Ontmoeten wij jou ook?Zon, Zee en Strand Op Zakynthos

Boek nú, betaal later

Singlereis Zon, Zee en Strand Op Zakynthos

8.4
Hotel Zante Anamar

Ontdek Zakynthos met haar prachtige stranden, de indrukwekkende Blue Caves en het mooie binnenland. Geniet van Griekse Mezedes, ga mee snorkelen of vaar mee met een fijne boottocht, maar relax vooral op de hagelwitte stranden met helderblauw water. op Zakynthos beleef je zeker een fantastische vakantie!

Wat kun je verwachten?

  • 4-sterrenhotel op ca. 100m van het strand
  • Op loopafstand van centrum Argassi
  • Leuke, afwisselende excursiemogelijkheden
  • Nederlandse reisleiding gedurende de gehele reis
  • Helderblauw water en hagelwitte stranden
vanaf € 1199,00
Singlereis Zon, Zee en Strand Op Zakynthos
Singlereis Zon, Zee en Strand Op Zakynthos
Singlereis Zon, Zee en Strand Op Zakynthos
Singlereis Zon, Zee en Strand Op Zakynthos
Singlereis Zon, Zee en Strand Op Zakynthos
Singlereis Zon, Zee en Strand Op Zakynthos
Singlereis Zon, Zee en Strand Op Zakynthos
Singlereis Zon, Zee en Strand Op Zakynthos
Singlereis Zon, Zee en Strand Op Zakynthos
Singlereis Zon, Zee en Strand Op Zakynthos
Singlereis Zon, Zee en Strand Op Zakynthos
Singlereis Zon, Zee en Strand Op Zakynthos
Singlereis Zon, Zee en Strand Op Zakynthos
Singlereis Zon, Zee en Strand Op Zakynthos
Singlereis Zon, Zee en Strand Op Zakynthos
Singlereis Zon, Zee en Strand Op Zakynthos
Griekenland - Zakynthos - Argassi
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Reisgenoten:
  • 40-55 jaar
  • 45-59 jaar
  • 50-65 jaar
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
Meer info & reserveren
  • Reisthema's:
  • Verblijf:

Singlereis Zon, Zee en Strand Op Zakynthos

Een verfrissende duik in azuurblauw water of bezoek verscholen strandjes en adembenemede grotten... Klinkt dit als jouw ideale vakantie? Ga mee en ontdek de leuke badplaatsen, het ongerepte binnenland met authentieke dorpen, talloze olijfbomen, slingerweggetjes, wijngaarden en kerkjes. Je kunt lekker tot rust komen maar er zijn ook heel veel mogelijkheden om het eiland te ontdekken.

Vanaf het Venetiaanse kasteel bij Zakynthos-Stad, gebouwd op de heuvels rondom de stad, heb je prachtig uitzicht over het eiland. Via slingerweggetjes rijd je door het binnenland van het eiland en kom je, naast loslopende geiten en talloze olijfbomen, typische Griekse dorpjes tegen en een aantal wijngaarden waar je kunt genieten van een proeverij en rondleiding. Het binnenland is mooi, maar de kustlijn doet er nog een schepje bovenop. De meest mooie en bijzonderste stranden en Blue Caves van Griekenland vind je misschien wel hier, op en rond Zakynthos. Neem Marathonisi Island: aan de voorkant van het eiland leggen de Caretta Caretta schildpadden hun eieren en aan de achterkant van het eiland vind je de fotogenieke blauwe grotten.

Het westen wordt gekenmerkt door een adembenemende onderwaterwereld en ruige kliffen. Enjoy the view over Navagio Beach, een echt bucketlistmomentje! Indrukwekkende rotsen rondom het strand en helderblauw water zoals je nooit eerder zag. Voor een zijdezacht huidje nemen we je mee naar een natuurlijke spa, kuuroordstrand Xigia Beach. In deze prachtige baai stroomt vanuit de rotsen zwavel en collageen het zeewater in; de hemel voor je huid. Ook Dafni Beach is een schot in de roos… Alleen al de weg er naar toe is te gek. Vouw je handdoekje uit onder de schaduwbomen of relax in een van de strandtavernes terwijl je de zon in de zee ziet zakken. Vergeet tijdens deze reis zeker niet je snorkel mee te nemen; via de houten brug kom je op het idyllische Cameo Island en ontdek je de mooie onderwaterwereld. Een bootje huren en touren langs de mooie noordoostkust is ook zeker een must do. Dit alles is nog maar slechts een greep uit onze lievelingsplekjes op het eiland.

Tijdens deze reis verblijven we in de badplaats Argassi. Geniet van echte Griekse mezedes zoals verse calamaris, tzatziki, keftedes en gevulde wijnbladeren in één van de tavernes, slenter langs de winkeltjes of bezoek de gezellige barretjes. Een fijn hotel met zwembad, vlakbij het zandstrand en op loopafstand van het centrum, zorgt ervoor dat jij helemaal kunt opladen tijdens de vakantie.

Naar activiteiten
  • Verblijf
  • Verblijf 4* hotel
  • Verblijf in een kamer voor alleengebruik of een gedeelde kamer
  • Verzorging o.b.v. Logies/Ontbijt
  • Overig
  • Nederlandse reisleiding
  • Vervoer - Vliegtuig
  • 1 stuk handbagage en 20 kg ruimbagage
  • Chartervlucht
  • Luchthavenbelasting en vliegbelasting
  • Transfer luchthaven-hotel v.v.
  • Verblijf
  • Lunch, diners en drankjes
  • Overige maaltijden en drankjes
  • Vermaak
  • Optionele activiteiten en excursies
  • Overig
  • Boekingskosten à €20
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting à €7 p.k.p.n. (ter plaatse)

Activiteiten

Tijdens jouw vakantie zijn er naast relaxen en uitgaan ook voldoende mogelijkheden voor leuke activiteiten en excursies. Wat dacht je van een boottocht, duiken, snorkelen of een bezoek aan Kefalonia? Uiteraard zal een Griekse avond ook niet ontbreken tijdens jouw vakantie, met een heerlijk diner in Griekse style!

Optioneel
Tijdens deze reis zijn er diverse optionele excursies bij te boeken. Zo kun je zelf jouw vakantie-programma beslissen.Onderstaande excursies worden ter plaatse aangeboden.  De prijzen van 2024 zijn nog niet bekend, onderstaand staan de prijzen van seizoen 2023.

Avontuurlijk zeesafari naar de grotten van Keri
Niet alleen het eiland van boven is mooi, ook onder water is er van alles te zien op Zakynthos. De kapitein laat je de mooiste plekjes en snorkelstops zien waar je normaal niet kunt komen. Zo kun je prachtig snorkelen bij Marathonissi Island. Hier zijn diverse anemonen, kleurrijke vissen en bestaat er de kans om de Caretta Caretta zeeschildpadden te zien. Deze zeeschildpadden leggen hun eieren in mei/juni in de baai van Laganas. De kans is dus groot dat je er een tegen komt. Met als laatste stop Cameo Island! Tot slot drinken we nog wat in een gezellig barretje wat deels op het strand en in de zee ligt.
Richtprijs: €40

Turtle Island boottocht
Stap aan boord van onze privé boot voor een boottocht langs de schildpadden, rotskust en Turtle Island. Snorkelspullen zijn aan boord aanwezig, om de onderwaterwereld tussentijds te bewonderen
Richtprijs: €30

Duiken bij Laganas
Ontdek de onderwaterwereld van Laganas, waar je duikt in de Caretta-zone. Het zeeleven wordt hier goed beschermd en dus ook goede kans om prachtige vissen en zeeschildpadden te spotten en te duiken naar tunnels en riffen. Een bijzondere belevenis! Je bent ruim een uur in het water.
Richtprijs: €60

Quad of Jeep safari over het eiland
Heb jij zin in actie en avontuur? Huur dan een quad! Je kunt deelnemen aan een georganiseerde quadsafari, maar uit ervaring blijkt dat het zelf uitstippelen van een route vele malen leuker is. Zo kunnen we zelf het tempo bepalen! Cross door Zakynthos-Stad richting de haven van Dafni Beach, wat een heerlijke weg is om te rijden met de quads met kronkelende weggetjes. We stoppen bij het strand voor een verfrissende duik en gaan gezellig lunchen bij een strandtentje. Vervolg je route bijvoorbeeld in de richting van Gerakas en maak een korte stop bij de biologische boerderij. In Gerakas kan je ook een korte stop maken en een kijkje nemen bij de schildpaddenopvang. Er zijn genoeg leuke routes om het eiland te verkennen!
Richtprijs: Jeep €55 p.p. / Quad huur ca. €95 (per quad)

Griekse Cooking Class
Leer koken als een echte Griek. We leren diverse typische gerechten uit de Griekse keuken, waaronder Stifado gemaakt uit de houtoven, waarbij je ook meer leert over de geschiedenis van de Griekse keuken. Na afloop genieten we, onder het genot van een lekker wijntje, van onze huisgemaakte gerechten.
Richtprijs: €70

Griekse avond
Natuurlijk mag een échte Griekse avond niet ontbreken tijdens jouw vakantie. Griekse muziek, heerlijk dineren en de gezelligheid van je medereizigers. Eigenlijk heb je meer ingrediënten niet nodig voor een fijne avond! Inclusief Griekse salade, mixed grill en een halve fles wijn.
Richtprijs: €30 transfer + Á la carte prijs

Kefalonia 
Het grootste eiland van de Ionische Eilandengroep is Kefalonia. We bezoeken vandaag de hoogtepunten op Kefalonia, waaronder het Melissani meer waar je kunt kiezen voor een leuke boottocht. Daarnaast bezoeken we de Drogerati grot en genieten we van het schitterende uitzicht. We lunchen in een pittoreske taverne direct aan zee. Deze excursie duurt een hele dag. Nadat we de verschillende hoogtepunten van Kefalonia hebben bezocht, stappen we weer op de boot richting Zakynthos.
Richtprijs: €50

Historische highlights van Zakynthos
Vandaag brengen we een bezoek aan de meest authentieke plekjes van Zakynthos. We maken kennis met de cultuur en de prachtige natuur. Tijdens deze excursie zal de gids van de excursie, verhalen vertellen over onder andere de Griekse mythologie en de Griekse muziek.
Richtprijs: €35

Scheepswrak en Blauwe grotten
Helaas gesloten in 2024 i.v.m. risico op aardverschuivingen als geval van erosie van de omringende kliffen
Navagio Bay staat vooral bekend om zijn scheepswrak. Deze schilderachtige baai is omringd door kalkstenen rotsen en kliffen wat het geheel een mysterieuze uitstraling geeft, welke wij bezoeken per speedboot. Het strand in combinatie met de azuur blauwe zee maakt het tot een droomlocatie. Het is niet voor niets de meest gefotografeerde baai van Zakynthos! Vervolgens varen we door naar de blauwe grotten, waar we onder andere kunnen zwemmen in het helblauwe water.
Richtprijs: €40

Ter plaatse zal de reisleiding je meer vertellen over de excursie-mogelijkheden. Mocht je zelf een leuk idee hebben, laat dit dan aan de reisleiding weten. Hij/zij kijkt graag naar de mogelijkheden!

Naar verblijf
  • Verblijf
  • Verblijf 4* hotel
  • Verblijf in een kamer voor alleengebruik of een gedeelde kamer
  • Verzorging o.b.v. Logies/Ontbijt
  • Overig
  • Nederlandse reisleiding
  • Vervoer - Vliegtuig
  • 1 stuk handbagage en 20 kg ruimbagage
  • Chartervlucht
  • Luchthavenbelasting en vliegbelasting
  • Transfer luchthaven-hotel v.v.
  • Verblijf
  • Lunch, diners en drankjes
  • Overige maaltijden en drankjes
  • Vermaak
  • Optionele activiteiten en excursies
  • Overig
  • Boekingskosten à €20
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting à €7 p.k.p.n. (ter plaatse)
Griekenland , Zakynthos , Argassi
Naam verblijf
Hotel Zante Anamar
Type verblijf
Hotel
Zoover score:
8.4
100 meter
500 meter

Verblijf Hotel Zante Anamar

Beschrijving

Hotel Zante Anamar ****
Tijdens deze vakantie verblijven we in Hotel Zante Anamar in Argassi, een gezellige badplaats in het zuidoosten van het eiland. Op slechts ca. 100 meter vind je het heerlijke strand. Het hotel ligt op loopafstand (ca. 10 minuten) van het centrum van Argassi met leuke restaurantjes en winkeltjes. Zakynthos-Stad ligt op ongeveer 3 km afstand van het hotel.

Faciliteiten
Het hotel heeft ca. 45 kamers verdeeld over drie verdiepingen. Het heerlijke buitenzwembad nodigt uit voor een verkoelende duik en op het terras kun je heerlijk genieten van de zon. Uiteraard zijn er ligbedjes en parasols beschikbaar.

Naast de 24-uurs receptie beschikt het hotel over een kleine bibliotheek en biljart. Voor het ontbijt kun je terecht in het restaurant. Ook is er een (pool)bar voor een verfrissend drankje of een snelle snack of eenvoudige maaltijd. Gratis Wi-Fi is overal beschikbaar.

Kamers
De standaardkamers zijn van alle gemakken voorzien zoals gratis Wi-Fi verbinding, airco, koelkastje en TV. De kamers zijn ca. 18 m2 en ingericht met houten meubels. In de badkamer vind je een douche, toilet en föhn. Alle kamers beschikken over een balkon met zitje.

Kamertype
Bij deze reis heb je de keuze uit een eigen kamer of een gedeelde kamer. Wanneer je kiest voor een eigen kamer, heb je een 2-persoonskamer voor alleengebruik tot je beschikking. Vind je het gezelliger om een kamer te delen? Dan deel je een kamer met iemand van hetzelfde geslacht. Wij reserveren dan uiteraard een kamer met twee losse bedden.

Verzorging
Tijdens deze reis verblijven we op basis van Logies en Ontbijt. ’s Ochtends staat er een lekker ontbijtbuffet klaar. Voor het diner zoeken we met elkaar gezellige restaurantjes op (excl.).

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?

Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage

Voor deze reis wordt een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Betalingsvoorwaarden

Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Het begin van jouw vakantie

Je vakantie begint op het afgesproken meetingpoint waar jij je reisgenoten zult ontmoeten. Meer informatie wordt nader beschreven in de reisdocumenten welke je een week voor vertrek per e-mail zult ontvangen.

In de meeste gevallen reist de reisleiding met je mee. Het kan voorkomen dat de reisleiding al op bestemming is en zal jou dan op het vliegveld verwelkomen.

Boek jij een reis kort voor vertrek? Dan kan het voorkomen dat je een ander reisschema volgt dan de rest van de deelnemers.

Samenstelling groep

De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze singlereis. Voldoe je niet exact aan de opgegeven criteria, maar wijkt jouw leeftijd maximaal vijf jaar af? Geen probleem. Zolang de inhoud van het programma je aanspreekt, je enthousiast bent, zelfstandig kunt reizen en nieuwe, gezellige mensen wilt leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij je graag op deze singlereis.

Reisdocumenten

Voor deze reis is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een paspoort of identiteitskaart zijn. Je legitimatiebewijs dient geldig te zijn tot en met het einde van je vakantie.

Voorbehoud

Reisprogramma onder voorbehoud van wijzigingen.

Verzekeringen

Een meepakker is de reis- en/of annuleringsverzekering. Mocht je deze niet hebben dan is het misschien een tip deze tegelijk met het boeken af te sluiten. 

Vertrekgarantie

Op het moment dat er voldoende deelnemers zijn voor een vertrekdatum, krijgt de reis 'Vertrekgarantie'. Je kunt dit terugvinden in het overzicht met de data en prijzen.

De vertrekgarantie staat los van de reisadviezen m.b.t. het corona-virus. 

Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten. Voor weekendjes weg en midweken, zal dit uiterlijk 7 dagen voor vertrek het geval zijn.

'Alles mag, niets hoeft'

Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat je dan kiest voor een groepsreis waarbij je je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje. Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jouw vakantie!

Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod.  Denk hierbij aan een leuke excursie of een tip voor een leuke horeca-gelegenheid.

Reisleiding

Het succes van onze reizen is mede te danken aan de enthousiaste reisleiding die klaar zal staan voor de groep en jou ter plaatse wegwijs zal maken. Alle organisatorische zaken worden uit handen genomen. Zo organiseert hij/zij de leukste activiteiten/excursies, informeert je over de gezelligste beachclubs, restaurants en bars en zal een programma opstellen op basis van de wensen van de groep. Dit resulteert in het ultieme groepsgevoel waarbij individuele vrijheid vanzelfsprekend is. 

Naar vervoer
  • Verblijf
  • Verblijf 4* hotel
  • Verblijf in een kamer voor alleengebruik of een gedeelde kamer
  • Verzorging o.b.v. Logies/Ontbijt
  • Overig
  • Nederlandse reisleiding
  • Vervoer - Vliegtuig
  • 1 stuk handbagage en 20 kg ruimbagage
  • Chartervlucht
  • Luchthavenbelasting en vliegbelasting
  • Transfer luchthaven-hotel v.v.
  • Verblijf
  • Lunch, diners en drankjes
  • Overige maaltijden en drankjes
  • Vermaak
  • Optionele activiteiten en excursies
  • Overig
  • Boekingskosten à €20
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting à €7 p.k.p.n. (ter plaatse)

Vervoer

Met het vliegtuig

We verzamelen met de groep op Schiphol. Het juiste tijdstip en het verzamelpunt zal in de reisinformatie staan, die je voor vertrek per mail toegestuurd krijgt.

Er wordt gevlogen vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar de luchthaven van Zakynthos. Op de luchthaven staat de transfer klaar, die je in ongeveer 20 minuten naar de accommodatie brengt.

Bagage
Naast je handbagage, mag je 20kg ruimbagage meenemen tijdens deze reis. Deze zijn inbegrepen in de reissom.
 
Vluchtschema 
Op dit moment zijn de vluchttijden nog niet bekend.

Vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo
  • Verblijf
  • Verblijf 4* hotel
  • Verblijf in een kamer voor alleengebruik of een gedeelde kamer
  • Verzorging o.b.v. Logies/Ontbijt
  • Overig
  • Nederlandse reisleiding
  • Vervoer - Vliegtuig
  • 1 stuk handbagage en 20 kg ruimbagage
  • Chartervlucht
  • Luchthavenbelasting en vliegbelasting
  • Transfer luchthaven-hotel v.v.
  • Verblijf
  • Lunch, diners en drankjes
  • Overige maaltijden en drankjes
  • Vermaak
  • Optionele activiteiten en excursies
  • Overig
  • Boekingskosten à €20
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting à €7 p.k.p.n. (ter plaatse)

  • SGR

Reviews over deze singlereis:

Klantwaardering

Gebaseerd op 13 reviews
8.9
Singlereizen
56 jaar
8.5

Heerlijk, heb genoten

Heerlijke vakantie gehad. Mooi en schoon hotel,direct aan het strand met fijn zwembad met voldoende strandbedjes. Jammer dat je de bedjes aan het strand moest betalen. Uitstekende ligging, winkeltjes, restaurants en supermarkt op loopafstand.

Mijn tips

Blijf jezelf en doe waar jij zin in hebt. Boottocht naar de blue caves en mini eilandtour zijn aanrader.

Reisperiode: 01-09-2023 ~ 10-09-2023 / Zakantha Beach Hotel

47 jaar
9

super, geweldig, leuk, fantastische op naar de volgende vakantie !!!!!

Het was mijn eerst singlereis en dat was best spannend. maar zeker de moeite waard. ik ben nu al aan het kijken naar volgend jaar, waarom: het is goed geregeld en dan bedoel ik alles je boeking, vliegtuig en je hotel. De reisleider was Andre echt een super toffe vent, als je iets wilde weten kon je met al je vragen terecht. Als je wilde werd je in een WhatsApp groep gezet, gezellig appen alvast met je medereizigers. twijfel niet en ga de uitdaging aan.

Mijn tips

Als het je eerst keer is boek dan zeker een kamer voor je zelf alleen het kost iets meer maar dat geeft wel rust. Voor singelreizen zelf de WhatsApp groep mag van mij eerder aangemaakt worden een week van te voren is echt te kort.

Reisperiode: 01-09-2023 ~ 10-09-2023 / Zakantha Beach Hotel

58 jaar
10

Super

Heb een heerlijke vakantie gehad, was voor mij de eerste keer , voor herhaling vatbaar

Mijn tips

Neem vooral snorkelspullen mee als je hierheen gaat .

Reisperiode: 20-08-2023 ~ 27-08-2023 / Zakantha Beach Hotel

45 jaar
8

Heerlijke week gehad, week is precies goed.

Heerlijke vakantie gehad, zon zee en gezellige mensen. Activiteiten zijn leuk maar sommige dingen in juli gewoon te warm. Dat kun je ook best verwachten, maar wel iets om rekening mee te houden. Eten is overal zalig en heel goed betaalbaar. Hele goede airco op de kamer.

Mijn tips

als tip zou ik willen geven: de eilandtour met de bus. Dat klinkt alsof je de hele dag in een bus zit maar dit is zeker niet het geval! Je komt op mooiere plaatsen dan hele dag met een boot en ook met deze tour ga je in kleine bootjes. De bus is bovendien voor 8 personen dus niet zo massaal. Hotel en ontbijt prima, taxi heen altijd makkelijk, terug van strandjes niet altijd.

Reisperiode: 16-07-2023 ~ 23-07-2023 / Zakantha Beach Hotel

56 jaar
9

Fantastisch, we hadden zo'n leuke groep

Deze vakantie was geweldig. We hadden een hele leuke groep. Leuke uitjes in de avond, heerlijk gegeten, hotel was niet heel bijzonder maar prima: alles aanwezig wat je nodig had. Leuk gelegen in het centrum van Agrassi.

Mijn tips

Griekse avond, Laganas, Olympia. Bar Artemis en bar Avalon. Restaurant Athina, Charlie Chaplin en restaurant Peppermint. En de massages van het naast gelegen hotel.

Reisperiode: 14-06-2023 ~ 23-06-2023 / Zakantha Beach Hotel

51 jaar
9

Geweldig

Was echt geweldig, had het grote geluk met een groep geweldig mooie mensen op pad te mogen. Onvoorstelbaar dat een groep onbekenden zo' n hechte groep kan vormen....Was bij thuiskomst enorm afkicken ! Hele mooie ervaring geweest..

Mijn tips

Excursie mogelijkheden genoeg, restaurants voldoende.

Reisperiode: 02-09-2022 ~ 11-09-2022 / Zakantha Beach Hotel

51 jaar
9

Gewoon geweldig!

In een woord: geweldig! Wat een super leuke en gezellige groep mensen!! Het was mijn 1e singlereis en had her niet beter kunnen treffen!

Mijn tips

Gewoon doen en genieten!

Reisperiode: 02-09-2022 ~ 11-09-2022 / Zakantha Beach Hotel

53 jaar
10

Een fantastische ervaring, met name door de andere deelnemers, zoveel leuke mensen bij elkaar!

De eerste keer een single reis geboekt. Best wel een beetje eng, maar we hebben het echt enorm getroffen, zoveel leuke mensen bij elkaar die echt een hechte groep vormden. Veel zon, zee en strand gezien en ook leuke uitstapjes gemaakt. En 's avonds heerlijk gegeten met z'n allen en genoten van de cocktails en het lokale bier! Motto: Niets moet, alles mag!

Mijn tips

Laat het maar gewoon gebeuren. Ik had boeken en tablet gewoon thuis kunnen laten, gewoon geen tijd voor genomen, was veel te gezellig met de groep.

Reisperiode: 02-09-2022 ~ 11-09-2022 / Zakantha Beach Hotel

53 jaar
9

Top

Super vakantie gehad ! We hadden ook een hele gezellige groep 16 pers .heel veel dingen samen gedaan .

Mijn tips

Zelf niet met excursies mee geweest ,de meeste anderen wel ;hun vinden de jeep Safari t leukst over t eiland .ikzelf vond cameo eiland leuk om ff heen te gaan .

Reisperiode: 02-09-2022 ~ 11-09-2022 / Zakantha Beach Hotel

49 jaar
9

Heel relaxt en gezellig

Het is best even spannend om met vreemde mensen op vakantie te gaan. Maar doordat we in de app al foto’s gestuurd hadden, herkenden we elkaar op Schiphol direct. Het waren allemaal hele aardige mensen die zin hadden om iets met elkaar te ondernemen. We hebben heel veel lol met elkaar gehad. Bijna iedere dag hebben we met elkaar gegeten, geborreld en activiteiten ondernomen. Het is intensief, daarom vond ik het fijn om geen kamer te delen. Maar ik zou zo weer een singlereis maken.

Mijn tips

Gewoon doen! De reisleiding regelt van alles voor je. Jij hoeft alleen maar jezelf te zijn en aan te geven wat je graag wil doen. Er zijn altijd mensen in de groep die dat ook willen, dus je hoeft nergens alleen naartoe. Maar als je wel een dag voor jezelf wil hebben, kan dat natuurlijk ook. Het is een fijn hotel aan het strand met een zwembad. En het ligt vlakbij winkeltjes, restaurants en cafés.

Reisperiode: 22-07-2022 ~ 29-07-2022 / Zakantha Beach Hotel

53 jaar
9

Fantastisch

Mooi eiland met leuke stranden, veel restaurants en barretjes, lekker eten. hotel was wel oké , geen 4 sterren. ontbijt voldoende, personeel vriendelijk.

Mijn tips

Jeepsafari en boottocht is een aanrader. Griekse avond mag je ook niet missen.

Reisperiode: 15-06-2022 ~ 24-06-2022 / Zakantha Beach Hotel

58 jaar
8

Erg gezellig

Erg fijne vakantie met een leuke en fijne groep mensen. Het hotel vond ik tegenvallen, geen 4 sterren waard. Een week in de hitte en herrie gelegen waar niets aan gedaan werd. Top reisleidster, die leuke uitjes en etentjes regelde en ook mensen in nood hielp

Mijn tips

Er wordt genoeg georganiseerd, voor elk wat wils

Reisperiode: 05-09-2021 ~ 12-09-2021 / Zakantha Beach Hotel

Antwoord van Singlereizen.nl:

Airco bijboeken is een aanrader

In veel hotels in Griekenland is de airco niet inclusief. Boek in Zakantha Beach Hotel de airco bij als het heet is, want heb je een kamer aan de straatzijde, dan kan het gehorig zijn als je de deuren 's nachts open hebt staan.

57 jaar
8

SUPER

was voor mij de eerste keer dat ik met een singlereis mee ben gegaan. wist niet wat ik ervan moest verwachten, maar heb een geweldige vakantie gehad , mede door de geweldige reisleiding en de fantastische groep , zeker voor herhaling

Mijn tips

laat je verrassen door dit mooie eiland , leuke sfeer, gezellige winkeltjes , leuke bars en lekker eten

Reisperiode: 05-09-2021 ~ 12-09-2021 / Zakantha Beach Hotel

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen