Ontmoeten wij jou ook?Duikvakantie Malediven Voor de ervaren duiker

Boek nú, betaal later

Singlereis Duikvakantie Malediven Voor de ervaren duiker

Nautilus Two

Dit is een Special trip in de Malediven op de grootste boot (Liveaboard) van de Malediven, helemaal naar het Diepe Zuiden, waar je unieke duiken kunt maken met tijgerhaaien, hamerhaaien, maar uiteraard ook met Manta's en Walvishaaien. Minimaal 100 duiken vereist. Onze Nederlandse instructeur gaat mee!

Wat kun je verwachten?

 • De ultieme Droomreis voor elke ervaren duiker
 • Door tot diepste zuiden Malediven Fuvammulah
 • Spotten tijgerhaai, hamerhaai, Walvishaai, Manta
 • Grootste liveaboard (boot) in de Malediven
 • Ervaren Nederlandse PADI instructeur mee
Binnenkort beschikbaar
Singlereis Duikvakantie Malediven Voor de ervaren duiker
Singlereis Duikvakantie Malediven Voor de ervaren duiker
Singlereis Duikvakantie Malediven Voor de ervaren duiker
Singlereis Duikvakantie Malediven Voor de ervaren duiker
Singlereis Duikvakantie Malediven Voor de ervaren duiker
Singlereis Duikvakantie Malediven Voor de ervaren duiker
Singlereis Duikvakantie Malediven Voor de ervaren duiker
Singlereis Duikvakantie Malediven Voor de ervaren duiker
Singlereis Duikvakantie Malediven Voor de ervaren duiker
Singlereis Duikvakantie Malediven Voor de ervaren duiker
Singlereis Duikvakantie Malediven Voor de ervaren duiker
Singlereis Duikvakantie Malediven Voor de ervaren duiker
Singlereis Duikvakantie Malediven Voor de ervaren duiker
Singlereis Duikvakantie Malediven Voor de ervaren duiker
Singlereis Duikvakantie Malediven Voor de ervaren duiker
Singlereis Duikvakantie Malediven Voor de ervaren duiker
Malediven - Male-Atol - Malé
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Reisgenoten:
 • 20-59 jaar
Verblijf:
Cruise
Verzorging:
3 maaltijden per dag
Vervoer:
Meer info & reserveren
 • Reisthema's:
 • Verblijf:

Singlereis Duikvakantie Malediven Voor de ervaren duiker

Niks leukers als met een groep gelijk gestemden gaan duiken tussen de Manta's en Walvishaaien. Tijdens deze trip ga je ook nog duiken met de grote jongens, zoals tijgerhaaien en hamerhaaien!

De beste manier om de Malediven zowel onder als boven water te ontdekken, is met de Nautilus Two. Door zijn grote 43m lang en daarmee stabiele ligging op het water waan je, je eerder op een resort dan op een boot. Hij heeft dan ook de grootste kamers die er op een liveaboard te vinden zijn in de Malediven.

Aanvang reis
Vanaf Düsseldorf (of Amsterdam/Brussel als je dat liever hebt) vertrekken we naar Male, waar we opgewacht zullen worden op de luchthaven om met de duik Dhoni in 15 minuten naar de Nautilus Two gebracht zullen worden.

Daar staan ze voor ons klaar met een welkomst drankje en worden onze spullen naar de Cabin gebracht. Eerste dagje gaan we lekker bijkomen van de reis, genieten van het heerlijke eten, acclimatiseren en als je wil afkoelen in de jacuzzi.

Allereerst doen we een checkdive (soms al op de eerste dag), om weer even te wennen aan alle spullen en dan op pad langs de mooiste duikplekken die de Malediven te bieden heeft.

Duiken Malediven
Duiken in de Malediven staat in de top wish list van bijna elke duiker. Meegaan op deze liveaboard is dan de beste keuze die je kunt maken. Ervaren gidsen, een zeer stabiele boot (dus geen problemen met zeeziekte), ruim en dus genoeg plek om te gaan en staan.

Naast de 10 koppige crew aan boord gaat ook onze eigen Nederlandse PADI Instructeur mee.

Tijgerhaaien, manta's, walvishaaien en meer!
Tijdens deze trip gaan we naar het Diepe Zuiden, een route die alleen in de maanden januari tot en met maart gemaakt kan worden met vertrek vanaf Male. Duik in het onontgonnen gebied van het Diepe Zuiden en bereid je voor op ontmoetingen met allerlei verschillende haaien,zoals tijgerhaaien, hamerhaaien, bullsharks, walvishaaien en manta's. Omdat we veel stromingsduiken gaan maken is enige duikervaring vereist; minimaal 100 gelogde duiken.

Overig onderwaterleven Malediven
Duik in de wereld van het koraalrif; de thuisbasis van vele kleurrijke rifvissen, schildpadden, mobula’s, adelaarsroggen, stingrays, scholen vissen, grijze rifhaaien, witpunt rifhaaien, zwartpunt rifhaaien, hamerhaaien, luipaardhaaien, guitaarhaaien, manta’s, walvishaaien en vele andere interessante vormen van leven.

Een grote verscheidenheid aan onderwater landschappen, kleurrijke koraal tuinen en grotten bieden keer op keer een geweldige duikervaring.

De watertemperatuur is gemiddeld 28 °C en de zichtbaarheid kan maar liefst oplopen tot 50 meter.

Een duikvakantie op de Malediven is een echte must go voor elke duiker!

Naar activiteiten

Activiteiten

Internationaal gezelschap
De boot biedt plaats aan 24 duikers. Het is dan ook de ruimste boot op de Malediven, waar je elkaar echt kwijt kunt raken. Van deze 24 plaatsen reserveren wij een deel voor onze groep. Daarnaast is er een internationaal gezelschap van Oostenrijkers, Duitsers, Belgen, Fransen, Engelsen, Amerikanen, Australiërs te verwachten.

Duiken Malediven met de Dhoni
Zeer professionele en ervaren gidsen begeleiden de gasten bij het duiken op de Malediven. Tevens gaat er een Nederlandse PADI instructeur mee als extra ondersteuning.

De duiken worden uitgevoerd vanaf de duik-dhoni. Een aparte, zeer ruim opgezette 2e boot, waar iedere duiker meer dan genoeg ruimte heeft om zijn spullen te stallen.

De duik Dhoni maakt het zeer comfortabel om naar de duikstek gebracht te worden, om daarna weer naar “huis” terug te keren. Want de Nautilus Two voelt met recht als een thuis, waar je ontvangen wordt met een heerlijk ontbijt, lunch of diner na de duiken.

3 keer per dag worden er duiken gemaakt. In totaal kun je tijdens deze reis 26 duiken gaan maken.

Hoeveel je wil duiken, bepaal je natuurlijk altijd lekker zelf. Heb je liever zin om met een boek te liggen op het zonnedek, dan doe je dat. Niks moet alles mag. De tijgerhaaienduiken mogen met recht bijzonder genoemd worden. Deze bijzondere dieren vinden we in het Diepe Zuiden en zijn zeker een van de highlights van deze trip.

Bar, Jacuzzi en BBQ aan land
Naast het duiken kun je op deze boot ook genieten van een heerlijke cocktail of biertje aan de bar, gemaakt door de barman van de boot.

Wil je helemaal ultiem genieten, neem je jouw drankje in de Jacuzzi op het voordek.

Lekker luieren en bij bruinen op het zonnedek, boekje lezen in de lounge stoelen op het tussendek.

Deze reis zullen we ook 1 van de tropische zandstrandjes bezoeken waar we gaan genieten van een heerlijke BBQ.

Naar verblijf
Malediven , Male-Atol , Malé
Naam verblijf
Nautilus Two
Type verblijf
Cruise

Verblijf Nautilus Two

Beschrijving

De liveaboard Malediven
Deze Liveaboard Malediven, de Nautilus Two is gemaakt in traditionele Maldivische stijl van hoogwaardig kwaliteits hout. Deze liveaboard in de Malediven, maakt gebruik van de modernste technieken en is voorzien van luxe inrichting en is erg ruim van opzet. Met zijn 43 meter lengte is dit absoluut een opvallende ruime liveaboard.

De Cabins
Alle cabins zijn voorzien van een airconditioning. De cabins van de Nautilus Two van gemiddeld 20-25m2 zijn groter dan van welke liveaboard in de Malediven dan ook.

Er zijn in totaal 12 luxe hutten, waarvan 9 hutten met een dubbel bed van 2 x 2 m en een ruim single bed van 2 x 1,5 m en 3 hutten met een dubbel bed. Standaard deel je de cabin met iemand van hetzelfde geslacht, maar een singlecabin huren behoort ook tot de mogelijkheden.

Ook is er veel bergruimte voor je persoonlijke spullen. In elke badkamer van ca. 6m² is er een spiegel, douche met massagestralen en toilet.

Salon
In de salon bevindt zich een Hifi stereo-installatie met Cd-speler en een TV waarop duikers hun filmmateriaal direct kunnen bekijken.

Daarnaast is er een batterijlaadstation voor de gasten. Ook kun je hier mee kijken hoe de kapitein de Nautilus Two door de prachtige eilanden van de Malediven heen navigeert.

Eten en drinken
In de grote, comfortabele salon wordt ontbijt, lunch en diner geserveerd in buffet stijl een combinatie van traditionele gerechten en westerse gerechten. Elke ochtend staan ze klaar om jouw eitje vers voor je te bereiden als je daar zin in hebt. De ervaren kok kan goed omgaan met allergie en dieet wensen.

De Bar
In de salon bevindt zich ook een bar waar de barkeeper een cocktail naar keuze voor je klaar maakt. Daarnaast zijn er koude biertjes van de tap, een groot aantal sterke dranken, wijnen (rood en wit) en frisdranken verkrijgbaar.
In de Nautilus Coffee Shop kunt je verse vruchtensappen, milkshakes en sandwiches krijgen.

Water, thee en koffie zijn 24 uur per dag gratis beschikbaar.

Internationale gasten
In totaal kunnen er 24 gasten mee. Naast de Nederlanders van de groepsreis kun je op deze liveaboard ook een aantal Belgen, Oostenrijkers, Duitsers, Zwitsers, Fransen, Engelsen en soms Amerikanen verwachten.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Materiaalhuur

Heb je materiaal nodig op jouw reis, schrijf dan in het veld opmerkingen de maten voor je trimvest, pak en vinnen. Weet je jouw maten niet? Denk dan aan opgeven van je t-shirt maat. Dat geeft een goede indiciatie.

Duikervaring

Voor het duiken in de Malediven op een liveaboard wordt enige ervaring vereist.

Op de Diepe Zuiden trips wordt tenminste 100 gelogde duiken gevraagd. Heb je iets minder ervaring, vraag ons ernaar. Omdat onze eigen PADI instructeur als reisbegeleiding begeleiding mee gaat, kan hier een uitzondering op gemaakt worden.

Klik op vraag het ons en we geven je zo snel mogelijk antwoord op je vraag.

Aantal deelnemers

De nautilus Two is de grootste liveaboard in de Malediven, de cabins zijn enorm ruim, de meeste uitgerust met een 2 persoonsbed en een twijfelaar en elke kamer met een eigen ruime badkamer.

Je slaapt, als je kiest voor een cabin delen, met maximaal 1 iemand van je eigen geslacht op de kamer en met iemand van onze groepsreis.

In totaal kunnen er 24 passagiers mee. Er wordt gezellig gegeten met elkaar op de boot en voldoende aansluiting. Naast ons zijn er vaak nog wat andere gasten uit Oostenrijk, Duitsland, Australie, America, Engeland te vinden op de boot.

Er zijn dus meer gasten aanboord dan het aantal deelnemers wat hier vermeld wordt. Altijd voldoende aanspraak dus.

Voor de avonturiers onder ons: Je kunt er ook voor kiezen om heerlijk onder de sterrenhemel te slapen op het bovendek.

Kamerdelen

Voor deze reis gaan we altijd op zoek naar een kamerdeler van hetzelfde geslacht. Mocht je liever een eigen kamer willen, dan kan dat ook. Reserveer dan de singlekamer

Naar vervoer

Vervoer

Met het vliegtuig

Vanaf Düsseldorf vertrekken we naar Male, waar we opgewacht zullen worden op de luchthaven om met de duik Dhoni in 15 minuten naar de Nautilus Two gebracht te worden.

Vertrek vanaf Amsterdam of Brussel is eventueel ook mogelijk, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Er wordt normaal gesproken met Emirates gevlogen. Een zeer comfortabele vlucht, waarbij 25 kg bagage meegenomen mag worden.
Heb je geen eigen duikspullen, dan kunnen die ter plaatse gehuurd worden.

Vliegtijden*:
Heenvlucht:
Dusseldorf 14.30 uur - Dubai           00.05 uur
Dubai        04.35 uur - Male             09.45 uur

Terugvlucht:
Male          22.55 uur - Dubai           02.05 uur
Dubai        08.30 uur - Dusseldorf    12.40 uur 

* Vliegtijden onder voorbehoud van wijzigingen

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo

 • SGR

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen