Ontmoeten wij jou ook?Actieve vakantie Herfst in Zweden

Boek nú, betaal later

Singlereis Actieve vakantie Herfst in Zweden

9.0
Yttermalungs

Genieten van de goudgele/rode bossen tijdens de Indian Summer in Zweden. Een 2-daagse quadsafari, paardrijden en heerlijke herfstwandelingen. We slapen in kleine Zweedse stuga's en alle maaltijden zijn deze reis inbegrepen. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

Wat kun je verwachten?

  • 2-daagse Quadtocht
  • Een MTB of FATbike tocht
  • Paardrijden (of in een huifkar) & Wildsafari
  • Sauna & wandelen met husky's
  • Indian summer wandeling en vang je eigen forel
Binnenkort beschikbaar
Singlereis Actieve vakantie Herfst in Zweden
Singlereis Actieve vakantie Herfst in Zweden
Singlereis Actieve vakantie Herfst in Zweden
Singlereis Actieve vakantie Herfst in Zweden
Singlereis Actieve vakantie Herfst in Zweden
Singlereis Actieve vakantie Herfst in Zweden
Singlereis Actieve vakantie Herfst in Zweden
Singlereis Actieve vakantie Herfst in Zweden
Singlereis Actieve vakantie Herfst in Zweden
Singlereis Actieve vakantie Herfst in Zweden
Singlereis Actieve vakantie Herfst in Zweden
Singlereis Actieve vakantie Herfst in Zweden
Singlereis Actieve vakantie Herfst in Zweden
Singlereis Actieve vakantie Herfst in Zweden
Singlereis Actieve vakantie Herfst in Zweden
Singlereis Actieve vakantie Herfst in Zweden
Zweden - Dalarna - Yttermalung
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Reisgenoten:
  • 20-59 jaar
Verblijf:
Stuga
Verzorging:
Volpension
Vervoer:
Meer info & reserveren
  • Reisthema's:
  • Verblijf:

Singlereis Actieve vakantie Herfst in Zweden

Een reis naar het prachtige Zweden is iets wat we iedereen kunnen aanraden! Tijdens deze 8-daagse groepsreis leer je Zweden op een unieke manier kennen. Maak een tocht met de quad, vis voor je eigen forel en ga op zoek naar elanden en bevers tijdens de wildsafari. Boek nu deze Herfst groepsreis naar Zweden!

De omgeving is zeer rustgevend, het bestaat namelijk slechts uit bossen en meren. Overdag hebben we leuke activiteiten en ’s avonds kun je ontspannen in de sauna. Met de groep maken we een quadtocht door de omgeving en gaan we ’s avonds op wildsafari. Wie weet spotten we wel elanden of bevers! Na de adrenaline op de quads is het tijd voor een rustgevende wandeling, waar je kunt genieten van adembenemende herfstkleuren. Voel alsof je je in een sprookje waant tijdens de wandeling.

Daarnaast doen we nog veel meer bijzondere activiteiten zoals paardrijden, mountainbiken en vissen! Behalve de leuke activiteiten, is de plaats waar we overnachten ook heel speciaal. Het ligt midden in de natuur en als je dieren wilt spotten, is dit een goede plek! Als we thuiskomen van een activiteit is er even tijd om te ontspannen in de hottub en een lekker drankje.

Het weer
In september is het in Yttermalung gemiddeld 14°C, in oktober is dat gemiddeld 7°C. Er is kans op regen, dus houd het weerbericht even goed in de gaten en neem wat regenkleding mee! Daarnaast kan het ’s nachts vriezen, dus als je het snel koud hebt raden we het aan om een lekker warme pyjama mee te nemen. Een enkele keer gebeurt het dat er al wat sneeuw valt in oktober, dus wees op alles voorbereid! Er is zelfs al kans op het Noorderlicht in deze periode!

Naar activiteiten

Activiteiten

Dag 1 - Sweden, here we come!
Eindelijk is het de dag van vertrek! Vanaf Amsterdam vliegen we naar Stockholm. Eenmaal geland is het nog vier uur rijden door het prachtige landschap richting Yttermalung.
Als we aankomen bij de bestemming kunnen we even genieten van een kop koffie of thee. Zo leren we elkaar wat beter kennen. We zullen genieten van een lekker Zweeds diner, waarna we het programma voor de volgende dag bespreken met de reisbegeleider. Misschien spelen we nog een spelletje en drinken een biertje. Laat de vakantie maar beginnen!

Dag 2 & 3 - 2-daagse Quadsafari & Authentieke Houthakkershut
Vandaag staan we op tijd op en genieten we nog even van het ontbijtje. Na het ontbijt begint de actie: het quadrijden!
Met de groep maken we een unieke tocht door de omgeving. Omdat we op de quads rijden, kunnen we zelf bepalen waar we even willen stoppen. Voor een pauze, of voor mooie foto’s te maken om de herinneringen vast te leggen. Wil je liever niet zelf rijden? Geen probleem, je kan bij een van je reisgenoten achterop! Na de tocht gaan we richting een authentiek houthakkerskamp waar een heerlijke maaltijd op ons staat te wachten. Om de Zweedse beleving compleet te maken, slapen we deze nacht in de hut. Na het eten verzamelen we rond het kampvuur en nemen we de dag door met elkaar. Ook zullen we het programma voor de derde dag doornemen.

Dag 4 - Indian Summer wandeling
Deze dag staat in het teken van wandelen. We gaan namelijk een fantastische Indian Summer fjällwandeling maken boven de bomengrens. Omdat in oktober de eerste blaadjes van de boom zullen vallen, geeft dit prachtige vergezichten. Geniet van de rood-oranje kleuren in de bomen en neem het goed in je op: dit zal je niet snel weer zien!
Indien het drassig is, gaan we met sneeuwschoenen over een veen/moerasgebied (Bog shoeing) wandelen. Bog shoeing is een bijzondere ervaring. Dankzij de sneeuwschoenen kun je overal komen in het veen/moerasgebied. Deze avond vullen we zelf in, misschien is er wel een mogelijkheid tot de wildsafari. Anders doen we gewoon een leuk spelletje!

Dag 5 - Wandelen met husky’s
Husky’s zijn de ultieme sneeuwhonden. Ze behoren ook tot de poolhondenfamilie. Tijdens de wandeling zullen deze viervoeters ons vergezellen en lekker met ons gaan lunchen. We stoppen onderweg om op te warmen bij het kampvuur en hierboven maken we zelf ons eten klaar. Er is natuurlijk ook nog tijd om te knuffelen met onze viervoetige gidsen.

Dag 6 - Fatbiken en vissen op zijn Zweeds
Nadat we hebben ontbeten, is het onze taak om voor het avondeten te zorgen! Vandaag gaan we vissen. Aan het eind van de dag zijn we vast allemaal hongerig, dus wordt het tijd om de grill aan te steken. Wie weet kan jij wel je eigen gevangen forel op de grill leggen! De kans is zeer klein dat je dit nog eens zal meemaken, dus doe goed je best! Na het eten kunnen we met zijn allen rondom het kampvuur gezellig bijkletsen. Deel de ervaringen van de afgelopen dagen met elkaar. Wat vond jij tot nu toe het leukste?

Dag 7 - Paardrijden door de Zweedse bossen
Er staat iets heel speciaals op de planning: paardrijden! We zullen eerst rustig ontbijten en hierna vertrekken naar de paardenstal. We kunnen ze eerst even aaien maar dan is het toch tijd om er op te stappen. Hiervoor is geen ervaring vereist, en mocht je het echt niet willen, kan je meerijden in de huifkar! Op een rustig tempo zullen we de omgeving ontdekken. Dit is een ervaring die je nooit meer zal vergeten!

Dag 8 - Tack Sverige!
Helaas is het einde van de reis aangebroken en is het tijd om terug te gaan naar huis. Eerst rijden we terug naar Stockholm om daar op het vliegtuig te stappen. Wees niet getreurd, we houden contact en zullen elkaar snel weer zien!

Naar verblijf
Zweden , Dalarna , Yttermalung
Naam verblijf
Yttermalungs
Type verblijf
Stuga
Zoover score:
9.0

Verblijf Yttermalungs

Beschrijving

Tijdens de 8 daagse reis slaap je in een typisch Zweedse stuga. Het zijn 4-persoons stuga’s waar we met 2-3 personen in slapen. Elke stuga heeft 2 slaapkamers (1 kamer met een tweepersoonsbed en 1 kamer met een stapelbed) met een keukentje, living en eigen douche en toilet. Afhankelijk van de man/vrouw verhouding kan het zijn dat je gemengd slaapt.

Je verblijft tijdens deze reis op basis van volpension. Dit betekent dat het ontbijt, de lunch en het avondeten inclusief zijn. Het ontbijt en diner vindt plaats in de gezamenlijke ruimte op het park waar we ‘s avonds ook tv kunnen kijken of gezellig met elkaar een spelletje kunnen spelen. De lunch zullen we voornamelijk buiten doen tijdens de activiteiten. Natuurlijk met een lekker warm vuurtje erbij.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Dezelfde dag je geld terug i.v.m. annulering door corona

Indien de reis niet kan doorgaan vanwege het corona-virus, storten we nog dezelfde dag het bedrag naar je terug. Dus niet in de vorm van een tegoedbon of voucher. 

Annuleren bij te weinig deelnemers

Conform onze reisvoorwaarden kunnen wij deze reis annuleren bij te weinig deelnemers. Bij reizen van 10 dagen of langer krijgt de reiziger uiterlijk 14 werkdagen voor vertrek bericht. Bij reizen korter dan 10 dagen krijgt de reiziger uiterlijk 7 werkdagen voor vertrek bericht.

Leeftijden

De leeftijden kunnen -2 en +2 jaar afwijken van de vermelde doelgroep.

Boek nu betaal later

We begrijpen dat je liever even wacht met het boeken van een reis, nu het nog onzeker is of hij doorgaat. Daarom hebben we besloten om voor deze reis geen aanbetaling te vragen. Pas vanaf wanneer we zeker zijn dat de reis kan doorgaan, krijg je van ons een betalingsverzoek.

Programma

Programma is altijd onder voorbehoud i.v.m. het weer. Hierdoor vindt het programma waarschijnlijk niet in deze volgorde plaats.

Boek niet te laat

Wacht niet te lang met het boeken van een reis, omdat we een maand voor de reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze niet gebruikte vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’ en kan het voorkomen dat het vluchtschema afwijkt en de prijs van de reis hoger wordt. Bovendien kan boeken binnen een maand voor vertrek een eenpersoonskamertoeslag met zich meebrengen.

Verzekeringen

Een reisverzekering inclusief dekking voor reisongevallen, repatriëring en medische kosten is verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen. Als je geen reisverzekering hebt afgesloten en er overkomt je iets in het buitenland, dan kan dit uitermate ernstige (ook financiële) consequenties hebben. Om deze reden verplichten wij onze deelnemers dat zij een geldige reisverzekering hebben. Ook raden wij je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten maar dit is niet verplicht. Je kunt natuurlijk zelf besluiten welk financieel risico je hierbij wilt lopen. 
Je kunt deze reis- en/of annuleringsverzekering bij ons afsluiten door dit bij boeking aan te geven. 

Met nadruk willen we er op wijzen dat reizigers die tijdens hun reis deel willen nemen aan avontuurlijke excursies (als raften, duiken, snorkelen, (bamboe)vlotvaren, kanoën, (water)skiën, (wind)surfen, parasailing, deltavliegen, parachutespringen, ballonvaren, bungee jumpen, canopy tour, canyoning, speleologie, mountain trekking, tokkelen, sandboarden, mountain biking, downhill biking en snowboarden) dit voor eigen risico doen en dat we hen dringend aanraden vooraf te controleren of hun reisverzekering deze activiteiten dekt.

Reisbegeleiding

Onze reizen worden begeleid door goed opgeleide Nederlandstalige reisbegeleiders (in een enkel geval door Engelstalige reisbegeleiding). Hij/zij kent het gebied goed, kan achtergrondinformatie geven en zorgt dat de reis goed verloopt. Hij/zij weet hoe te handelen als er eens iets mis gaat, maar is géén wandelende encyclopedie. Daarvoor zouden we willen verwijzen naar een goed reishandboek.

Naar vervoer

Vervoer

Met het vliegtuig

We vliegen vanaf Amsterdam Airport op Stockholm Arlanda. Vanaf hier halen we onze minibus op en rijden we in 4 uur tijd naar onze accommodatie. 

Het vluchtschema is nog niet bekend.

* Vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo

Reviews over deze singlereis:

Klantwaardering

Gebaseerd op 2 reviews
9.0
Singlereizen
27 jaar
9

Waanzinnig

Met een ontzettende leuke groep deze vakantie gedaan!!! Op het mtb'en na zijn de activiteiten niet heel zwaar. Wat wel fijn is om zo meer tijd door te brengen met de groep. Enorm genoten van de natuur en uitzichten wat soms bijna surrealistisch lijkt (wandelen door een mos bos).

Mijn tips

Gelukkig hadden we heel goed weer, maar voor quadrijden, fietsen en wandelen kan het soms erg fris aanvoelen. Dus neem dikke of extra laagjes kleding mee, of bereid je erop voor dat kou hebben maar een emotie is ;)

Reisperiode: 10-10-2021 ~ 17-10-2021 / Yttermalungs

57 jaar
9

Fantastisch!

Fantastische reis, goede reisbegeleiding en accommodatie. Erg leuke activiteiten.

Mijn tips

Ga het avontuur aan!

Reisperiode: 10-10-2020 ~ 17-10-2020 / Yttermalungs

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen