervaring die je echt niet wilt mislopen! Je kunt natuurlijk ook gewoon even bijkomen op het strand en genieten van de zon. Als je liever lekker wilt shoppen kan dat ook, van hardware winkels tot leuke bazaars: de keuze is aan jou! En ’s avonds kun je gewoon lekker chillen bij een restaurant, onder het genot van een heerlijke maaltijd met een lekker drankje. En dat is natuurlijk gezellig met de andere singles uit je groep!

Lees ook het artikel 'Lanzarote, een eiland om te ontdekken'. Lanzarote heeft in ieder geval genoeg te bieden om je vakantie helemaal geweldig te maken. Boek daarom snel een van onze single reizen naar Lanzarote en geniet van dit prachtige eiland!

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als er weer single reizen naar schilderachtig Lanzarote zijn?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen