Ontmoeten wij jou ook?HBO+ Ontdek Samos

Boek nú, betaal later

Singlereis HBO+ Ontdek Samos

8.3
Hotel Mykali Bay

Tijdens deze singlereis zal je je geen seconde vervelen. Naast een heerlijk hotel, hebben we ook een super programma: mooie excursies, heerlijk eten en nog veel meer! Uiteraard zijn alle activiteiten optioneel, dus je singlevakantie is net zo relaxt of actief zoals jij wilt. Ontdek jij binnenkort Samos?

Wat kun je verwachten?

  • Ontdek samen met singles het eiland Samos
  • Verblijf in een goed drie-sterren hotel
  • Op 2km van Pythagorion
  • Prachtig uitzicht
  • Hotel mét zwembad
vanaf € 949,00
Singlereis HBO+ Ontdek Samos
Singlereis HBO+ Ontdek Samos
Singlereis HBO+ Ontdek Samos
Singlereis HBO+ Ontdek Samos
Singlereis HBO+ Ontdek Samos
Singlereis HBO+ Ontdek Samos
Singlereis HBO+ Ontdek Samos
Singlereis HBO+ Ontdek Samos
Singlereis HBO+ Ontdek Samos
Singlereis HBO+ Ontdek Samos
Singlereis HBO+ Ontdek Samos
Singlereis HBO+ Ontdek Samos
Singlereis HBO+ Ontdek Samos
Singlereis HBO+ Ontdek Samos
Singlereis HBO+ Ontdek Samos
Singlereis HBO+ Ontdek Samos
Griekenland - Samos - Pythagorion
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Reisgenoten:
  • 22-39 jaar
  • 30-55 jaar
  • 45-70 jaar
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
Meer info & reserveren
  • Reisthema's:
  • Verblijf:

Singlereis HBO+ Ontdek Samos

Wil jij een vakantiebestemming met prachtige stranden, veel bezienswaardigheden, mooie excursies en een heel fijn hotel? Ga dan mee op singlereis naar Samos! Wist je dat Pythagoras (ja, van de stelling) zo’n 2500 jaar geleden op Samos is geboren? Samos staat niet alleen bekend vanwege deze beroemde wiskundige, maar ook vanwege haar prachtig groene natuur; hoge bergen, valleien, kliffen, bossen en baaitjes met relaxte zand- of kiezelstranden. Ook de vele schilderachtige plaatsjes, pittoreske vissershavens, panorama’s met witte kerkjes, het heerlijke eten, de gezellige sfeer en de typisch Griekse gastvrijheid zullen ervoor zorgen dat jij je hier direct thuis voelt.

Er is bovendien heel veel mogelijk op dit schitterende eiland. Van jeepsafari tot kookcursus en van een bezoek aan het archeologisch museum in Vathi tot aan een wijnproeverij in de wijngaard. In het voor- en najaar kun je hier ook heerlijk wandelen, dus er zullen ook mooie hikes op het programma staan!


Let op! Je dient goed ter been te zijn om deel te kunnen nemen aan deze vakantie. Daarnaast vragen we een zekere mate van zelfstandigheid van onze reizigers, aangezien de reis slechts door één reisleider wordt begeleid.

Naar activiteiten
  • Verblijf
  • Je verblijft op basis logies/ontbijt
  • Kamer op indeling of voor alleengebruik
  • Overnachtingen
  • Overig
  • Reisleiding is de hele week aanwezig en zorgt ervoor dat je een topvakantie hebt!
  • Vervoer - Vliegtuig
  • Je mag 8 kilo handbagage meenemen
  • Retourvlucht met Corendon
  • Transfer van vliegveld naar hotel
  • Vervoer - Vliegtuig
  • Ruimbagage
  • Verblijf
  • Lunch en diner
  • Overige maaltijden en drankjes
  • Vermaak
  • Excursies die je ter plaatse kan boeken
  • Overig
  • Boekingskosten à €30
  • Fonds voor calamiteiten à €2,50
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting

Activiteiten

Hieronder vind je een voorbeeld van het programma. Alle excursies zijn optioneel en dienen ter plaatse betaald te worden. Het daadwerkelijke programma van jouw singlereis kan afwijken van het onderstaande. Je ontvangt ongeveer een week voor vertrek het definitieve programma.

Patmos
Deze excursie brengt je naar het prachtige en ‘heilige’ eiland Patmos. Patmos staat bekend om het beroemde klooster van Johannes de Evangelist en de grot waar hij naartoe werd verbannen. Hier heeft hij het Bijbelboek ‘Openbaring van de Apocalyps' geschreven. Het eiland neemt een zeer belangrijke plek in het christendom in en wordt gedurende het gehele jaar dan ook veel bezocht door orthodoxe en christelijke pelgrims. Je vertrekt ’s ochtends vroeg vanuit de haven van Pythagorion met de boot (ongeveer 2,5 uur varen) naar het eiland Patmos, waarna je onder leiding van een gecertificeerde gids een bezoek brengt aan het klooster van Johannes en de Grot van de Apocalyps.Na het bezoek aan het klooster keer je terug naar de haven van Patmos (Skala) waar je nog lekker de tijd hebt om rond te wandelen en om bijvoorbeeld een overheerlijke ijskoffie te drinken. De boot gaat om 16:00u terug richting Pythagorion en zal daar rond 18.30 uur weer aankomen.
De prijs van de Patmos excursie is ca. €80 inclusief transfers, boottocht, gecertificeerde gids en een rondleiding door het klooster en de grot. Exclusief €6 entree voor het klooster.

Eilandtour
Deze tour is er één die je niet mag missen; een dag volop Samos! De tour begint met een bezoek aan het klooster van Timios Stavros en de kerk met zijn prachtige iconostase. Daarna rijdt de bus door de prachtige bergen naar het pittoreske plaatsje Koumaradei, dat bekend staat om zijn keramiekwerk en indrukwekkende kruidenwinkel. Hier krijg je een live demonstratie van de pottenbakker zelf, een kijkje in de kruidenfabriek en de gelegenheid de plaatselijke drank (souma) en honing te proeven. Daarna rijden we door naar Platanos, waar je, naast een geweldig uitzicht, van een heerlijke Griekse lunch gaat genieten, vers bereid door chefkok Vasilis. Na de lunch gaat de bus verder richting Karlovassi en stop je op een prachtig uitzichtpunt om wat mooie foto's te schieten voor je social media of om gewoon je zonden te overzien. Hierna gaat de tour verder naar de wijnfabriek voor een heerlijke wijnproeverij van de echte Samos wijnen. Als afsluiter van deze dag gaan we naar de grootste olijfoliefabriek op het eiland waar de trotse familie je vertelt over de productie van hun eigen biologische olijfolie en je hiervan natuurlijk ook laat proeven!
Deze excursie geeft je de mogelijkheid om alvast een groot deel van het eiland te leren kennen en het échte Samos te zien, te ruiken én te proeven!
De prijs van de eilandtour is ca. €40 inclusief gids en wijnproeverij.
Exclusief: lunch en drankjes. de prijs van de lunch is ca. €10.

Turkije - Efesos  (alleen mogelijk op zondag)
Ontdek één van de mooiste opgravingen van het Mediterraans gebied: Efesos! Voor deze tour vaar je met de boot in ongeveer een uur naar Turkije. Bij aankomst in Kusadasi wordt je per bus naar Efesos gereden, waar je onder leiding van een gecertificeerde gids deze prachtige, grootste opgraving gaat bekijken. Je wordt onder andere langs het Odeon, de Fontein van Trajan, de stoombaden van Scholastika, de tempel van Hadrian en de imposante bibliotheek van Celcius geleid. Ook zie je het Grand Theather, het grootste antieke theater met een capaciteit van 24.000 toeschouwers! Na bezoek aan Efesos keer je terug naar Kusadasi en heb je alle tijd om daar lekker rond te lopen en een terrasje te pakken tot de boot weer teruggaat.
De prijs van Turkije-Efesos tour is ca. €95 inclusief transfer, gids en entree Efesos.
LET OP: je hebt een paspoort of ID kaart nodig voor deze excursie.
Exclusief: havenbelasting €11 per persoon.
 
Boottocht
Deze boottocht neemt je mee naar een paar van de mooiste baaien van Oost Samos!
Onderweg wordt er zoete Samos wijn en sap geserveerd en na ongeveer een uur varen gaat de boot voor anker bij de mooie baai van Posidonio, waar we een verfrissende zwem stop maken. Hierna vaart de boot verder naar Megali Lakka; deze unieke, verborgen plek is alleen per boot te bereiken. Hier blijf je drie uur en heb je alle tijd om te zwemmen, te chillen en ook te genieten van de overheerlijke barbecue lunch die door de vriendelijke crew vers wordt bereid. Op de terugweg richting de haven van Pythagorion maken we nog een korte zwem stop en wordt er Ouzo en fruit geserveerd als mooie afsluiter van deze heerlijke dag. De prijs voor de boottocht is ca. €50 inclusief lunch en transfer. Op Megali Lakka zijn gratis parasols en strandbedjes aanwezig. 

Kayak tour! 
Beleef Samos per kayak! Onder leiding van een (Engelssprekende) ervaren gids maak je een tocht over het prachtige, azuurblauwe water en onderweg geniet je van de natuur, de stilte om je heen en het uitzicht vanaf het schitterende water. Onderweg stoppen we om te relaxen op het strand en geniet je van een heerlijk lokaal gemaakte lunch. Ook is er genoeg tijd om de onderwaterwereld per snorkel te verkennen (snorkel materiaal wordt voor gezorgd). Je komt op een paar van de mooiste plekjes rondom het eiland en je hebt geen ervaring of geweldige conditie nodig; je zit (afhankelijk van de groepsgrootte) in totaal met twee personen in een kayak.
Prijs voor de kayaktour is ca. €60 inclusief transfer en lunch.
N.B. afhankelijk van beschikbaarheid: per trip kunnen maximaal 8 mensen mee – de tour kan ook op een andere dag worden ingedeeld (wederom afhankelijk van beschikbaarheid).

De watervallen van Potami 
Bezoek de watervallen van Potami en/of breng een bezoek aan een van de prachtige strandjes aan de noordkust van Samos! Onze transfer haalt je om 11:15u op en brengt je tot aan het beginpunt van de wandeling naar de watervallen. Om bij de watervallen te komen loop je zo'n 20 minuten door een prachtig bosrijk gebied, over slingerpaadjes en houten vlonderbruggetjes. Als je aan het begin van de watervallen komt heb je de mogelijkheid om door het water naar de watervallen toe te waden en op sommige plekken moet je zelfs zwemmen. Het water komt direct vanuit de bergen dus is (lekker!) koud.
Je kan je spullen op de oever bij het beginpunt achterlaten. Je kan er ook voor kiezen om aan het begin punt de trap omhoog te nemen naar het bovengelegen restaurant en van daaruit het paadje naar de tweede waterval te nemen. Op loopafstand van het beginpunt is Hippie Beach, dat zeker een aanrader is evenals Cafe del Mundo voor een lekkere ijskoffie of verse jus d’orange.
De prijs is €20 voor de retour transfer.
N.B. Goed schoeisel voor de wandeling is belangrijk en waterschoenen voor de tocht door het water is zeker geen overbodige luxe. Het is geen eenvoudige tocht, maar zeker de moeite waard! De bus vertrekt weer om 17:00u vanaf Potami terug.

Kokkari by Night 
Een avondje Kokkari! Kokkari is met Pythagorion de populairste badplaats van het eiland. Het biedt vele (souvenir)winkeltjes, talloze taverna’s, barretjes en een boulevard waar je ’s avonds heerlijk kan zitten en kan genieten van een cocktail met uitzicht op zee.
Je wordt vanaf het hotel opgehaald en per bus naar Kokkari gebracht waar je een paar uur de gelegenheid hebt om lekker zelf rond te slenteren, te shoppen, te eten of een drankje te doen. Je wordt ’s avonds ook weer per bus naar het hotel terug gebracht.
Prijs: ca. €12 voor de retour transfer.

Kookworkshop 
Ontdek de geheimen van de Griekse keuken gedurende deze 4 uur durende kookworkshop en lunchervaring! De kookworkshop vindt plaats in één van de meest populaire restaurants van Samos: AAA restaurant. Je krijgt de instructies van de chefkok zelf en gaat je eigen lunch bereiden op basis van authentieke Griekse recepten. De recepten krijg je naderhand per email toegestuurd zodat je eenmaal thuis ook kan schitteren in de keuken!
Prijs voor de kookworkshop is ca. €45 inclusief gebruik van keuken en ingrediënten, schort, water, recepten, lunch en een glas heerlijke Samiotische wijn tijdens de lunch.
Exclusief: transfer en extra drankjes.
N.B. er zijn minimaal 2 personen nodig om de kookworkshop door te laten gaan, er kunnen per keer maximaal 7 personen deelnemen.

Let op: Alle excursies zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Het definitieve programma voor jouw reis kan afwijken van dit voorbeeldprogramma.

Naar verblijf
  • Verblijf
  • Je verblijft op basis logies/ontbijt
  • Kamer op indeling of voor alleengebruik
  • Overnachtingen
  • Overig
  • Reisleiding is de hele week aanwezig en zorgt ervoor dat je een topvakantie hebt!
  • Vervoer - Vliegtuig
  • Je mag 8 kilo handbagage meenemen
  • Retourvlucht met Corendon
  • Transfer van vliegveld naar hotel
  • Vervoer - Vliegtuig
  • Ruimbagage
  • Verblijf
  • Lunch en diner
  • Overige maaltijden en drankjes
  • Vermaak
  • Excursies die je ter plaatse kan boeken
  • Overig
  • Boekingskosten à €30
  • Fonds voor calamiteiten à €2,50
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting
Griekenland , Samos , Pythagorion
Naam verblijf
Hotel Mykali Bay
Type verblijf
Hotel
Zoover score:
8.3
2 km
2 km

Verblijf Hotel Mykali Bay

Beschrijving

Het Mykali Hotel ligt op een heuvel op 500m van een mooi kiezelstrand. Het centrum van Pythagorion, met tal van winkels, restaurants en bars, ligt op circa 1,5km. Een shuttlebus rijdt 3 keer per dag heen en weer, dus als je geen zin hebt om te lopen is dit een goed alternatief!

Het hotel telt 60 kamers en is gebouwd in traditionele stijl. Alle kamers hebben bovendien uitzicht over zee! Het hotel heeft een restaurant, bar, snack-bar, lounge én één van de grootste zwembaden van Samos met panoramisch uitzicht over zee! Hier kun je gratis gebruik maken van de ligbedden en parasols. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling.

Je kunt kiezen tussen een kamer op indeling of een kamer voor alleen gebruik (hiervoor geldt een toeslag). Als je een kamer op indeling neemt kom je samen met iemand van dezelfde leeftijd (en hetzelfde geslacht) op een kamer. Uiteraard kun je ons ook van tevoren laten weten met wie je de kamer wilt delen.

Jouw kamer is ruim en verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning (tegen betaling), televisie, telefoon, koelkast, huurkluisje en een balkon of terras met zitje en uitzicht op zee. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

Vanaf 01-01-2018 betaal je in Griekenland ter plaatse bij aankomst in jouw accommodatie een toeristenbelasting. De hoogte van deze toeristenbelasting is afhankelijk van het aantal sterren van de accommodatie. De kosten bij verblijf in deze accommodatie zijn € 1,50 per kamer/appartement per nacht.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Geld Terug Garantie

Heb jij ook zo'n zin om jouw volgende vakantie te plannen maar ben je bang dat je straks met (nog) een reisvoucher komt te zitten omdat het reisadvies wordt aangepast of omdat er onvoldoende deelnemers zijn? Daar hoef je niet meer bang voor te zijn want wij bieden nu de Geld Terug Garantie aan. Wanneer het reisadvies wijzigt en wij daarom genoodzaakt zijn om jouw reis te annuleren, dan ontvang je direct jouw geld terug. Ook als het minimum aantal deelnemers niet behaald wordt en we daarom jouw reis annuleren, ontvang je je geld terug. Zo kan je met een veilig en gerust gevoel jouw volgende vakantie bij ons boeken!

HBO/WO

De meeste mensen die met deze reis meegaan hebben HBO/WO werk- en/of denkniveau. 

Leeftijd

Voor de ultieme singlereizen ervaring willen we mensen bij elkaar brengen die hetzelfde willen en op dezelfde golflengte zitten. Daarom hebben we per reis een bepaalde leeftijdscategorie gesteld. Ben je 1 of 2 jaar jonger/ouder dan mag je ook mee. Een groter leeftijdsverschil accepteren we niet. Boek je toch voor een andere leeftijdscategorie, dan moeten we helaas je boeking annuleren!

Singles ontmoeten

Onze singlereizen hebben een persoonlijk karakter en daardoor kunnen we het ultieme single reizen gevoel creëren. Deze single reizen zijn dus gericht op het ontmoeten van nieuwe mensen en we organiseren dan ook geen dating reizen. Misschien ontmoet je wel de ware, maar je hebt er in ieder geval een nieuwe groep vrienden bij!

Reisleiding

Tijdens de reizen en weekends staat de professionele reisleiding 24 uur per dag voor je klaar.

Veilig boeken!

Wij zijn aangesloten bij de SGR, VvKR en het Calamiteitenfonds. Je boekt dus gegarandeerd en veilig jouw reis!

Ik heb geboekt: wat nu?

Je krijgt binnen 1 werkdag je factuur. Ongeveer een week voor vertrek krijg je meer info over de reis en de vouchers.

Repatriëring Garantie

Met onze Repatriëring Garantie kun je zorgeloos jouw vakantie boeken! Wanneer het reisadvies tijdens jouw vakantie wijzigt en repatriëring nodig is, dan zullen wij altijd hulp en bijstand bieden. Wij zullen samen met jou en je reisleid(st)er de aanpak bespreken. De stappen die wij ondernemen zijn op basis van de beschikbare informatie en situatie op jouw bestemming. Wij laten onze reizigers niet in de steek en zorgen ervoor dat je veilig thuiskomt!

Naar vervoer
  • Verblijf
  • Je verblijft op basis logies/ontbijt
  • Kamer op indeling of voor alleengebruik
  • Overnachtingen
  • Overig
  • Reisleiding is de hele week aanwezig en zorgt ervoor dat je een topvakantie hebt!
  • Vervoer - Vliegtuig
  • Je mag 8 kilo handbagage meenemen
  • Retourvlucht met Corendon
  • Transfer van vliegveld naar hotel
  • Vervoer - Vliegtuig
  • Ruimbagage
  • Verblijf
  • Lunch en diner
  • Overige maaltijden en drankjes
  • Vermaak
  • Excursies die je ter plaatse kan boeken
  • Overig
  • Boekingskosten à €30
  • Fonds voor calamiteiten à €2,50
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting

Vervoer

Met het vliegtuig

Je vliegt met Corendon Dutch Airlines van Amsterdam naar Samos. De vlucht duurt ongeveer drie en een half uur. De transfer duurt ongeveer 15 minuten. Bagage wordt apart bijgeboekt en kost €50 voor 20 kilo. Als je geen ruimbagage bijboekt, mag je alleen met 8 kilo handbagage reizen. Je kunt in het boekingsformulier aangeven of je wel/niet ruimbagage wilt bijboeken.

Vluchtschema voor alle vertrekdata 
Heenvlucht Amsterdam - Samos
05:00u - 09:45u
Terugvlucht Samos - Amsterdam
10:25u - 13:20u

Vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo
  • Verblijf
  • Je verblijft op basis logies/ontbijt
  • Kamer op indeling of voor alleengebruik
  • Overnachtingen
  • Overig
  • Reisleiding is de hele week aanwezig en zorgt ervoor dat je een topvakantie hebt!
  • Vervoer - Vliegtuig
  • Je mag 8 kilo handbagage meenemen
  • Retourvlucht met Corendon
  • Transfer van vliegveld naar hotel
  • Vervoer - Vliegtuig
  • Ruimbagage
  • Verblijf
  • Lunch en diner
  • Overige maaltijden en drankjes
  • Vermaak
  • Excursies die je ter plaatse kan boeken
  • Overig
  • Boekingskosten à €30
  • Fonds voor calamiteiten à €2,50
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting

  • SGR
  • VvKR

Reviews over deze singlereis:

Klantwaardering

Gebaseerd op 6 reviews
8.5
Singlereizen
33 jaar
8

Goed en leuk, maar

De vakantie was goed, we hadden een fijne groep en een leuke begeleider. Lekker eten. Voor een HBO+ reis waren er weinig typisch HBO+ activiteiten, vb. geen uitstap die de oud-Griekse geschiedenis in het licht zette. Wanneer we niet met een activiteit meededen, waren we erg op onszelf aangewezen. Hierdoor werd een deel eentonig (luieren op het strand). Een alternatief voorstellen (en regelen) vanuit de organisatie zou nog beter zijn (vb. duiken, koken, pottenbakken). Meerdere keuzes > ja of nee.

Mijn tips

De tempel van Hera is zeker aan te raden. Dit zou, mét een gids, een zeer goede activiteit zijn. Met een scooter kan je veel van het eiland verkennen en prachtige uitzichten zien. Er is ook een karting. Hierboven activiteiten vermeld die de organisatie ook kan regelen. Als we weten dat er zoiets is, kunnen we het vragen en zal het wel gebeuren. We wisten het alleen niet...

Reisperiode: 18-09-2023 ~ 25-09-2023 / Hotel Mykali Bay

67 jaar
8.5

Top

Eeen heerlijke vakantie op een mooi eiland. Lekker weer, leuke medereizigers. Het hotel was basic, het ontbijt wat mager, maar de service en gastvrijheid waren top.

Mijn tips

De boottrip is een aanrader, net als het zandstrand in de buurt. Ga dan vooral aan de achterkant van het strand liggen.

Reisperiode: 11-09-2023 ~ 18-09-2023 / Hotel Mykali Bay

64 jaar
8.5

Fijn week gehad, goed hotel, mooi uitzicht op zee.

Leuk eiland, fijn hotel. Hotel Mykali ligt wat verder van Pythagorion. Er is wel steeds taxivervoer nodig. Je kan lopen maar dan moet je redelijk fit zijn, in het donker niet aan te raden.

Mijn tips

Samos is een mooi eiland, leuke tripjes, goed hotel gerund door hele aardige familie.

Reisperiode: 11-09-2023 ~ 18-09-2023 / Hotel Mykali Bay

64 jaar
9

Heerlijk.

Prima vakantie. Leuke groep. Hotel was van gemiddelde kwaliteit. Wat ver van een plaats.

Mijn tips

Op dit moment niet.

Reisperiode: 21-08-2023 ~ 28-08-2023 / Hotel Mykali Bay

42 jaar
9

Het was een fantastische vakantie!

Het was een fantastische vakantie! Bizar hoe je elkaar als een groep vreemdelingen ontmoet op het vliegveld en binnen 2 dagen is er een groepscultuur, groepshumor, ontstaan er vriendschappen etc. En wat hebben we een hoop gelachen, maar ook geleerd van elkaar. Leuke vakantie, leuke mensen, mooi eiland!

Mijn tips

Als je twijfelt of een singlesreis wel wat voor jou is, om wat voor reden dan ook, probeer het gewoon.

Reisperiode: 24-07-2023 ~ 31-07-2023 / Hotel Mykali Bay

29 jaar
8

Zon, zee, strand en héél veel gezelligheid; Samos heeft het allemaal!

Als groot Griekenland fan ben ik afgelopen zomer voor de eerste keer naar Samos geweest. En wat heb ik genoten! Het heerlijke eten, de gastvrije bevolking en de prachtige groene natuur droegen allemaal bij aan de fijne singlereis.

 

Mijn tips

Voor alle singles die nog gaan: de oude opgravingen rondom dit kleine plaatsje zijn een échte must-see als je op Samos bent!

Reisperiode: 24-06-2017 ~ 01-07-2017 / Hotel Mykali Bay

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen